STOXUM ICO: Den første hybride decentrale kryptovaluta-udveksling

Stoxum

STOXUM markedsfører sig selv som den allerførste decentrale udveksling af hybrid karakter, der har en fordeling af aktier på 100 procent. Som et hybrid system sigter STOXUM mod at udnytte fordelene ved centraliserede børser og bringe dem til decentrale.

Stoxum

STOXUM-børsen vil være forskellig fra andre aktuelle tilbud på grund af sin hybrid karakter, hvilket betyder, at den kombinerer de bedste funktioner fra både decentraliserede og centraliserede børser. STOXUM har fuld gennemsigtighed, herunder rapporter om hver transaktion. Lige fra starten vil brugerne være i stand til at handle med de fem bedste kryptovalutaer, og holdet tilføjer så mange som to nye mønter hver måned. Beslutningen om, hvilke mønter der skal tilføjes, vil være baseret på et innovativt afstemningssystem.

Hvad er nogle nøglefunktioner i STOXUM?

Som hybridsystem har STOXUM et unikt operativsystem, der kombinerer de bedste funktioner i både decentraliserede og centraliserede børser. Masterknudepunkterne gør det nemt for enhver at starte, og der er åben klientkildekode samt en åben masterknudekildekode. STOXUM-systemet kan håndtere 1 million transaktioner hvert sekund, så der bør ikke være forsinkelser på grund af store mængder handler. STOXUM hævder også at levere “100% sikkerhed” ved at verificere alle transaktioner med de decentrale noder. Token indehavere kan nemt downloade en detaljeret rapport om alle transaktioner i systemet, hvilket gør det muligt for enhver at verificere dem.

Stoxum-funktioner

Hvilke kryptovalutaer understøtter STOXUM?

Som nævnt vil STOXUM i starten understøtte de fem bedste kryptokurver: BTC, ETH, LTC, BCH og XRP. Disse placeringer er baseret på CoinMarketCap. Derefter får brugerne beslutte, hvilke tokens der føjes til systemet. Afstemningssystemet indregner kontoomsætningen ud over mængden af ​​tilgængelige STM-tokens. Der er ingen risiko for at øge stemmerne, da alle brugere kan se detaljerede rapporter om hver afstemning i realtid.

betalingsmiddel

Hvad skal du vide om STM?

STM er STOXUM-tokenet, og der er i alt 200 millioner tokens. Under salget er der en fast pris på 1 STOXUM for 0,00002 BTC. I slutningen af ​​salget destrueres eventuelle usolgte tokens automatisk.

Hvilke bonusser tilbyder STOXUM?

For at tilskynde cryptocurrency-investorer til at bruge STOXUM, giver platformen rabatter for at byde på større investeringsstørrelser. Bud på mindst 5.000 STM kommer med en rabat på 3 procent, der stiger til 5 procent ved 7.000 STM, 10 procent ved 12.000 STM, 15 procent ved 18.000, 20 procent ved 25.000, 30 procent ved 40.000 og så meget som 50 procent ved 80.000 STM. Der er også et tilknyttet program med et todelt henvisningssystem, som kan føre til bonusser.

Hvilke fordele får STM-tokenholdere?

Holdet bag STOXUM opfordrer til bidrag ved at angive et par vigtige fordele for indehavere af STM-token, inklusive 100 procent udbytteindtægter. Der er også et tilknyttet program, der har de højeste tildelinger og en white label-løsning til lancering af platforme. STM-indehavere kan få adgang til WebSocket og HTTP API til handelsmekanismer, og der vil være handelsbots indbygget lige ind i platformen, der fungerer med forskellige algoritmer.

Operationer

Hvad er udbyttet af tokenholderen?

En af de største fordele for indehavere af STM-tokener er udbytte. Husk, at STOXUM-indehavere får udbytte på de fulde 100 procent af platformens indtægter, som fordeles proportionalt med antallet af tokens, som en indehaver har. Dette inkluderer platformindtægter inkluderer betalte stemmer for at tilføje nye mønter, betalinger for lancering af STOXUMs white label-løsning, premium-konti, betalte tjenester og transaktionsgebyrer.

Udbytte

I et træk, som tokenholdere vil sætte pris på, optjenes udbyttet i realtid og går til tegnebogen, der indeholder dine STOXUM-tokens. Udbyttet er baseret på valutakurser, når transaktionen finder sted. Udbyttet beregnes og sendes til den relevante tegnebogadresser mindst en gang pr. 10 minutter.

Hvad skal du vide om STM Token Sale?

På tidspunktet for skrivningen var STM-token-salget stadig i den lukkede forsalgsfase, som ville vare i yderligere tre dage. Indtil videre var der solgt 2.527.575 STM, og bonusser i denne fase blev sat til 30 procent. Den bløde cap på token-salget er $ 2 millioner; det hårde loft er $ 30 millioner. På tidspunktet for skrivningen beløb de samlede midler sig til $ 366.754. Den lukkede forsalg foregår fra 30. april til 5. maj med et loft på 30.680.000 STM.

Token Salg

Forkøb 1 følger dette med en 25 procent bonus fra 10. til 20. maj og et loft på 53.680.000 STM. Forkøb 2 varer fra 25. maj til 6. juni og har en bonus på 15 procent og et loft på 71.850.000 STM. Forkøb 3 går fra 10. til 17. juni med et loft på 89,7 millioner STM og en bonus på 5 procent. Forkøb 4 varer fra 20. til 25. juni med en bonus på 3 procent og et loft på 100 millioner STM. ICO varer derefter i over en måned fra 1. juli til 10. august med et loft på 200 millioner STM. Det samlede mål i USD er $ 30 millioner.

Hvad er STOXUMs White Label-løsning?

White label-løsningen fra STOXUM lader en virksomhed lancere sit brand “med et enkelt klik.” Med denne løsning fastsætter den pågældende virksomhed gebyrer på handler, vælger hvilke par og mønter der handles og har mulighed for at oprette forbindelse til fiat eller andre valutaer. Kunder, der bruger white label-løsningen, får detaljerede rapporter om transaktioner, 60 til 80 procent af tildelingen og en færdiglavet lanceringsklient, der kan få sit design ændret.

Hvilke andre STOXUM-funktioner vil udviklere og virksomheder kunne lide??

STOXUM tilbyder desuden en API til at skrive handelsmekanismer. Denne API er kompatibel med HTTP-protokollen og WebSockets og har detaljeret dokumentation. Der er også færdige handelsbotmekanismer med fleksible indstillinger, dit valg af handelsalgoritmer, både tager profit og stop loss-logik og muligheden for at starte med et klik uden algoritmisk viden.

Hvordan ser STOXUM-køreplanen ud?

Fra april til juli 2018 vil STOXUM arbejde på ICO, markedsføring, så det kan tiltrække yderligere investorer, foretage foreløbige ordninger med børser for placering af tokens og foretage en intern alfa-platformstest. Lanceringen af ​​betatest for STOXUM finder sted den 20. august, 10 dage efter afslutningen af ​​ICO. Dette gælder for tokenholdere. Beta-versionen åbner for alle i september, og tokenet er på mindst tre børser. I oktober offentliggør den open source-koden og lancerer den hvide label-løsning. I december vil handelsbots og begynde at stemme på yderligere mønter.

Konklusion

STOXUM sigter mod at tage de bedste funktioner i en decentral børs og kombinere dem med traditionelle centraliserede med en hybridmodel. Tokenindehavere modtager hele 100 procent af udbyttet, noget der er sjældent. ICO er ved at begynde, hvilket gør dette til det perfekte tidspunkt at overveje at investere i STOXUM.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me