TokenSuite: ICO-tjänster och marknadsföring för Blockchain-företag

Tokensuite

TokenSuite arbetar inom blockchain- och kryptovalutasektorerna och hjälper startups med deras ICO och andra marknadsföringsstrategier. Hittills har det hjälpt startups att samla in mer än 120 miljoner USD via blockchain, vilket ger dessa företag de medel de behöver för att se deras projekt bli verklighet. Det har också hjälpt projekt att öka sitt värde med mer än 1 000 procent. Mellan dessa två siffror och den långa listan över ICO: er som det har hjälpt har TokenSuite redan visat sig kunna uppnå resultat i branschen.

TokenSuite-webbplats

Vem som står bakom TokenSuite?

TokenSuite är baserat i Ankara, Turkiet, och har ett dedikerat team. Ali Omer Horzum är grundaren och Gokce Guler är chef för bounty-program. Onur Ipekesen och Berkay Okay arbetar också med bounty-program. Kommunikationschefen är Alpago Turan och försäljningschefen är Yusuf Kaya. Andra medlemmar i säljteamet är Serkan Ugur och Buse Durmus. Gemenskapscheferna är Cemil Akgun och Mert Aktas. För att hålla sakerna lätta och vänliga listar TokenSuite till och med två hundmedlemmar på listan, Satoshi “säkerhetsvakt” och Ether “kaffeflickan.”

Laget

Hur hjälper TokenSuite till ICO-listan?

TokenSuite erbjuder kunderna ett antal paket, som alla är utformade för att hjälpa företag att få ut det mesta av sin ICO och attrahera pengar. Den har tre olika paket tillgängliga, samt ytterligare tjänster för att ytterligare förbättra din synlighet. Baspaketet innehåller en lista på mer än tio topplista webbplatser, såsom icobench, worldcoinindex, coinschedule, icorating, icoalert, icotracker och ico-list. Det kommer också att innehålla åtminstone ett nyhetsbrev på de utvalda webbplatserna och två recensioner. De som vill få mer reklam från ICO kan välja ett paket med mer än 15 listor och en utvald status. Topppaketet innehåller mer än 20 listor, tre recensioner, två utvalda statuser, två nyhetsbrev och en banner på vald webbplats..

Tjänster

Med TokenSuite kan startups också dra nytta av alla andra annonsalternativ på olika noteringswebbplatser. Dessa kan innehålla utvalda listor, premiumlistor, banners, intervjuer, nyhetsbrev, analyser, publicera artiklar och mer. Alternativen är nästan obegränsade och TokenSuite tar hand om allt åt dig.

Vad annat gör TokenSuite?

Förutom att lista ICO hjälper TokenSuite med nästan alla andra aspekter av reklam för det ursprungliga myntutbudet och blockchain-projektet i sig. Det erbjuder mediasprängningar, YouTube-sprängningar, community management, bounty-program, webbdesign, Telegram-sprängningar, social mediahantering och andra typer av annonser.

Hur hjälper Media Blast?

Med en medieblästring från TokenSuite kan ICO få veta om deras projekt och öka intresset för plattformen, dApp eller annan blockchain-teknik. Medieexplosionen kommer också att indirekt förbättra en ICO: s sökmotorrankning genom att öka antalet webbplatser som nämner det. Som en del av medieexplosionen redigerar proffsen på TokenSuite ett pressmeddelande. De publicerar den sedan på minst 26 nyhetsbutiker och skickar den till mer än 40 kontakter, inklusive CoinDesk. De riktar det också till mer än 100 000 följare via försäljningsställenas Twitter-konton.

Media Blast

Medieexplosionen kan till och med omfatta dussintals publikationer, som skickar pressmeddelandet till de 500 bästa mediebutikerna (från Forbes till TechCrunch till Gizmodo), mer än 40 kontakter i kryptovalutavärlden och totalt mer än 80 000 journalister och 4000 media . Ju fler försäljningsställen som får pressmeddelandet, desto fler kommer att få reda på ICO, vilket ökar dess potential att samla in pengar.

Hur fungerar Bounty-programmen?

Bounty-program är en beprövad metod för att väcka uppmärksamhet åt ICO genom att få ut ordet. Erbjudandena från TokenSuite för ett bounty-program börjar med månatliga bannerannonser på tre kryptovalutahemsidor, som når mer än 250 000 personer varje månad. Detta kan skalas upp för att möta din budget och utöka räckvidden för ICO för att förbättra bidrag och få folk upphetsade.

Vad inkluderar de andra marknadsföringsalternativen??

Med så många marknadsföringserbjudanden från TokenSuite för en ICO är det svårt att kortfattat gå igenom dem alla. Det kan hantera din gemenskap på Telegram med tre personer som känner till alla detaljer i projektet, så att de kan svara på frågor och frigöra din tid att arbeta med det faktiska projektet.

YouTube-explosionen innehåller minst en recension eller intervju på minst tre YouTube-kanaler, riktade till publiken på engelska, ryska och arabiska. Varje kanal som används har mellan 5 000 och 15 000 prenumeranter, vilket innebär att videoklippen når minst 25 000 prenumeranter och får mer än 15 000 visningar. Det kommer också att finnas en Skype-intervju. Andra YouTube-sprängningar kan innehålla fler intervjuer och fler YouTube-kanaler, inklusive de bästa, vilket ger dig mer än en miljon visningar.

Vem har TokenSuite arbetat med?

TokenSuite listar minst 30 tidigare kunder på sin webbplats och kan ge information om specifika framgångsrika projekt. Det hjälpte Guts Tickets, ett nederländskt företag som använder blockchain för att skapa en biljettmiljö som är ärlig över hela ICO och hjälper till att samla in 12 miljoner euro.

Det fungerade också med Auroradao, en decentraliserad finansiell plattform som har den första realtids-DEX som använder Ethereum blockchain, i hela ICO, vilket samlar 5 miljoner USD.

Bara under Daricos förförsäljning hjälpte TokenSuite att samla in mer än 3 miljoner USD. Sammantaget har TokenSuite arbetat med ett brett spektrum av ICO: er, vilket visar teamets kännedom om alla applikationer för blockchain-teknik.

Kunder

Slutsats

Eftersom ICO: er fortfarande är relativt nya finns det fortfarande mycket begränsade möjligheter att annonsera för dessa projekt, vilket gör att de flesta nystartade företag kan investera tiden i att göra det själva. Medan vissa ICO-marknadsföringsbolag dyker upp är detta en långsam process. TokenSuite erbjuder ett alternativ genom att använda teamets expertis för att hantera marknadsföringen för dig så att du kan fokusera på ICO eller själva projektet. Dess meriter hittills visar att teamet är bekant med de bästa metoderna för att locka bidragsgivare till ICO. Dessutom kommer resultaten troligen att förbättras när laget får ännu mer erfarenhet av denna typ av reklam.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me