Nocta ICO: Decentral platform til organisering af førsteklasses sexfritid

Nocta ICO

Nocta bringer en ny funktion til ideen om decentraliserede platforme, specifikt hvad holdet omtaler som “førsteklasses fritid for voksne.” Med platformen kan brugere over hele verden komfortabelt og sikkert vælge de tjenester, de ønsker. Dette er den første premium-platform designet til fritidsseks på en sikker, anonym og behagelig måde. Nocta vil være i stand til at udnytte voksenunderholdningsindustrien, som har en global markedsværdi på mellem $ 100 milliarder og $ 300 milliarder. Som en platform til at forene markedet mener Nocta, at deres potentiale er enormt.

Nocta-websted

Hvordan fungerer Nocta?

Når en bruger ønsker at finde nogen at nyde fritidsseks med, besøger de Nocta ved hjælp af enhver internetbrowser, de foretrækker. De kan oprette en konto for at oprette deres unikke brugernavn og adgangskode. På grund af det decentraliserede system er der til enhver tid fuldstændig anonymitet, så brugerne behøver ikke bekymre sig om noget, inklusive sociale konsekvenser.

Når de er logget ind, kan brugerne bruge den kraftfulde søgemaskine til at finde den partner, de leder efter, med hjælp fra filtre, såsom placering. Efter at have fundet en potentiel partner, kan brugerne begynde en hurtig chat. Brugeren og “tilbyderen” kan derefter acceptere at mødes efter en anmodning om godkendelse. Takket være det stærke feedback-system er kunderne sikre på højkvalitetsudbydere. Efter tjenesten og frigivelse af betaling efterlader brugeren feedback. Betalingen frigives automatisk til tilbyderens konto, hvilket giver dem muligheden for let at trække pengene og fortsætte deres forretning.

Hvilke problemer løser Nocta?

Teamet hos Nocta ser de største problemer med det nuværende fritidssexmarked som nærhed af dette marked og den høje risiko for service af lav kvalitet. Det er også udfordrende for kunder og tjenesteudbydere at få fordelene ved sociale netværk og internettet på grund af privatlivets fred og meget mere.

Nocta FAQ

Nocta indså, at mens der er websteder, der kombinerer programoversigter til ting som hoteller og flybillet, er der ikke noget lignende for voksenunderholdningsindustrien. Nogle byer har deres lokale hjemmesider, nogle endda med anmeldelser, men der er ingen indikation på, at du kan stole på disse sider. Rejsende har ingen mulighed for i øjeblikket at vide, hvordan de finder tjenester af høj kvalitet i deres placering.

Hvad bekymrer Nocta sig om?

Baseret på ovenstående spørgsmål er de vigtigste bekymringer for dem, der søger og tilbyder tjenester, anonymitet, sikkerhed og kvalitet, som Nocta forbedrer alt sammen. Både tjenesteudbydere og kunder foretrækker at holde deres identitet skjult, men da kontanter ikke nødvendigvis er praktisk, tilbyder Nocta anonymitet sammen med muligheden for sikkert at betale ved hjælp af digital valuta.

Sikkerhed er en primær bekymring for sexarbejdere, da en kundes intentioner muligvis ikke er, hvad de ser ud. Nocta’s klassificeringssystem og blockchain-teknologi hjælper med at lindre denne bekymring. Endelig kan kunder stole på, at de vil modtage kvalitetsservice på grund af vurderinger og anmeldelser.

Hvilken slags filtre har Nocta?

Nocta gør det let at søge i de forskellige tilbud for at finde præcis, hvad en bruger leder efter. Bare nogle af filtrene inkluderer typen af ​​service, placering og prisinterval.

Hvilke andre funktioner har Nocta?

Ud over den brugervenlige søgefunktion med filtre til at indsnævre resultater, har Nocta andre funktioner, der er designet til at skabe en platform, der holder på lang sigt og er praktisk. Betalinger er sikre og bruger den interne valuta fra Nocta. Brugere kan læse om de tilgængelige tjenester og læse eller give feedback.

Både sexarbejdere og kunder har hver deres personlige skabe. Brugerskabe har oplysninger om saldoen, nem adgang til at genopfylde den, bogmærker til deres foretrukne tilbydere og endda forudindstillede filtre baseret på geolokalisering. Tilbyderens personlige kabinet er ens, men tilføjer personlige indstillinger, hvor de kan tilføje medieindhold, vise priser, angive deres tjenester og muligheder og mere.

Hvordan forbedrer Nocta oplevelsen af ​​at bruge et lokalt agentur?

Hovedalternativet til Nocta bruger i øjeblikket et lokalt agentur eller websted til at finde en partner til fritidsseks, men Nocta forbedrer dette væsentligt. Da systemet bruger blockchain, giver det tillid til både tjenesteudbyderen og brugeren. Det er også gratis at bruge, tilgængeligt over hele verden og bruger et klassificeringssystem for at sikre kvalitetsinteraktioner.

Hvad gør NOCTA-tokenet?

NOCTA er et ERC20-værktøjstoken, der giver brugerne adgang til platformen såvel som dens ekstra funktion. Efter afslutningen af ​​blockchain-udviklingsprocessen for Nocta erstattes NOCTA-mønterne 1: 1 med den indre mønt til platformen.

Nocta-token

Hvordan vil Nocta tjene penge?

Nocta vil tjene penge på platformen på flere måder. Der vil være nogle betalte indlæg og artikler på sociale netværk og relaterede medier. Det vil også organisere salgsfremmende begivenheder. Regelmæssigt opkræver det gebyrer i forbindelse med at tilbyde særlige status for arbejdstageres konti samt provisioner.

Hvordan ser Nocta-køreplanen ud?

Noctas køreplan begyndte i 3. kvartal 2017 med Stage A. Dette omfattede udvikling af konceptet, dyb markedsundersøgelse og dannelse af teamet. Trin B var i 4. kvartal i 2017. Det omfattede forudsalg af NOCTA-token, brugeroplevelse og interfaceudvikling, udvikling af backend og frontend og bounty-kampagnen. Nu i fase C vil Q1 i 2018 omfatte platformens demo-kørsel, den lukkede alfatest og den vigtigste tokenfordeling, som i øjeblikket er i gang.

Nocta køreplan

Trin D finder sted i 2. kvartal med kompleks udvikling for platformen og blockchain og en online marketingkampagne. I trin E, Q3, frigiver den tegnebogen og kører testnet. Trin F er i 4. kvartal af 2018 og vil omfatte mainnet-kørslen, platformens forudgivelse, offline marketingkampagne og udveksling af NOCTA-token med NOCTA-mønten. Endelig vil Q1 i 2019 se Stage X, den endelige frigivelse af platformen.

Konklusion

Nocta giver en innovativ måde at udnytte blockchain-teknologien ved at tilbyde endnu en service, der hidtil er blevet overset. Teoretisk set bør Nocta forbedre tilliden til fritidssex-interaktioner og gøre det lettere at finde en partner, uanset om du er i din hjemby eller rejser. Anonymiteten kombineret med blockchain-sikkerhed bør appellere til både brugere og tilbydere.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me