Peur ICO: Decentraliseret markedsplads, betalingsgateway og lønintegration

Peur ICO

Peur-platformen, også kendt som Peur Marketplace, giver mulighed for integration af lønninger og betalingsløsninger. I det væsentlige giver Peur handlende mulighed for at deltage i en decentral økonomi. De oplysninger, der overføres på Peur, er sikre, hvor kun autoriserede brugere får adgang til dem. Teamet bag projektet ser på Peur som en måde at revolutionere den metode, som medarbejderne bruger til at betale deres medarbejdere, hvilket forbedrer effektiviteten og bekvemmeligheden.

Peur

Hvem er bag Peur?

Administrerende direktør for Peur, Joachim M Steffensen, har 17 års erfaring inden for informationsteknologi, markedspladsvirksomheder og e-handel i Australien og Indonesien. Finansdirektøren, Taylah W Klien, har forpligtet sig til langsigtede relationer med klienter. Hun bruger økonomisk planlægning til at hjælpe klienter med ting som forsikrings-, ejendoms-, uddannelses-, investerings- og pensionsplanlægningsstrategier. Endelig har CMO, Catharina Latjuba, mere end 20 års erfaring inden for marketing og strategi.

Peur Team

Hvad gør Peur?

Peur er en helt decentraliseret markedsplads, der giver mulighed for integration af lønninger. Det skal appellere til dem med alle færdigheder og erfaringsniveauer, så de kan styre og investere i digitale aktiver og sælge og købe tjenester og produkter. Det giver også en kryptokurrency, der kan bruges til betaling i appen.

Hvad er nogle nøglefunktioner i Peur?

Fordi Peur bruger blockchain, er den decentraliseret, hurtig, ekstra sikker og enkel. Peur har også en begrænset tokenforsyning, giver mulighed for en direkte konvertering uden nødvendige tredjepartsbyttere og fungerer som en langsigtet eller kortvarig investering. Derudover kombinerer den B2B-, B2C-, C2C-, B2E- og servicesektoren. Dens integration af lønningsfunktionalitet er også afgørende.

Hvordan forbedrer peur sig ved traditionelle metoder?

I modsætning til traditionelle platforme bruger Peur blockchain-teknologi til at tilskynde til og udnytte gennemsigtighed og sikkerhed. Blockchain-teknologien forhindrer hackers evne til at manipulere platformen. Det giver gennemsigtighed via den uforanderlige hovedbog, som enhver kan se til enhver tid. Takket være blockchain er der heller ikke behov for en mellemmand, hvilket reducerer omkostningerne ved transaktioner. Brug af smarte kontrakter forhindrer enhver mulighed for bedrageri for kunder og forhandlere. I det væsentlige giver Peurs brug af blockchain mulighed for pålidelig, gennemsigtig handel. Peur kan også bruges over hele verden takket være muligheden for at bruge Peur-mobilappen til at udveksle til kryptovalutaer eller fiat-valutaer. Der er endda en reduceret behandlingstid takket være blockchain.

Smart kontrakt

Hvad er nogle løsninger og produkter fra Peur?

Peur fungerer som en intuitiv og kraftfuld kryptokurrencymarked. Det fungerer via din smartphone for nemheds skyld, uanset hvor du er. Peur-løsningen kræver ikke en tilbageholdelsesperiode, så købmænd modtager øjeblikkelig betaling. De behøver heller ikke bruge debet- eller kreditkort eller kontanter eller bekymre sig om en transaktionsgrænse. Sælgere vil sætte pris på, at det maksimale tillæg pr. Transaktion er 2 procent og manglen på medlemsgebyrer. Alle involverede vil drage fordel af de cashback- og loyalitetsprogrammer, der bruges til transaktioner.

Arbejdsgivere kan også indsende betalingsinstruktioner for at sikre, at Peur handler dem korrekt. Holdet beregner og behandler derefter betalinger. Dette inkluderer gennemgang, bekræftelse og behandling af alle beregninger vedrørende lønninger. Dette kan omfatte faktorer som skatter og nye medarbejdere. Alt udføres derefter via smarte kontrakter for effektivitet, tillid og retfærdighed. Endelig kan Peur generere transaktionssedler og rapporter. Brug denne funktionalitet til at spore den månedlige løn via genererede rapporter eller bankfiloversigter.

Hvad er PURC-tokens, og hvornår er ICO?

PURC-tokens vil være den største betalingsmetode i applikationen såvel som offline- og onlinemarkedet og lønningslisten. Der oprettes aldrig mere PURC. Holdet har også et tilbagekøbsprogram, som sikrer et krav, der altid stiger. Holdet ser også en voksende efterspørgsel efter tokens naturligt, da der er et $ 1 billion marked i sektoren og netværket rundt om i verden vokser.

PURC er et ERC 20-token. Under ICO vil 1 PURC være lig med 0,000125 ETH. Der er 130 millioner tokens til salg, og den mindste investering er 1 ETH. I løbet af denne Crowdsale accepterer Peur bidrag i ETH, DASH, BTC og LTC, forudsat at de opfylder minimumskravet (eller det tilsvarende). Der er en soft cap på 2,5 millioner USD og en hård cap på 25 millioner USD.

Token Salg

Mellem 24. april og 30. april modtager de, der tilmelder sig Peurs hvidliste, yderligere 5 procent bonus i deres token-køb ud over 10 procent bonus-token-fordel og tilbagekøbsprioritet. I løbet af denne tid svarer 1 ETH til 8.000 PURC. Fra 1. til 7. maj forbliver bonusen på 5 procent for hvidliste-registrering, men bonussen til token-salg falder ned til 5 procent. Dette fører til en sats på 1 ETH for 6.400 PURC og et minimumskøb på 0,1 ETH. Hvidlistens registreringsbonus forbliver i hele token-salget, men minimumskøb og standardbonus falder. Fra 8. til 14. maj er minimumskøbet 0,05 ETH, og fordelen er en bonus på 3 procent. Fra 15. til 21. maj er der ingen bonus, og minimumskøbet forbliver det samme. Endelig reduceres minimumskøbet fra 22. til 28. maj til 0.01 ETH.

Hvad ellers skal du vide om PURC-tokens?

Af alle PEUR-tokens er 65 procent tilgængelige til salg med 21,15 procent forbeholdt Peur-samfund og 8,75 procent distribueret til udviklingsteamet. Der vil også være 2,6 procent til dusørkampagnen og 2,5 procent for aktionærerne.

Af de midler, der indsamles under salget af PEUR-tokens, vil 50 procent gå til marketingkampagnen, 25 procent til regulering, 15 procent til egenkapital og 10 procent til Peur-udvikling.

Hvordan ser Peur-køreplanen ud?

Fase to af Peur-køreplanen sluttede i midten af ​​2017 med udviklingen af ​​et minimalt levedygtigt produkt. Nu er projektet i fase tre. En vigtig del af dette er ICO for token og notering af PURC i børser, som finder sted i maj, juni og juli efter ICO.

Køreplan

Fase fire begynder i november og december 2018 med åben rekruttering til samfundet og lukning af Peur beta-platformen. I februar 2019 vil Peur fortsætte fase fire med tilbagekøbsprogrammet for tokenholdere fra præ-salget og åbne Peur beta-platformen igen..

Konklusion

Peur er en kryptovaluta-markedsplads såvel som en platform med adskillige tjenester til handlende, herunder lønintegration. Dens anvendelse af blockchain-teknologien skal hjælpe med at give tillid og sikkerhed, samtidig med at det sparer handlende penge og tid brugt på transaktioner.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me