MINtoken: Tidsbaseret kryptovaluta for et decentraliseret faktureringssystem

Min token

Det MINtoken projektet er i bund og grund et decentraliseret faktureringssystem. MINtoken giver fagfolk mulighed for at holde styr på og fakturere deres kunder nøjagtigt for udført arbejde med ansvarlighed indbygget i systemet via blockchains oprindelige tidssignaturelementer.

Min token

Det er blevet noget af en vittighed, at advokater, entreprenører og andre dyre fagfolk ofte puster deres timegebyrer op. MINtoken-teamet bemærkede i en kort beskrivelse af emnet, at emnet allerede har modtaget Hollywood-behandlingen; et af de største plotpunkter i 1993s Tom Cruise-film “The Firm” vedrører titelfirmaets overforbrug af sine kunder.

”I mangel af en meget stærk sporingsmekanisme har der været tilfælde af mistillid mellem kunder og firmaer, som har ført til opsigelse af langsigtede kontrakter og direkte indkomstpåvirkning for både professionelle og virksomheder,” sagde MINtoken-teamet. ”MIN skaber et økosystem for at løse dette problem, som skaber mistillid og påvirker både professionelle og virksomheders indkomst. Med en tokeniseret måde at opkræve deres tid på, vil fagfolk og eksperter af enhver sort kunne oplade deres tid i et fleksibelt, gennemsigtigt og retfærdigt system. Ved at gå til et minut pr. Minut vil MIN fjerne de værste elementer i det rådgivende og freelancing landskab. ”

Hvad er MIN

Hvordan virker det?

MINtoken-systemet drejer sig om projektets såkaldte MIN Rewarding Engine. Dette fungerer som en slags blockchain-ur, hvor arbejde kan faktureres fra minut til minut-basis.

Fordelene ved et minutbaseret system i stedet for det sædvanlige timesystem er legion ifølge MINtoken-teamet. Effektivt granulerer dette arbejdsgangen og gør det lettere for kunderne at få små, enkle projekter udført til en rimelig pris – samtidig med at det tilgængelige arbejde for entreprenører øges. Hvis den mindste mængde fakturerbar tid reduceres, fastholder MINtoken-teamet, vil der i sidste ende være flere muligheder for små job, der kan afsluttes på mindre end den normale time. Satsen pr. Minut kan justeres ud fra den type service, der ydes.

“Betal og få betalt for hvert minuts service eller aktivitet,” sagde MINtoken-teamet i projektets hvidbog. ”MIN-opladningsfunktionen bestemmer nøjagtigt, hvor meget medlemmer skal betale deres læge, parkeringsplads, hotelværelse og andre tjenester på få minutter. Der er ikke flere faste betalinger for foruddefinerede tidsvinduer. ”

Selvfølgelig er MIN-token i sig selv udvekslingsmediet for disse betalinger, lettet af projektets proprietære tegnebog.

Er der andre brugssager til MINtoken-projektet?

MINtoken-teamet forestiller sig, at projektet til sidst forgrener sig for at tjene penge på sociale medier i realtid. Utallige timer tilbringes hver dag af brugere af sociale medier, og det tager noget kreativt arbejde at tjene penge på dette. At sælge reklame eller endda brugerinformation har forårsaget nogle vanskelige vanskeligheder for virksomheder, især i USA, med den ekstra bagage, som brugerbasen har reduceret tillid og brug..

MINtoken-systemet kan potentielt tjene penge på sociale medier for både platformen og brugeren ved at holde nøjagtigt styr på den tid, hver bruger er “engageret” med platformen.

“Bortset fra at ændre de traditionelle midler til opladning, vil MIN også give en ekstra mulighed for online-virksomheder, som nu kan belønne brugerne for at have brugt tid på deres hjemmesider,” sagde holdet i sin brief. “Websteder på sociale medier vil vinde mest ved at bruge en sådan funktion, da de nu kan belønne deres engagementniveauer.”

Har nogen vedtaget MINtoken-systemet endnu?

MINtoken-teamet bemærkede, at dets interne Thirtymin-platform bruger MIN som sin oprindelige valuta. “MIN’s integration i Thirtymin giver nye muligheder for indtægtsgenerering [sic] til appens brugere,” sagde holdet i sin hvidbog.

Selvom Thirtymin er den første tilsyneladende vedtagelse af MIN, forbliver faktum, at MIN-teamet oprettede det. Fra oktober 2018 har platformen ikke haft nogen eksterne adoptere.

Tredive minutter

Dette vil sandsynligvis ændre sig i fremtiden, da Thirtymin-platformen giver et bevis på koncept for potentielle nye adoptere, sagde holdet.

Derudover er der en vis adskillelse mellem MINtoken-projektet og Thirtymin selv.

“Mens Thirtymin vil være et springbræt for MIN for at udvide rækkevidden, er Thirtymin fortsat en uafhængig virksomhed og vil tjene som et eksempel for andre websteder og applikationer, der vil tilpasse [sic] MIN i den nærmeste fremtid,” skrev teamet.

Hvem er holdet bag MINtokens?

MINtokens administrerende direktør er Ali Magzoub. Magzoub kommer fra Saudi-Arabien. Han fungerer også som administrerende direktør for Thirtymin.

Hold

Magzoub er en relativ nybegynder i blockchain-sfæren. Tidligere fungerede han som administrerende partner for startups til medicinsk pleje derhjemme Medical Refill og One4care.

Projektets strategiske rådgiver er Joshuwa Roomsburg. Han har tjent med en række marketingfirmaer og har for nylig vendt blikket mod kryptokurrency.

Token forsalg

MINtoken planlægger at begynde sin forsalg i oktober 2018 og afslutter det medio november 2018. Tokenet er hjemmehørende i Stellar (XLM) -platformen, har en pris på 0,1 XLM og har en samlet forsyning på 10 mia. – ret højt efter de oprindelige mønter, der tilbyder standarder.

Hvad er der næste på køreplanen?

MINtoken-teamet planlægger at frigive sin primære tegnebog og opladningsmåler inden årets udgang. I første kvartal af 2019 sigter teamet mod at fuldføre sin integration af MIN inden for tredive minutter. Resten af ​​året vil blive brugt på at udvikle partnerskaber med forskellige virksomheder, herunder mursten og mørtel. Betydeligt, at 50 procent af det reserverede MIN vil blive solgt i 3. kvartal til MIN’s indledende forretningspartnere som foder til deres respektive belønningssystemer.

Konklusion

MINtoken-projektet er ambitiøst, og det har en klar-til-slut slutbruger i Thirtymin og deler en CEO i begge virksomheder, det er trøstende, at teamet er klar til at sætte MIN’s kapaciteter på prøve med det specialbyggede system.

Holdet består af relative nytilkomne til kryptosfæren, men i en sådan ung industri er det næppe overraskende. Simpelthen har krypto ikke været et træk i hverken de økonomiske eller informationsteknologiske landskaber længe nok til at udvikle en enorm liste over erfarne fagfolk. Det er faktisk opmuntrende at se ledere og udviklere på stedet fra forskellige baggrunde blive involveret i den stadigt udviklende kryptoverden.

Du kan besøge MINtoken-projektwebstedet her og læs hvidbogen her.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me