Vi introducerar SwissBorg ICO: Swiss Wealth Management med smarta kontrakt

Swissborg ICO

SwissBorg syftar till att få in en ny era i schweizisk privat kapitalförvaltning, komplett med smarta kontrakt. Projektet har ett samhällsorienterat tillvägagångssätt som körs på Ethereum och smarta aktier. Detta är den allra första schweiziska fintech-start som erbjuder skräddarsydda tjänster för investeringar på kryptomarknaden. SwissBorg kommer att tilltala individer, finansiella rådgivare, investeringsförvaltare och DAO: er.

Swissborgs webbplats

Vem utvecklade SwissBorg?

VD och grundare av SwissBorg är Cyrus Fazel. Medgrundare och CSO är Anthony Lesoismier. Christophe Diserens är COO, Maxime Gillot är CIO, Marco Guerreiro är chef för kvantitativa strategier, Micha Roon är smart kontraktsexpert, Olga Vorobyeva är chef för PR och CM och Maelle Baud är chef för digital marknadsföring. Colin Wirz är pythonutvecklare, Tomas Shanak leder IT-verksamhet, Deni Dudaev är affärsutvecklingschef, Mai Kiguchi är blockchain-rådgivare och Ken Yagami är chef för Japan.

SwissBorg Team

Bland rådgivarna ingår Henri Haeni, som är VD för Abilene Advisors; Dhanesh Kothari, som är IT-programledare; Samuel Johnson, som är CTO för Smartlink SA; Daniel Gasteiger, som är grundaren av Procivis AG; Miko Matsumara från Pantera Capital; Alexander Fazel, som är grundaren av Chameleons Japan; Enrico Ferro, som är en digital innovationsguru; och David Drake, som är en investerare.

Hur är SwissBorg unikt?

För närvarande finns det inga schweiziska fintech-startups med dessa skräddarsydda investeringstjänster inom kryptomarknaden, något SwissBorg kommer att förändras. Utöver detta kommer den att använda smarta kontrakt, en del av det smarta investeringsmandatet som drivs av Ethereums blockchain-teknik. Mellan digitalisering och kryptografi kommer SwissBorg att ha ytterligare anpassning och tillgänglighet jämfört med andra liknande projekt på plats.

SwissBorg är också en meritokrati, vilket innebär att varje enskild medlem i samhället kommer att kunna bidra till plattformens gemenskap. Ännu bättre kommer medlemmarna att belönas för sina bidrag, så deras hårda arbete går inte till spillo. Teamet bakom SwissBorg känner att varje individ är unik. Därför kommer projektet att erbjuda skräddarsydda tjänster som passar varje persons specifika krav.

Projektet använder också en kombination av AI-optimering, Swarm intelligence och automatisering för att förbättra strategi och handelsstyrning, vilket ytterligare skiljer det.

Vem kommer att dra nytta av SwissBorg?

Nästan vem som helst, oavsett om det är en person eller en enhet, kommer att kunna dra nytta av SwissBorg. Decentraliserade autonoma organisationer (DAO) är framtidens väg när världen blir mer tokeniserad. Teamet bakom SwissBorg räknar med att nuvarande företags affärsmodeller kommer att bli en DAO-modell. De förutspår också utvecklingen av multikurthantering (inklusive för flera kryptovalutor) och kontanthantering. Med SwissBorg kan DAO dra nytta av dessa förändringar istället för att lämnas kvar.

De i finanssamhället kommer också att gynnas. Detta är helt enkelt nästa nivå av kreativitet från kvantitativa investeringsförvaltare och förmögenhetsförvaltare. Privatpersoner som innehar kryptotillgångar kommer att kunna dra nytta av denna helt nya typ av finansiella tjänster. Mellan smarta kontrakt, AI och självlärande algoritmer är investeringsmandaten skräddarsydda utan extrema kostnader som du kan förvänta dig av en privat finansiell rådgivare.

ICO-detaljer

SwissBorg ICO börjar den 21 november 2017. Det finns faktiskt två olika tokens för ICO. CHSB-token är sättet att bli medlem i den framtida uppstarten. CSB, eller SB Cryptallion, är en hedge-fond med flera strategiska symboler.

CSB-token

Med CSB-tokens eller Cryptallion Fund är målet 350 000 ETH. CSB är ERC-20. Osålda symboler kommer att förstöras. 50 procent av medlen går till fondresultat, 40 procent återinvesteras i fonden och 10 procent fördelas inom SwissBorg-nätverket.

CSB-token

Detta tokens mål är att leverera stark, positiv och absolut avkastning inom kryptovalutor. Token ska minska risken och volatiliteten på grund av dess diversifierade strategier, och denna tokenfond kommer att använda en strategi för flera strategier. Fonden är sluten, vilket innebär att polletter endast säljs under TGE. Efter detta kan du bara få dem via handel på börser. Investerare kommer att få kvartalsvis avkastning och fondens resultat kommer att vara helt transparent. Ledningsgruppen bakom token har en kombinerad erfarenhet av över 80 år med hedgefonder över tidszoner.

50 procent kommer att vara strategiskt riktat, med 10 procent fördelat på var och en av följande: ICO-grundläggande, händelsestyrda, trendföljd och genomsnittlig återföring, kryptolån och arbitragemöjligheter.

CHSB-token

Liksom CSB-tokens är CHSB ERC-20. Målet är 50 miljoner CHF med en total tillgång på 1 miljard. Utbudet är fast, med osålda tokens reserverade för vidareutveckling. Snart efter att ICO är klar kommer CHSB-token att visas på börser.

De som innehar CHSB-tokens kommer att vara aktivt involverade i nätverkets utveckling. Med tokens kan innehavare rösta om de tekniska aspekterna av projektutvecklingen. De får också delningsintäkter från nätverket.

När C-share-tekniken eller motsvarande har tagits i drift kan tokeninnehavare få en SwissBorg C-Share för sin CHSB-token. Medan ERC-20-teknologi-tokens ger medlemskap, ger C-Share-tokens innehavaren status som en smart aktieägare. Innehavare av ERC-20-tokens har rätt att rösta på tekniska projekt och få intäktsdelning, som båda är baserade på smarta kontrakt. Innehavare av C-aktier har rätt till kedjestyrning och utdelning via kedjan, var och en baseras på Smart Swiss Cooperative.

Intäktsströmmarna innefattar handelsavgifter för investeringstjänster och prestations- och förvaltningsavgifter från investeringslösningar. Genom att överbrygga länken mellan on-chain och off-chain investeringar kan SwissBorg leverera investeringslösningar för vardera världen.

Kommer SwissBorg att regleras?

Ett av målen med SwissBorg är att regleras inom Schweiz. Som sådan kan alla kunder förvänta sig att ha några av de värden som gör schweizisk bankverksamhet så önskvärd, såsom tillförlitlighet, framåtblick och precision.

Slutsats

Med tanke på det kraftfulla rykte som Swiss Banking har utvecklat över hela världen för tillförlitlighet och säkerhet, bör SwissBorg vara ett mycket välkommet tillskott. Investerare, företag och mer kommer sannolikt att välkomna att det är lätt att dra nytta av en schweizisk bank. Förmågan att anpassa investeringar för varje kund är också anmärkningsvärd, vilket gör SwissBorg ännu mer innovativ.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me