STOXUM ICO: Den första hybrida decentraliserade kryptovalutaväxlingen

Stoxum

STOXUM marknadsför sig som det allra första decentraliserade utbytet av hybridkaraktär som har en fördelning på 100 procent. Som ett hybridsystem strävar STOXUM efter att ta fördelarna med centraliserade börser och föra dem till decentraliserade.

Stoxum

STOXUM-börsen kommer att skilja sig från andra aktuella erbjudanden på grund av sin hybridkaraktär, vilket innebär att den kombinerar de bästa funktionerna från både decentraliserade och centraliserade börser. STOXUM kommer att ha full insyn, inklusive rapporter om varje transaktion. Redan från början kommer användarna att kunna handla de fem bästa kryptovalutorna, och teamet kommer att lägga till så många som två mynt till varje månad. Beslutet om vilka mynt som ska läggas till kommer att baseras på ett innovativt röstningssystem.

Vad är några av de viktigaste funktionerna i STOXUM?

Som ett hybridsystem har STOXUM ett unikt operativsystem som kombinerar de bästa funktionerna i både decentraliserade och centraliserade växlar. Huvudnoderna gör det enkelt för alla att starta, och det finns öppen klientkällkod, liksom en öppen masternodkällkod. STOXUM-systemet kan hantera 1 miljon transaktioner varje sekund, så det bör inte uppstå förseningar på grund av stora volymer av affärer. STOXUM hävdar också att de levererar “100% säkerhet” genom att verifiera alla transaktioner med de decentraliserade noder. Tokeninnehavare kan enkelt ladda ner en detaljerad rapport om alla transaktioner inom systemet, vilket gör det möjligt för vem som helst att verifiera dem.

Stoxum-funktioner

Vilka kryptovalutor stöder STOXUM?

Som nämnts kommer STOXUM i början att ha stöd för de fem bästa kryptovalutorna: BTC, ETH, LTC, BCH och XRP. Dessa ranking är baserade på CoinMarketCap. Då får användarna bestämma vilka tokens som läggs till i systemet. Röstningssystemet kommer att ta hänsyn till kontoomsättningen utöver antalet tillgängliga STM-token. Det finns ingen risk att öka antalet röster eftersom alla användare kan se detaljerade rapporter om varje röst i realtid.

Valuta

Vad ska du veta om STM?

STM är STOXUM-token och det finns totalt 200 miljoner token. Under försäljningen finns det ett fast pris på 1 STOXUM för 0,00002 BTC. I slutet av försäljningen förstörs alla osålda poletter automatiskt.

Vilka bonusar erbjuder STOXUM?

För att uppmuntra kryptovalutainvesterare att använda STOXUM, kommer plattformen att ge rabatter för budgivning med större investeringsstorlekar. Bud på minst 5000 STM kommer med 3 procents rabatt, vilket ökar till 5 procent vid 7 000 STM, 10 procent vid 12 000 STM, 15 procent vid 18 000, 20 procent vid 25 000, 30 procent vid 40 000 och så mycket som 50 procent vid 80000 STM. Det finns också ett anslutningsprogram med ett tvåskiktigt hänvisningssystem, vilket kan leda till bonusar.

Vilka fördelar får STM-tokeninnehavare?

Teamet bakom STOXUM uppmuntrar bidrag genom att lista några viktiga fördelar för innehavare av STM-token, inklusive 100 procent utdelningsintäkter. Det finns också ett affiliate-program som har de högsta tilldelningarna och en white label-lösning för lansering av plattformar. STM-innehavare kan komma åt WebSocket och HTTP API för handelsmekanismer, och det kommer att finnas handelsrobotar inbyggda direkt i plattformen som fungerar med olika algoritmer.

Operationer

Vad är utdelningen på tokeninnehavaren?

En av de största fördelarna för innehavare av STM-token är utdelning. Kom ihåg att STOXUM-innehavare får utdelning på hela 100 procent av plattformsintäkterna, vilket delas upp proportionellt mot antalet token en innehavare har. Detta inkluderar plattformsintäkter inklusive betalda röster för att lägga till nya mynt, betalningar för lansering av STOXUMs white label-lösning, premiumkonton, betalda tjänster och transaktionsavgifter.

Utdelningar

I ett drag som tokeninnehavare kommer att uppskatta, periodiseras utdelningen i realtid och går till plånboken som innehåller dina STOXUM-tokens. Utdelningen baseras på valutakurser när transaktionen sker. Utdelningen beräknas och skickas till lämplig plånbokadress minst en gång per 10 minuter.

Vad ska du veta om STM-tokenförsäljningen?

I skrivande stund var STM-tokenförsäljningen fortfarande i den stängda förförsäljningsfasen, som skulle pågå i ytterligare tre dagar. Hittills hade 2 527 575 STM sålts och bonusar under denna fas sattes till 30 procent. Det mjuka taket för token-försäljningen är 2 miljoner dollar; det hårda taket är 30 miljoner dollar. I skrivande stund uppgick de insamlade medlen till 366 754 dollar. Den slutna förförsäljningen pågår från 30 april till 5 maj med en keps på 30 680 000 STM.

Token-försäljning

Försäljning 1 följer detta med en bonus på 25 procent från 10 till 20 maj och ett tak på 53,680,000 STM. Försäljning 2 kommer att pågå från 25 maj till 6 juni och har en bonus på 15 procent och ett tak på 71.850.000 STM. Försäljning 3 går från 10 till 17 juni med ett tak på 89,7 miljoner STM och en bonus på 5 procent. Försäljning 4 pågår från 20 till 25 juni med en bonus på 3 procent och ett tak på 100 miljoner STM. ICO kommer sedan att pågå i över en månad, från 1 juli till 10 augusti, med ett tak på 200 miljoner STM. Det totala målet i USD är $ 30 miljoner.

Vad är STOXUMs White Label-lösning?

White label-lösningen från STOXUM låter ett företag lansera sitt varumärke “med ett enda klick.” Med den här lösningen sätter verksamheten i fråga avgifter på affärer, väljer vilka par och mynt som handlas och har möjlighet att ansluta till fiat eller andra valutor. Kunder som använder white label-lösningen får detaljerade rapporter om transaktioner, 60 till 80 procent av tilldelningarna och en färdig lanseringsklient som kan ändra sin design.

Vilka andra STOXUM-funktioner kommer utvecklare och företag att gilla??

STOXUM erbjuder dessutom ett API för att skriva handelsmekanismer. Detta API är kompatibelt med HTTP-protokollet och WebSockets och har detaljerad dokumentation. Det finns också färdiga handelsbotmekanismer med flexibla inställningar, ditt val av handelsalgoritmer, både ta vinst- och stoppförlustlogik och möjligheten att starta med ett klick utan algoritmisk kunskap.

Hur ser STOXUM-färdplanen ut?

Från april till juli 2018 kommer STOXUM att arbeta med ICO, marknadsföring så att det kan locka ytterligare investerare, göra preliminära arrangemang med börser för att placera tokens och göra ett internt alfa-plattformstest. Lanseringen av betatestet för STOXUM kommer att äga rum den 20 augusti, 10 dagar efter slutet av ICO. Detta kommer att vara för tokeninnehavare. Betaversionen öppnas för alla i september, och token kommer att finnas på minst tre börser. I oktober publicerar den öppen källkoden och lanserar den vita etiketten. I december kommer handelsrobotarna att börja och röstningen på ytterligare mynt börjar.

Slutsats

STOXUM strävar efter att ta de bästa funktionerna i ett decentraliserat börs och kombinera dem med traditionella centraliserade med en hybridmodell. Tokeninnehavare får hela 100 procent av utdelningen, något som är sällsynt. ICO börjar snart, vilket gör detta till den perfekta tiden att överväga att investera i STOXUM.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me