Peur ICO: Decentraliserad marknadsplats, betalningsgateway och löneintegration

Peur ICO

Peur-plattformen, även känt som Peur Marketplace, möjliggör integrering av löner och betalningslösningar. I huvudsak ger Peur handlare möjlighet att delta i en decentraliserad ekonomi. Informationen som överförs på Peur är säker, med endast behöriga användare som får tillgång till den. Teamet bakom projektet ser på Peur som ett sätt att revolutionera den metod som anställda använder för att betala sina anställda, vilket förbättrar effektiviteten och bekvämligheten.

Peur

Vem är bakom Peur?

VD för Peur, Joachim M Steffensen, har 17 års erfarenhet av informationsteknik, marknadsföringsföretag och e-handel i Australien och Indonesien. CFO, Taylah W Klien, har ett åtagande om långvariga relationer med kunder. Hon använder ekonomisk planering för att hjälpa kunder med sådana saker som försäkrings-, fastighets-, utbildning, investeringar och pensionsplaneringsstrategier. Slutligen har CMO, Catharina Latjuba, mer än 20 års erfarenhet av marknadsföring och strategi.

Peur Team

Vad gör Peur?

Peur är en helt decentraliserad marknadsplats som möjliggör integrering av löner. Det bör tilltala dem av alla färdighets- och erfarenhetsnivåer, så att de kan hantera och investera i digitala tillgångar och sälja och köpa tjänster och produkter. Det ger också en kryptokurrency att använda för betalning i appen.

Vad är några viktiga funktioner i Peur?

Eftersom Peur använder blockchain är det decentraliserat, snabbt, extra säkert och enkelt. Peur har också ett begränsat token-utbud, möjliggör en direkt konvertering utan nödvändiga tredjepartsbytare och fungerar som en långsiktig eller kortsiktig investering. Dessutom kombinerar den sektorerna B2B, B2C, C2C, B2E och service. Dess integrering av lönefunktionalitet är också avgörande.

Hur förbättras peur vid traditionella metoder?

Till skillnad från traditionella plattformar använder Peur blockchain-teknik för att uppmuntra och utnyttja transparens och säkerhet. Blockchain-tekniken förhindrar hackares förmåga att manipulera plattformen. Det ger transparens via den oföränderliga storboken som alla kan se när som helst. Tack vare blockchain finns det inget behov av en mellanhand, vilket minskar kostnaden för transaktioner. Användningen av smarta kontrakt förhindrar eventuella bedrägerier för kunder och handlare. I huvudsak möjliggör Peurs användning av blockchain pålitlig och transparent handel. Peur kan också användas över hela världen tack vare möjligheten att använda Peur-mobilappen för att växla till kryptovalutor eller fiatvalutor. Det finns till och med en reducerad bearbetningstid tack vare blockchain.

Smart kontrakt

Vad är några lösningar och produkter från Peur?

Peur fungerar som en intuitiv och kraftfull kryptovalutamarknad. Det fungerar via din smartphone för bekvämlighet var du än är. Peur-lösningen kräver ingen innehavsperiod, så handlare får omedelbar betalning. De behöver inte heller använda debet- eller kreditkort eller kontanter eller oroa sig för en transaktionsgräns. Handlare kommer att uppskatta att den maximala tilläggsavgiften per transaktion är 2 procent och bristen på medlemsavgifter. Alla inblandade kommer att dra nytta av cashback- och lojalitetsprogrammen som används för transaktioner.

Arbetsgivare kan också skicka betalningsinstruktioner för att säkerställa att Peur överför dem korrekt. Teamet beräknar och behandlar sedan betalningar. Detta inkluderar att granska, bekräfta och bearbeta alla beräkningar avseende löner. Detta kan inkludera faktorer som skatter och nyanställda. Allt utförs sedan via smarta kontrakt för effektivitet, förtroende och rättvisa. Slutligen kan Peur generera transaktionsblanketter och rapporter. Använd den här funktionen för att spåra den månatliga lönen via genererade rapporter eller bankfiler.

Vad är PURC-token och när är ICO?

PURC-tokens kommer att vara den viktigaste betalningsmetoden i applikationen, liksom för offline- och onlinemarknaden och lönen. Det kommer aldrig att skapas mer PURC. Teamet har också ett återköpsprogram som säkerställer en efterfrågan som alltid ökar. Teamet ser också en växande efterfrågan på tokens naturligt eftersom det finns en $ 1 biljon marknad i sektorn och nätverket runt om i världen växer.

PURC är en ERC 20-token. Under ICO kommer 1 PURC att vara lika med 0,000125 ETH. Det finns 130 miljoner tokens till salu och minsta investering är 1 ETH. Under denna massförsäljning kommer Peur att acceptera bidrag i ETH, DASH, BTC och LTC, förutsatt att de uppfyller minimikravet (eller motsvarande). Det finns en soft cap på 2,5 miljoner USD och en hård cap på 25 miljoner USD.

Token-försäljning

Mellan den 24 april och den 30 april får de som registrerar sig för Peurs vitlista ytterligare 5 procent bonus i sitt token-köp utöver 10 procent bonus-token-fördel och återköpsprioritet. Under denna tid motsvarar 1 ETH 8 000 PURC. Från 1 till 7 maj kvarstår bonusen på 5 procent för vitlistregistrering, men bonusförsäljningsbonusen sjunker ner till 5 procent. Detta leder till en kurs på 1 ETH för 6400 PURC och ett minimiköp på 0,1 ETH. Vitlistans registreringsbonus förblir hela tokenförsäljningen, men minimiköpen och standardbonusarna minskar. Från 8 till 14 maj är minimiköpet 0,05 ETH och förmånen är en bonus på 3 procent. Från 15 till 21 maj finns det ingen bonus och minimiköpet förblir detsamma. Slutligen, från 22 till 28 maj, minskar minimiköpet till 0,01 ETH.

Vad annars bör du veta om PURC-token?

Av alla PEUR-token finns 65 procent tillgängliga för försäljning med 21,15 procent reserverade för Peur-samhällen och 8,75 procent distribuerade till utvecklingsteamet. Det kommer också att finnas 2,6 procent för bounty-kampanjen och 2,5 procent för aktieägarna.

Av de medel som samlats in under försäljningen av PEUR-tokens kommer 50 procent att gå till marknadsföringskampanjen, 25 procent till reglering, 15 procent till eget kapital och 10 procent till Peur-utveckling.

Hur ser färdplanen för Peur ut?

Fas två i Peur-färdplanen slutfördes i mitten av 2017 med utvecklingen av en minimalt livskraftig produkt. Nu är projektet i fas tre. En viktig del av detta är ICO för token och notering av PURC i börser, som kommer att ske i maj, juni och juli efter ICO.

Färdplan

Fas fyra börjar i november och december 2018 med öppen rekrytering för samhället och stängning av Peur beta-plattformen. I februari 2019 fortsätter Peur fas fyra med återköpsprogrammet för tokeninnehavare från förförsäljningen och öppnar Peur beta-plattformen igen..

Slutsats

Peur är en kryptovalutamarknad och en plattform med många tjänster för handlare, inklusive löneintegration. Användningen av blockchain-tekniken bör hjälpa till att ge förtroende och säkerhet samtidigt som det sparar handlare pengar och tid som spenderas på transaktioner.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me