Skrumble Network: Secure Decentralized Communication Network

Skrumble Network

Skrumble Network är en helt ny blockchain som fokuserar på att skapa en så säker kommunikation som möjligt. En gång fullt utvecklad kommer Skrumble Network blockchain och applikation att låta användare utföra kommunikation och finansiella transaktioner snabbare och bygga sina egna applikationer med hjälp av nätverket.

Förutom själva blockchain utvecklar teamet bakom Skrumble Network också den första applikationen som kommer att köras i nätverket och det kommer att vara en kommunikationsapplikation för meddelanden, röst, video, fildelning och mer. Dessutom kommer det att ge användarna öppen källkodsdokumentation för utvecklare att enkelt lägga till ett kommunikationslager i sina applikationer.

Skrumble Network

Det är Skrumble Network: s uppdrag att se till att det finns global åtkomst till ett säkert kommunikationssystem och som möjliggör både dataägande och användarskydd..

Vem som står bakom Skrumble Network?

Medan Skrumble Network i sig är nytt är inte teamet bakom det. Skrumble Technologies Inc är ett Toronto, Kanada-baserat företag som har varit i drift sedan 2014. Det har mer än 40 anställda och flera framgångsrika produktlinjer inom företagskommunikation. Teamet är glada över att utöka sin räckvidd för att inkludera blockchain.

Vilka är målen för Skrumble Network??

Skrumble Network kommer att demokratisera kommunikation i global skala och ge användarna tillbaka äganderätten till sina egna data. Skrumble-teamet är övertygat om att med nätverkets framgång kommer en ny era med innovativ blockchain-kommunikation att komma. Genom att använda egen kommunikationsteknik kommer Skrumble Network att kunna förbättra datasekretess och säkerhet, vilket möjliggör säkra, direkta transaktioner och anslutningar mellan användare.

Teamet bakom Skrumble Network anser att decentralisering är nyckeln till att uppnå dessa mål för kommunikation. Detta beror på att decentralisering leder till innovativa, säkra och avancerade metoder för informationsdelning och kommunikation. Decentraliserad kommunikation kommer specifikt att ta itu med frågor som datasäkerhetsutmaningar, brist på integritet, förmågan att äventyras eller blockeras och bristen på global åtkomst, som alla är typiska utmaningar med centraliserad kommunikation.

Vad är några av de viktigaste funktionerna i Skrumble Network?

Mellan Skrumble Network blockchain och den kommande decentraliserade kommunikationsapplikationen kommer användarna att ha tillgång till en rad innovativa nyckelfunktioner. Blockchain kommer att vara helt anonym tack vare den pseudonyma identifieringen och möjligheten att ställa in ditt eget användarnamn. Användare kommer också att äga sina data på grund av de säkra dataprotokollen som Skrumble Network innehåller; nätverket är ogenomträngligt och decentraliserat, vilket gör det äntligen möjligt att säkerställa användar- och innehållsintegritet.

Funktioner

Med allt som händer med sociala medier och andra meddelandeplattformar hackas, censureras och blockeras kan Skrumble Network-användare från hela världen ansluta säkert. Skrumble Network använder unika session-ID för att kryptera varje peer-to-peer-anslutning och säkerställer att åtkomst aldrig kan blockeras av någon brandvägg eller spåras. På grund av Skrumble Networks decentraliserade protokoll är nätverket praktiskt taget ogenomträngligt, både när det gäller att kompromissa med data och attacker. De garanterar fil- och datasäkerhet med patenterad teknik som delar upp data i bitar och sprider den över nätverket, och endast användare med det unika sessions-ID kan sammanföra informationen igen.

Hur skiljer Skrumble Network sig från befintliga Blockchain-nätverk??

Skrumble Network kommer att förändra användningen av blockchain-teknik från främst finansiella transaktioner och se till att det finns en lösning för att upprätta säkra kommunikationsanslutningar som är mycket snabba under installationstiden och tillgodoser alla former av data. Det är otroligt unikt i det faktum att det byts genom brandväggar för att ge röst, video och mer globalt.

Med så många blockchain-kommunikationsapplikationer som redan finns, erbjuder Skrumble Network något annat. Det är inte bara en helt decentraliserad och anonym metod för kommunikation, men den har en robust funktionalitet som du inte hittar någon annanstans. Dessa funktioner inkluderar saker som konferenser, ljud- eller videosamtal, meddelanden, användarstyrd inspelning, filöverföring, skärmdumpaviseringar, skärmdelning, plånböcker för överföringar i sammanhanget och mer. Det fungerar på alla moderna webbläsare samt en applikation.

Det använder också egna algoritmer som du inte hittar någon annanstans. Dessa algoritmer säkerställer att alla anslutningar i blockchain inte kan hackas, spåras eller äventyras och garanterar också oslagbar datasäkerhet. Skrumble Network utnyttjar till och med Skrumbles mer än 30 globala patent på hög nivå. Viktigast är kanske att teamet redan har pålitlig kommunikationsteknik på marknaden. Detta bevisar att de kommer att kunna leverera den utlovade produkten. Detta står i skarp kontrast till många liknande projekt med höga mål som helt enkelt inte kan leverera.

Vad är SKM-token?

SKM är verktygstoken som används för att driva Skrumble Network. Den kommer att användas över nätverket och även som ett incitamentssystem inom kommunikationsapplikationen. För att uppmuntra användbarhet kommer Skrumble Network också att erbjuda kompatibilitet för många allmänt stödda valutor som användare kan dra nytta av för samtalshandel. Gruvearbetare kommer att få kompensation i form av SKM-tokens, med en viss procentsats av tokens som släpps varje år under tre år för att bibehålla takt med inflationen. Därefter kommer ekosystemet att upprätthålla sig själv och samhället fastställer tokenpriset.

Vilka är användningsfall för Skrumble Network??

Med Skrumble Network är de möjliga användningsfall för andra applikationer som bygger på blockchain otroligt omfattande, inklusive nästan allt som kretsar kring multimediekommunikationstransaktioner och mer. Utvecklare kan använda nätverket för att skapa flera nischtillägg och fortsätta komplettera de befintliga erbjudandena i ekosystemet.

Användningar

Ett exempel på användningsfall är en säker överföring i kontext. Nätverket kommer att innehålla ett krypterat betalningssystem från samtal till slut, vilket möjliggör peer-to-peer-överföringar.

Ett annat exempel är en potentiell frilansmarknad. Med Skrumble Network kan en utvecklare sätta upp ett system där de som vill anställa en frilansare väljer någon att arbeta med och ställer in parametrar för jobbet, så frilansaren får betalning när avtalsvillkoren är uppfyllda..

Användare kan till och med dra nytta av virtuella utställningsrum för att dela med sig av sina talanger via livevideo, med möjlighet att få samtalsbetalning i utbyte mot det innehåll de väljer att dela.

Vad har Skrumble redan uppnått och hur ser den framtida färdplanen ut?

Som nämnts grundades Skrumble Technologies Inc 2014. År 2015 lämnade de in över 30 globala patentansökningar. Under första kvartalet 2016 lanserade de betaversionen av deras Enhetlig kommunikationsplattform. Den officiella lanseringen av produkten var under andra kvartalet 2017, och under fjärde kvartalet samma år lanserade de sin funktionsrika produktdokumentation med ett öppet API.

I år 2018 kommer Skrumble att lansera betaversionen av den decentraliserade kommunikationsappen under tredje kvartalet, liksom betaversionen av blockchain. Under fjärde kvartalet startar den faktiska decentraliserade applikationen.

Färdplan

Teamet planerar att släppa det öppna kommunikationsskiktet, inklusive SDK och API, under andra kvartalet 2019. Det är också då Skrumble Network Ecosystem kommer att starta.

Slutsats

Medan många blockkedjor och applikationer redan finns, kommer Skrumble Network att lägga till en helt ny, revolutionerande nivå av funktionalitet, användbarhet och datasäkerhet för dem som letar efter en kommunikationscentrerad blockchain. Den som vill ha säker kommunikation via blockchain, vare sig som användare eller utvecklare, bör hålla koll på Skrumble Network när blockchain, applikation och kommunikationslager startar.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me