Shping-tokenverkoop: cryptocurrency voor shoppermarketing en beloningen

De verkoop van Shping-tokens is momenteel aan de gang, waardoor dit het perfecte moment is om meer te weten te komen over deze blockchain-technologie. Shping streeft ernaar winkelen lonender, veiliger en slimmer te maken. Het project heeft al actieve partners van over de hele wereld, wat aantoont dat het platform werkt en veel steun heeft.

Shping-website

Wat doet Shping?

Shping heeft meerdere functies en dient als een geïntegreerde service die shoppermarketing, productveiligheid, een wereldwijde productdatabase en merkbescherming in één ecosysteem integreert. Consumenten ontvangen beloningen voor het gebruik van het platform en voor het bijdragen eraan, en de Shping-munt zal het platform voeden, zowel voor de acceptatie als voor de groei onder het winkelend publiek.

Biedt de Shping-app volledige functionaliteit??

Met de Shping-app kunnen consumenten alles doen wat met het platform te maken heeft. Ze kunnen de ingrediënten van een product bekijken en gedetailleerde informatie bekijken over de oorsprong, samenstelling en voedingswaarde. Ze kunnen ook extra informatie bekijken die merken willen delen, zoals video’s, advertenties, recepten, producthandleidingen en ‘making of’-documentaires.

Hoe het werkt

Consumenten worden aangemoedigd om de Shping-app te gebruiken om de wereldwijde productdatabase bij te werken, met name voor artikelen die meer informatie nodig hebben. Gebruikers kunnen ook producten beoordelen, recensies lezen en schrijven, merkonderzoeken en vragenlijsten invullen en controleren of een product is teruggeroepen. Merken kunnen extra functies voor gebruikers activeren, waaronder het registreren van producten voor garantie en het verifiëren van de authenticiteit van een product. De certificeringsinstanties kunnen ook informatie voor gebruikers activeren over de certificeringen van een product.

Hoe profiteren consumenten en bedrijven van Shping?

Consumenten kunnen Shping gebruiken om de barcode van een product te scannen binnen de mobiele applicatie van Shping. Dit helpt ook om de database met producten uit te breiden en geeft hen de kans om de productdetails bij te werken en recensies te schrijven. Consumenten ontvangen dan Shping Coins als beloning.

Merken kunnen Shping gebruiken om op de markt te brengen aan consumenten. Gebruikers ontvangen presentaties en aanbevelingen voor producten op basis van hun voorkeuren, profiel en locatie. Merken kunnen consumenten ook belonen voor het bekijken van promoties, zoals video’s, met Shping Coins. Dankzij Shping kunnen merken digitale handtekeningen gebruiken om de authenticiteit van het product te garanderen, te voorkomen dat namaakproducten op de markt komen en terugroepacties te voorkomen.

Consumenten, merken en retailers zullen allemaal profiteren van nieuwe manieren om met elkaar te communiceren en met elkaar om te gaan. Dit kan leiden tot een zinvollere en lonende winkelervaring die is gebaseerd op vertrouwen in het product.

Wat zijn de functies van de Shping Coins?

De Shping Coins zijn de brandstof van het Shping-platform en de belangrijkste gedecentraliseerde valuta. Klanten ontvangen Shping Coins in ruil voor het gebruik van en bijdragen aan de applicatie. Geautoriseerde agenten, zoals merken, certificeringsinstanties en detailhandelaren, kunnen Shping Coins gebruiken om consumenten in verschillende winkelsituaties te belonen en te stimuleren. Met de Shping Coin kunnen deze entiteiten de aankoopbeslissing van een klant beïnvloeden, de loyaliteit en betrokkenheid van de consument stimuleren en de authenticiteit van het product valideren.

Shping Coin

Wat moet u weten over de Shping Token-verkoop?

De voorverkoop voor Shping Coins vond al plaats en duurde van 22 tot 31 januari. De crowdsale begon op 22 februari en zal doorgaan tot 23 maart. De voorverkoop omvatte een bonus van 40 procent Shping Coins en de minimale tokenaankoop was 300.000 Shping Coins. Het initiële tarief is 0,01 USD.

Tijdlijn voor tokenverkoop

Degenen die deelnemen aan de lopende tokenverkoop kunnen ook bonussen ontvangen, afhankelijk van hun investering. Er is een Miljoen + Tier Bonus voor iedereen die meer dan 1 miljoen Shping Coins heeft of zal verwerven (exclusief bonussen). Deze bijdragers ontvangen een bonus van 25 procent, evenals Platinum Status for Life, op voorwaarde dat hun tokens zes maanden na de verkoop van tokens worden vergrendeld..

Degenen die minder bijdragen, komen ook in aanmerking voor bonussen en de minimale bijdrage op elk moment is 1.000 gekochte tokens. De eerste dag van de verkoop (22 februari) omvatte een bonus van 20 procent, die tot 1 maart daalde tot 15 procent. De bonus gaat dan naar 10 procent tot 8 maart en 5 procent tot 15 maart. De laatste week van de verkoop geen bonus hebben. Deze bijdragers kunnen ook Shping Platinum Status for Life krijgen door 100.000 munten te kopen op 1 maart, 150.000 op 8 maart, 200.000 op 15 maart of 250.000 op 23 maart..

Van de Shping Coin-pool zal 42 procent worden gebruikt om gebruikers te stimuleren en om de prestaties en groei van het platform te stimuleren. Deze 42 procent staat bekend als de reservepool. Er is ook een Shping Bounty-programma dat deelnemers beloont met Shping Coins, goed voor 1 procent van de totale tokenvoorraad van 10 miljard. Vijftig procent van de tokens wordt uitgedeeld tijdens de tokenverkoop, met 5 procent extra naar adviseurs en 2 procent naar het Shping-team.

Bijdragers hebben de mogelijkheid om hun Shping Coins in hun favoriete token-portemonnee te ontvangen na bevestiging van hun transactie, maar ze kunnen de munten niet verplaatsen totdat de tokenverkoop is afgelopen. Degenen die tokens kopen, kunnen er ook voor kiezen om hun tokens op het platform te gaan gebruiken. Inwoners van de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en China kunnen niet deelnemen aan de tokenverkoop.

Wat partners heeft Shping?

Zoals gezegd, zijn de actieve partners van Shping van over de hele wereld. In Australië omvatten ze de National Farmer’s Federation en Australian Certified Organic. Deze laatste is de grootste biologische certificeringsinstantie van het land. In Nieuw-Zeeland omvatten ze AsureQuality, eigendom van de overheid. Andere partners zijn de Asia Food Safety Zone in Changchun, China, en Rosselkhoznadzor, de Russische federale dienst die belast is met veterinair en fytosanitair toezicht. Shping is momenteel ook in onderhandeling met meer bedrijven en autoriteiten over de hele wereld.

Partners

Het partnerschap met deze certificeringsinstanties is een cruciaal onderdeel van Shping, omdat het platform gecertificeerde gegevens en testresultaten voor producten kan integreren, waardoor de informatie toegankelijk wordt voor gebruikers.

Gevolgtrekking

Shping moet iedereen aanspreken die bij de branche betrokken is. Consumenten zullen de beloningen voor recensies en meer waarderen, en merken zullen graag de mogelijkheid hebben om klanten beter te bereiken, de betrokkenheid te vergroten en vertrouwen te geven in hun producten. Het gebruik van de Shping Coin zal centraal staan ​​op het platform, dat alle transacties en beloningen moet stroomlijnen, waardoor het voor alle betrokken entiteiten gemakkelijker wordt om te communiceren.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me