Unibright ICO: En samlet ramme for Blockchain-baseret forretningsintegration

Unibright kalder sig en samlet ramme for forretningsintegration baseret på blockchain. For at skelne det fra andre blockchain-baserede projekter har det tyske firma bag Unibright allerede over 20 års erfaring og en arbejdsløsning sammen med eksisterende kunder og partnere. Disse nuværende kunder inkluderer store navne som Shell, Lufthansa, Samsung, Unilever og Siemens.

Hvad er målet for unibright?

Med Unibright Framework håber holdet at gøre det muligt for virksomheder at drage fordel af blockchain uden at kæmpe for at få en dyb forståelse af systemet. Medlemmer føler, at dette er nødvendigt, for selvom mange virksomheder er interesserede i blockchain-teknologi og dens virkelige applikationer, er det få, der ved, hvordan de skal udnyttes. Unibright gør det let at integrere blockchain-teknologien med en virksomheds eksisterende forretning. Platformen er baseret på skabeloner og genererer alt automatisk, hvilket skaber forvirringen.

Hvilke problemer har Unibright til formål at løse?

Et af de største problemer, Unibright arbejder på at løse, er det faktum, at der er få blockchain-udviklere, hvilket gør disse eksperter dyre, parret med kompleksiteten af ​​smarte kontrakter, der gør enhver fejl kritisk, hvilket kræver udviklere ved hånden. Platformens løsning er Unibright Visual Workflow Designer, der lader nogen skabe kraftfulde løsninger baseret på blockchain uden at ansætte en dyr udvikler eller få kodningsfærdigheder. I stedet for at bruge kodning til at definere arbejdsgange for forretningsintegration sker det visuelt.

Et andet problem er vanskelighederne forbundet med opdatering og implementering af smarte kontrakter på forskellige blockchains. Den relevante løsning til dette problem er Unibright Contract Lifecycle Manager, der omdanner visuelt designede arbejdsgange til kode, der er platformafhængig ved at trykke på en knap. Systemet genererer automatisk et sæt smarte kontrakter, for hvilken blockchain der er mest passende.

Unibright tackler desuden virksomhedernes manglende forståelse for, hvordan man kan analysere blockchain-data til noget, deres kunder og ansatte kan bruge. Dette er taget hånd om af Unibright Explorer, der overvåger igangværende forretningsprocesser på smarte kontrakter og relaterede systemer. Den præsenterer dataene fra og fra kæden i et nyttigt og intuitivt instrumentbræt.

Endelig arbejder Unibright med at løse problemerne med teams, der integrerer blockchain i eksisterende IT / ERP-systemer. Dette er muligt via Unibright Connector, der forbinder det eksisterende IT-landskab med forskellige smarte kontrakter og blokeringer via foruddefinerede smarte adaptere.

Unibright-funktioner

Mellem Unibright Visual Workflow Designer, Unibright Contract Lifecycle manager, Unibright Explorer og Unibright Connector kan projektet løse alle disse problemer og mere.

Hvad er nogle brugssager til Unibright?

For at gøre implementering og vedtagelse af Unibright problemfri for virksomheder har teammedlemmer allerede udviklet ni skabeloner til brugssager, som de ser som de mest almindelige. Der er endnu flere i værkerne. De involverer godkendelse af flere parter, batchsporing, aktivets livscyklus, anmodninger om tilbud, overvågning af forsendelsesprocesser, frigivelse af fakturaer, nyansættelser, behandling af forsikringskrav og projektbetaling, der er baseret på milepæl. Du kan se alle disse brugssager mere detaljeret på Unibright-webstedet eller i projektets hvidbog.

Brug sager

Hvad er UBT, og hvornår er ICO?

Unibright Token, UBT er et værktøjstoken, der er ERC20-kompatibelt og brænder platformen. ICO begynder den 20. april og varer indtil 10. maj, eller når alle tokens er solgt, alt efter hvad der sker først. Minimumsbidraget under ICO vil være 100 UBT, som er prissat til $ 0,14 USD og kan købes via ETH eller BTC med en direkte overførsel eller via ShapeShift med andre kryptovalutaer. Den første halvdel af solgte tokens kommer med bonusser. Token-salget inkluderer 67 procent af eksisterende Unibright-tokens, 100,5 millioner af de samlede 150 millioner.

Unibright Token Sale

Ni procent af poletterne vil blive solgt til seed-investorer, og 6 procent afsættes til token-salg og juridiske udgifter, 12 procent til kold opbevarings likviditetsreserve og 6 procent til holdet.

Hvad er Unibright-historien?

Køreplanen for Unibright begyndte helt tilbage i 1989, da SPO Consulting GmbH, Tyskland, begyndte at levere SAP-relaterede løsninger til software til globale kunder som Siemens, Samsung og Lufthansa. Denne første periode med SAP-løsninger varede indtil 2000. Da Web 2.0 ankom i 2000, udviklede virksomheden SAP Enterprise Portals sammen med Full-Stack .NET-applikationer, så kunder kunne bruge Web 2.0-fremskridt i deres it-landskab. Denne fase varede indtil 2010.

I 2011 lancerede virksomheden sin egen SPO Process Integration Platform, som var skybaseret for at understøtte forretningsprocesser for de største aktører inden for produktion og bankvirksomhed. Det flyttede til Microsoft Azure i 2016.

Hvornår integrerede Unibright Blockchain, og hvordan ser køreplanen ud?

I 2016 så topledelsen en strategisk udvidelse og besluttede at starte en spin-off for forsknings- og udviklingsteamet på blockchain sammen med workflow-teknologier, specifikt med fokus på Ethereum. Unibright blev lanceret i 2. kvartal 2017, det er da teamet definerede Unibright Contract Interface og Unibright Smart Contract Lifecycle. I dette kvartal var der prototyper til Connector til SAP og Ethereum, Explorer, Lifecycle Manager og Workflow Designer.

Køreplan

I 4. kvartal af 2017 samarbejdede projektet med Ambisafe og Iconiqlabs for at gøre sig klar til token-lanceringen, etablere forretningen og underskrive kontrakter med seed-investorerne. Q1 så arbejdsversionen af ​​Unibright Connector til SAP-integration med Ethereum plus en prototype af Connector til JAVA og .NET, der forbinder til ældre systemer.

Nu i 2. kvartal af 2018 lancerer Unibright de første arbejdsversioner af Explorer, Workflow Designer og Lifecycle Manager, som alle er klar til intern brug med SAP og Ethereum. Q3 vil se yderligere workflow-skabeloner og generering af smart kode til forskellige blockchains. Q4 vil have betaversioner af disse værktøjer, QA-test og de første pilotkunder, der bruger den fulde Unibright Framework. Produktet vil være klar i 2019.

Konklusion

Unibright tilbyder en intuitiv måde for eksisterende virksomheder at drage fordel af blockchain-teknologi uden at skulle lære at kode eller ansætte en blockchain-udvikler. Mens der findes planer for lignende platforme, har Unibright allerede et fungerende produkt og årtiers erfaring inden for relaterede områder, der skulle give det et konkurrencemæssigt forspring. Det har allerede en lang liste over skabeloner til automatisk generering af blockchain-integration med mere, der kommer, hvilket udvider platformens anvendelighed i fremtiden.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me