Nocta ICO: Decentraliserad plattform för att organisera högklassig sex fritid

Nocta ICO

Nocta ger en ny funktion till idén om decentraliserade plattformar, särskilt vad teamet kallar “högklassig fritid för vuxna.” Med plattformen kan användare över hela världen bekvämt och säkert välja de tjänster de vill ha. Detta är den första premiumplattformen utformad för fritidsex på ett säkert, anonymt och bekvämt sätt. Nocta kommer att kunna dra nytta av underhållningsindustrin för vuxna, som har ett globalt börsvärde på mellan 100 och 300 miljarder dollar. Som en plattform för att förena marknaden tror Nocta att deras potential är enorm.

Nocta webbplats

Hur fungerar Nocta?

När en användare vill hitta någon att njuta av fritidsex med besöker de Nocta med vilken webbläsare de helst föredrar. De kan skapa ett konto för att ställa in sitt unika användarnamn och lösenord. På grund av det decentraliserade systemet finns det fullständig anonymitet hela tiden, så användare behöver inte oroa sig för någonting, inklusive sociala konsekvenser.

När de väl är inloggade kan de använda den kraftfulla sökmotorn för att hitta den partner de letar efter, med hjälp av filter, till exempel plats. Efter att ha hittat en potentiell partner kan användarna börja en snabb chatt. Användaren och ”erbjudaren” kan då gå med på att träffas efter en begäran om godkännande. Tack vare det starka återkopplingssystemet är kunderna säkra på högkvalitativa erbjudare. Efter tjänsten och frigörande av betalning lämnar användaren feedback. Betalningen släpps automatiskt till erbjudarens konto, vilket ger dem möjlighet att enkelt ta ut pengarna och fortsätta sin verksamhet.

Vilka problem löser Nocta?

Teamet på Nocta ser de största problemen med den aktuella fritidssexmarknaden som närheten till denna marknad och den höga risken för service av låg kvalitet. Det är också utmanande för kunder och tjänsteleverantörer att få fördelarna med sociala nätverk och internet på grund av integritetsproblem och mer.

Vanliga frågor om Nocta

Nocta insåg att medan det finns webbplatser som kombinerar listor för saker som hotell och flygbiljetter, så finns det inget liknande för vuxenunderhållningsindustrin. Vissa städer har sina lokala webbplatser, andra till och med med recensioner, men det finns ingen indikation på att du kan lita på dessa sidor. Resenärer har inget sätt att för närvarande veta hur man hittar kvalitetstjänster i deras läge.

Vad gäller Nocta adress??

Baserat på ovanstående frågor är de viktigaste frågorna för dem som söker och erbjuder tjänster anonymitet, säkerhet och kvalitet, vilket alla Nocta förbättrar. Både tjänsteleverantörer och kunder föredrar att hålla sin identitet dold, men eftersom kontanter inte nödvändigtvis är praktiska erbjuder Nocta anonymitet tillsammans med möjligheten att säkert betala med digital valuta.

Säkerhet är ett primärt bekymmer för sexarbetare, eftersom en kunds avsikter kanske inte är vad de ser ut. Nokas klassificeringssystem och blockchain-teknik hjälper till att lindra denna oro. Slutligen kan kunderna lita på att de kommer att få kvalitetsservice på grund av betyg och recensioner.

Vilken typ av filter har Nocta?

Nocta gör det enkelt att söka i de olika erbjudandena för att hitta exakt vad en användare letar efter. Bara några av filtren inkluderar typen av tjänst, plats och prisintervall.

Vilka andra funktioner har Nocta?

Förutom den lättanvända sökfunktionen med filter för att begränsa resultaten har Nocta andra funktioner som är utformade för att skapa en plattform som kommer att hålla länge och vara bekväm. Betalningarna är säkra och använder Nocta-interna valutan. Användare kan läsa om tillgängliga tjänster och läsa eller lämna feedback.

Både sexarbetare och kunder har vardera sina personliga skåp. Användarnas skåp har information om balansen, enkel åtkomst för att fylla på den, bokmärken för deras föredragna erbjudare och till och med förinställda filter baserat på geolokalisering. Erbjudarens personliga skåp liknar men lägger till personliga inställningar där de kan lägga till mediainnehåll, visa priser, lista sina tjänster och alternativ och mer.

Hur förbättrar Nocta upplevelsen av att använda en lokal byrå?

Huvudalternativet till Nocta använder för närvarande en lokal byrå eller webbplats för att hitta en partner för fritidssex, men Nocta förbättrar detta avsevärt. Eftersom systemet använder blockchain ger det förtroende för både tjänsteleverantören och användaren. Det är också gratis att använda, tillgängligt över hela världen och använder ett betygssystem för att säkerställa kvalitetsinteraktioner.

Vad gör NOCTA-token?

NOCTA är en ERC20-verktygstoken som låter användare få åtkomst till plattformen liksom dess extra funktion. Efter slutförandet av blockchain-utvecklingsprocessen för Nocta kommer NOCTA-mynt att ersättas 1: 1 med det inre myntet för plattformen.

Nocta-token

Hur kommer Nocta att tjäna pengar?

Nocta kommer att tjäna pengar på plattformen på flera sätt. Det kommer att finnas några betalda inlägg och artiklar på sociala nätverk och relaterade medier. Det kommer också att organisera reklamevenemang. Regelbundet kommer det att samla in avgifter relaterade till att erbjuda specialstatus för arbetarkonton samt provisioner.

Hur ser Nocta-färdplanen ut?

Noctas färdplan startade under tredje kvartalet 2017 med Stage A. Detta inkluderade utveckling av konceptet, djup marknadsundersökning och bildande av teamet. Steg B var under fjärde kvartalet 2017. Det inkluderade NOCTA-token-förförsäljning, användarupplevelse och gränssnittsutveckling, backend- och frontend-utveckling och bounty-kampanjen. Nu i steg C kommer Q1 2018 att inkludera demo-körningen av plattformen, det stängda alfatestet och huvudtokenfördelningen, som för närvarande pågår.

Nocta färdplan

Steg D kommer att äga rum under andra kvartalet med komplex utveckling för plattformen och blockchain och en marknadsföringskampanj online. I steg E, Q3, släpper den plånboken och kör testnätet. Steg F är i fjärde kvartalet 2018 och kommer att inkludera mainnet-körningen, plattformens förhandsutgåva, offline-marknadsföringskampanjen och utbyte av NOCTA-token med NOCTA-myntet. Slutligen kommer Q1 av 2019 att se steg X, den slutliga utgåvan av plattformen.

Slutsats

Nocta erbjuder ett innovativt sätt att dra nytta av blockchain-tekniken genom att erbjuda ännu en tjänst som hittills har förbises. Teoretiskt sett borde Nocta förbättra förtroendet för fritidssexinteraktioner och göra det lättare att hitta en partner oavsett om du befinner dig i din hemstad eller reser. Anonymen i kombination med blockchain-säkerhet bör tilltala både användare och erbjudare.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me