Skrumble Network: Veilig gedecentraliseerd communicatienetwerk

Skrumble-netwerk

Skrumble-netwerk is een volledig nieuwe blockchain die zich richt op het creëren van de meest veilige communicatie die mogelijk is. Eenmaal volledig ontwikkeld, zullen de Skrumble Network-blockchain en -toepassing gebruikers in staat stellen om communicatie en financiële transacties sneller uit te voeren en hun eigen applicaties te bouwen met behulp van het netwerk.

Naast de blockchain zelf, ontwikkelt het team achter Skrumble Network ook de eerste applicatie die op het netwerk zal draaien en het zal een communicatietoepassing zijn voor berichten, spraak, video, het delen van bestanden en meer. Bovendien geeft het gebruikers open-source documentatie voor ontwikkelaars om eenvoudig een communicatielaag aan hun applicaties toe te voegen.

Skrumble-netwerk

Het is de missie van Skrumble Network om ervoor te zorgen dat er wereldwijde toegang is tot een communicatiesysteem dat veilig is en zowel het eigendom van gegevens als de privacy van gebruikers mogelijk maakt..

Wie zit er achter Skrumble Network?

Hoewel Skrumble Network zelf nieuw is, is het team erachter niet. Skrumble Technologies Inc is een in Toronto, Canada gevestigd bedrijf dat sinds 2014 actief is. Het heeft meer dan 40 werknemers en meerdere succesvolle productlijnen op het gebied van bedrijfscommunicatie. Het team is verheugd om hun bereik uit te breiden met de blockchain.

Wat zijn de doelen van het Skrumble-netwerk?

Skrumble Network zal communicatie op wereldwijde schaal democratiseren en gebruikers het eigendom van hun eigen gegevens teruggeven. Het Skrumble-team is ervan overtuigd dat met het succes van het netwerk een nieuw tijdperk met innovatieve blockchain-communicatie zal aanbreken. Met behulp van gepatenteerde communicatietechnologie zal Skrumble Network de privacy en beveiliging van gegevens kunnen verbeteren, waardoor veilige, directe transacties en verbindingen tussen gebruikers mogelijk zijn.

Het team achter Skrumble Network is van mening dat decentralisatie de sleutel is om deze communicatiedoelen te bereiken. Dit komt doordat decentralisatie leidt tot innovatieve, veilige en geavanceerde methoden voor het delen van informatie en communicatie. Gedecentraliseerde communicatie zal specifiek betrekking hebben op kwesties als uitdagingen op het gebied van gegevensbeveiliging, het gebrek aan privacy, de mogelijkheid om gecompromitteerd of geblokkeerd te worden, en het gebrek aan wereldwijde toegang, allemaal typische uitdagingen met gecentraliseerde communicatie.

Wat zijn enkele belangrijke kenmerken van het Skrumble-netwerk?

Tussen de Skrumble Network-blockchain en de aanstaande gedecentraliseerde communicatietoepassing hebben gebruikers toegang tot een reeks innovatieve hoofdfuncties. De blockchain zal volledig anoniem zijn dankzij de pseudonieme identificatie en de mogelijkheid om uw eigen gebruikersnaam in te stellen. Gebruikers zullen ook eigenaar zijn van hun gegevens dankzij de veilige dataprotocollen die Skrumble Network omvat; het netwerk is ondoordringbaar en gedecentraliseerd, waardoor het eindelijk mogelijk is om de privacy van gebruikers en inhoud te waarborgen.

Kenmerken

Nu alles gebeurt met sociale media en andere berichtenplatforms die worden gehackt, gecensureerd en geblokkeerd, kunnen Skrumble Network-gebruikers van over de hele wereld veilig verbinding maken. Door gebruik te maken van unieke sessie-ID’s om elke peer-to-peer-verbinding te versleutelen, zorgt Skrumble Network ervoor dat de toegang nooit door een firewall kan worden geblokkeerd of getraceerd. Vanwege de gedecentraliseerde protocollen van Skrumble Network is het netwerk vrijwel ondoordringbaar, zowel wat betreft het in gevaar brengen van gegevens als aanvallen. Ze garanderen bestands- en gegevensbeveiliging met eigen technologie die gegevens in stukken splitst en over het netwerk verspreidt, en alleen gebruikers met de unieke sessie-ID kunnen de informatie weer samenvoegen.

Hoe verschilt het Skrumble-netwerk van bestaande Blockchain-netwerken?

Het Skrumble Network zal het gebruik van blockchain-technologie veranderen van voornamelijk financiële transacties, en ervoor zorgen dat er een oplossing is om veilige communicatieverbindingen tot stand te brengen die zeer snel zijn in de installatietijd en die alle vormen van gegevens kunnen accommoderen. Het is ongelooflijk uniek in het feit dat het door firewalls heen schiet om spraak, video en meer wereldwijd te brengen.

Met zoveel blockchain-communicatietoepassingen die al beschikbaar zijn, biedt Skrumble Network iets anders. Het is niet alleen een volledig gedecentraliseerde en anonieme communicatiemethode, maar het heeft ook een robuuste functionaliteit die u nergens anders zult vinden. Deze functies omvatten zaken als conferenties, audio- of videogesprekken, berichten, door de gebruiker bestuurde opslag van opnamen, bestandsoverdrachten, schermafbeeldingen, scherm delen, portefeuilles voor in-context geldoverdrachten en meer. Het werkt op alle moderne browsers en ook op een applicatie.

Het maakt ook gebruik van eigen algoritmen die u nergens anders zult vinden. Deze algoritmen zorgen ervoor dat elke verbinding op de blockchain niet kan worden gehackt, getraceerd of gecompromitteerd en zorgt ook voor onverslaanbare gegevensbeveiliging. Skrumble Network maakt zelfs gebruik van Skrumble’s meer dan 30 wereldwijde patenten op hoog niveau. Het belangrijkste is misschien wel dat het team al vertrouwde op communicatietechnologie op de markt. Dit bewijst dat ze het beloofde product kunnen leveren. Dit staat in schril contrast met veel vergelijkbare projecten met verheven doelen die simpelweg niet kunnen worden gerealiseerd.

Wat is het SKM-token?

SKM is het utility-token dat wordt gebruikt om Skrumble Network te bedienen. Het zal over het netwerk worden gebruikt en ook als een gestimuleerd systeem binnen de communicatietoepassing. Om de bruikbaarheid aan te moedigen, biedt het Skrumble Network ook compatibiliteit voor veel breed ondersteunde valuta’s waarvan gebruikers kunnen profiteren voor handel in gesprekken. Mijnwerkers ontvangen een vergoeding in de vorm van SKM-tokens, met een vast percentage tokens dat elk jaar gedurende drie jaar wordt vrijgegeven om gelijke tred te houden met de inflatie. Daarna zal het ecosysteem zichzelf in stand houden en zal de gemeenschap de symbolische prijs bepalen.

Wat zijn de use cases voor het Skrumble-netwerk?

Met Skrumble Network zijn de mogelijke use-cases voor andere applicaties die op de blockchain moeten worden gebouwd ongelooflijk uitgebreid, inclusief bijna alles dat draait om rich media-communicatietransacties en meer. Ontwikkelaars kunnen het netwerk gebruiken om verschillende niche-add-ons te maken en het bestaande aanbod in het ecosysteem blijven aanvullen.

Toepassingen

Een voorbeeld van een use-case is een in-context beveiligde overdracht. Het netwerk zal een end-to-end gecodeerd betalingssysteem bevatten binnen het gesprek, waardoor peer-to-peer-geldoverdrachten mogelijk zijn.

Een ander voorbeeld is een potentiële freelancemarktplaats. Met het Skrumble Network kan een ontwikkelaar een systeem opzetten waarbij degenen die een freelancer willen inhuren, iemand uitkiezen om mee te werken en parameters voor de taak instellen, zodat de freelancer een betaling ontvangt zodra aan de contractvoorwaarden is voldaan.

Gebruikers kunnen zelfs profiteren van virtuele showrooms om hun talenten te delen via live video, met de mogelijkheid om in het gesprek een vergoeding te krijgen in ruil voor de inhoud die ze willen delen.

Wat heeft Skrumble al bereikt en hoe ziet de toekomstige routekaart eruit??

Zoals vermeld, werd Skrumble Technologies Inc opgericht in 2014. In 2015 dienden ze meer dan 30 wereldwijde octrooiaanvragen in. In Q1 van 2016 lanceerden ze de bètaversie van hun Unified Communication-platform. De officiële lancering van het product was in Q2 van 2017, en in Q4 van datzelfde jaar lanceerden ze hun feature-rijke productdocumentatie met een open API.

Dit jaar, 2018, lanceert Skrumble de bètaversie van de gedecentraliseerde communicatie-app in Q3, evenals de bètaversie van de blockchain. In Q4 start het de daadwerkelijke gedecentraliseerde applicatie.

Routekaart

Het team is van plan om de open communicatielaag, inclusief SDK en API, in het tweede kwartaal van 2019 vrij te geven. Dit is ook wanneer het Skrumble Network Ecosystem wordt gelanceerd.

Conclusie

Hoewel er al veel blockchains en applicaties bestaan, voegt Skrumble Network een volledig nieuw, revolutionair niveau van functionaliteit, bruikbaarheid en gegevensbeveiliging toe voor diegenen die op zoek zijn naar een op communicatie gerichte blockchain. Iedereen die veilige communicatie via de blockchain wil, of het nu als gebruiker of ontwikkelaar is, moet Skrumble Network in de gaten houden terwijl de blockchain-, applicatie- en communicatielaag wordt gelanceerd.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me