TokenSuite: ICO Services & Marketing voor Blockchain-bedrijven

Tokensuite

TokenSuite werkt binnen de blockchain- en cryptocurrency-sectoren en helpt startups met hun ICO’s en andere marketingstrategieën. Tot nu toe heeft het startups geholpen meer dan $ 120 miljoen USD op te halen via de blockchain, waardoor die bedrijven het geld krijgen dat ze nodig hebben om hun projecten te realiseren. Het heeft projecten ook geholpen hun waarde met meer dan 1.000 procent te verhogen. Tussen deze twee cijfers en de lange lijst van ICO’s die het heeft geholpen, heeft TokenSuite al bewezen dat het in staat is om resultaten te behalen in de branche.

TokenSuite-website

Wie zit er achter TokenSuite?

TokenSuite is gevestigd in Ankara, Turkije, en heeft een toegewijd team. Ali Omer Horzum is de oprichter en Gokce Guler is het hoofd van premieprogramma’s. Onur Ipekesen en Berkay Okay werken ook aan premieprogramma’s. Het hoofd communicatie is Alpago Turan en het hoofd verkoop is Yusuf Kaya. Andere leden van het verkoopteam zijn onder meer Serkan Ugur en Buse Durmus. De communitymanagers zijn Cemil Akgun en Mert Aktas. Om de zaken licht en vriendelijk te houden, somt TokenSuite zelfs twee hondenteamleden op, Satoshi de ‘Security Guard’ en Ether de ‘Coffee Girl’.

Het team

Hoe helpt TokenSuite bij de ICO-vermelding?

TokenSuite biedt klanten een scala aan pakketten, die elk zijn ontworpen om bedrijven te helpen het meeste uit hun ICO te halen en geld aan te trekken. Er zijn drie verschillende pakketten beschikbaar, evenals aanvullende services om uw zichtbaarheid verder te verbeteren. Het basispakket bevat een vermelding op meer dan 10 topwebsites, zoals icobench, worldcoinindex, coinschedule, icorating, icoalert, icotracker en ico-list. Het bevat ook ten minste een nieuwsbrief op de gekozen listingwebsites en twee recensies. Degenen die meer advertenties van de ICO willen ontvangen, kunnen kiezen voor een pakket met meer dan 15 vermeldingen en een uitgelichte status. Het toppakket bevat meer dan 20 vermeldingen, drie recensies, twee aanbevolen statussen, twee nieuwsbrieven en een banner op de gekozen website voor vermeldingen.

Diensten

Met TokenSuite kunnen startups ook profiteren van alle andere advertentie-opties op verschillende listingwebsites. Dit kunnen uitgelichte vermeldingen, premiumvermeldingen, banners, interviews, nieuwsbrieven, analyses, het publiceren van artikelen en meer zijn. De opties zijn bijna onbeperkt en TokenSuite regelt alles voor u.

Wat doet TokenSuite nog meer??

Naast het vermelden van de ICO, helpt TokenSuite bij bijna elk ander aspect van het adverteren van het oorspronkelijke muntenaanbod en het blockchain-project zelf. Het biedt media-explosies, YouTube-explosies, communitybeheer, premieprogramma’s, webdesign, Telegram-explosies, beheer van sociale media en andere soorten advertenties.

Hoe helpt de Media Blast?

Met een media-explosie van TokenSuite kunnen ICO’s het woord over hun project verspreiden en de interesse in het platform, dApp of andere blockchain-technologie vergroten. De media-explosie zal ook indirect de positie van een ICO in zoekmachines verbeteren door het aantal websites te vergroten dat dit vermeldt. Als onderdeel van de media-explosie bewerken de professionals van TokenSuite een persbericht. Ze publiceren het vervolgens op ten minste 26 nieuwsuitzendingen voor cryptocurrency en sturen het naar meer dan 40 contacten, waaronder CoinDesk. Ze richten het ook op de meer dan 100.000 volgers via de Twitter-accounts van de verkooppunten.

Media-explosie

De media-explosie kan zelfs bestaan ​​uit tientallen publicaties, waarbij het persbericht naar de top 500 mediakanalen wordt gestuurd (van Forbes tot TechCrunch tot Gizmodo), meer dan 40 contacten in de cryptocurrency-wereld en in totaal meer dan 80.000 journalisten en 4.000 mediakanalen . Hoe meer verkooppunten het persbericht ontvangen, hoe meer mensen de ICO te weten zullen komen, waardoor het potentieel om fondsen te werven wordt vergroot.

Hoe werken de premieprogramma’s??

Bountyprogramma’s zijn een beproefde methode om aandacht te trekken voor ICO’s door het bekend te maken. Het aanbod van TokenSuite voor een premieprogramma begint met maandelijkse banneradvertenties op drie cryptocurrency-websites, die maandelijks meer dan 250.000 mensen bereiken. Dit kan worden opgeschaald om aan uw budget te voldoen en het bereik van de ICO uit te breiden om bijdragen te verbeteren en mensen enthousiast te maken.

Wat omvatten de andere marketingopties??

Met zoveel marketingaanbiedingen van TokenSuite voor een ICO, is het moeilijk om ze allemaal kort en bondig te bespreken. Het kan uw community op Telegram beheren met drie mensen die alle details van het project kennen, zodat ze vragen kunnen beantwoorden, waardoor u tijd vrijmaakt om aan het eigenlijke project te werken.

De YouTube-explosie omvat ten minste een recensie of interview op minimaal drie YouTube-kanalen, gericht op een publiek in het Engels, Russisch en Arabisch. Elk gebruikt kanaal heeft tussen de 5.000 en 15.000 abonnees, wat betekent dat de video’s elk minstens 25.000 abonnees bereiken en meer dan 15.000 views krijgen. Er zal ook een Skype-interview zijn. Andere YouTube-explosies kunnen meer interviews en meer YouTube-kanalen bevatten, waaronder de beste, waardoor je meer dan een miljoen keer bekeken wordt.

Met wie heeft TokenSuite gewerkt?

TokenSuite vermeldt minstens 30 eerdere klanten op haar website en kan details verstrekken over specifieke succesvolle projecten. Het hielp Guts Tickets, een in Nederland gevestigd bedrijf dat de blockchain gebruikt om een ​​ticketomgeving te creëren die eerlijk is, door de hele ICO heen, en helpt bij het verzamelen van 12 miljoen euro..

Het werkte ook met Auroradao, een gedecentraliseerd financieel platform dat de eerste realtime DEX heeft met behulp van de Ethereum-blockchain, overal in de ICO, waarmee $ 5 miljoen USD werd opgehaald.

Alleen al tijdens de voorverkoop van Darico hielp TokenSuite bij het verzamelen van meer dan $ 3 miljoen USD. Over het algemeen heeft TokenSuite met een breed scala aan ICO’s gewerkt, waaruit blijkt dat het team bekend is met alle toepassingen voor blockchaintechnologie.

Cliënten

Conclusie

Omdat ICO’s nog relatief nieuw zijn, zijn er nog steeds zeer beperkte mogelijkheden om reclame te maken voor deze projecten, waardoor de meeste startups zelf tijd moeten investeren. Hoewel sommige ICO-marketingbedrijven verschijnen, is dit een langzaam proces. TokenSuite biedt een alternatief door de expertise van het team te gebruiken om de marketing voor u af te handelen, zodat u zich kunt concentreren op de ICO of het project zelf. Het trackrecord tot nu toe geeft aan dat het team bekend is met de beste methoden om bijdragers aan ICO’s aan te trekken. Bovendien zullen de resultaten waarschijnlijk verbeteren naarmate het team nog meer ervaring opdoet met dit soort advertenties.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me