Leonardo Render: gedecentraliseerde supercomputeroplossing voor grafische weergave

Leonardo Render

Leonardo Render maakt het voor gebruikers mogelijk om creatieve processen met externe GPU’s weer te geven, zodat ze niet de hardware hoeven te onderhouden die nodig is om voldoende persoonlijke GPU’s te leveren. Deze service is ontworpen om makers te ondersteunen die het weergaveproces willen versnellen of zelfs maar willen vergemakkelijken.

Leonardo Render

Hoe werkt Leonardo Render?

Leonardo Render is een grafische weergaveoplossing van institutionele kwaliteit. Het vereist de renderingsoftwaretoepassing op bedrijfsniveau en combineert deze met een op blockchain gebaseerd protocol. Dit protocol geeft alle netwerkdeelnemers toegang tot computervoeding. Dankzij dit innovatieve gebruik van blockchain-technologie kan het supercomputerprotocol klanten de meest betaalbare, eenvoudigste en snelste cloudgebaseerde renderingoplossing bieden.

Om meer in detail te treden: Leonardo Render is gebaseerd op GPUBox, de rendering-oplossing van CTO Marcin Gucki. Bedrijven, fabrikanten, ontwerpers, artiesten en meer kunnen de desktoptoepassing gebruiken om de computerkracht te kopen die ze nodig hebben om een ​​render te voltooien. De applicatie helpt ongeacht de benodigde schaal of de grootte van de operatie, en het vereist niet het volledige IP-adres naar een serviceprovider te sturen.

De resultaten van dit systeem zijn een hoge beveiliging van intellectueel eigendom en een ongeëvenaarde gebruikerservaring. Het gebruik van de service van Leonardo Render kost ongeveer $ 0,50 USD per uur per GPU. Dit vertegenwoordigt zowel betaalbaarheid voor gebruikers als winst voor mijnwerkers, aangezien een Leonardo GPU Render-mijnwerker bijna $ 0,50 per uur verdient. Vergelijk dit met de gemiddelde $ 0,027 USD die per uur wordt gemaakt door Ethereum te minen.

Hoe verschilt Leonardo Render van de concurrentie?

De grootste verschillen tussen Leonardo Render en de concurrentie zijn lage prijzen en hoge snelheid. De grote oplossingen die momenteel bestaan, fungeren als een tussenpersoon om gebruikers te verbinden met renderfarms, wat de kosten verhoogt. Ze uploaden de informatie ook naar hun servers, wat de privacy en intellectuele eigendom in gevaar brengt als er een hack plaatsvindt. Omdat er geen tussenpersoon is met Leonardo Render, zijn de prijzen lager. Bovendien gaat er geen intellectueel eigendom naar de servers; het blijft altijd op de computer van de cliënt staan. Er wordt momenteel aan meer oplossingen gewerkt, maar deze zijn nog ver verwijderd van de productie of laten iemand zich aansluiten bij het netwerk, wat hun integriteit in gevaar brengt.

Problemen

Over het algemeen biedt Leonardo Render tal van voordelen ten opzichte van de bestaande concurrentie, zoals real-time rendering dankzij de snelheid, minimale diefstal van IP’s en het is niet nodig om gegevens te uploaden naar een renderfarm. Deze combinatie resulteert in minder kansen voor hackers om toegang te krijgen tot uw informatie. Het is ook belangrijk op te merken dat het project al bestaat, voortbouwend op een bewezen infrastructuur.

Is Leonardo Render vanaf nul begonnen?

Nee, Leonardo Render is eigenlijk een bestaand bedrijf dat al zorgt voor weergave voor meerdere klanten. Als zodanig hebben de technologie achter het platform en het team dat aan het project werkt hier ervaring mee. Dit geeft het platform een ​​aanzienlijke voorsprong op andere op blockchain gebaseerde projecten die zich nog in de vroege plannings- en ontwikkelingsfase bevinden.

Wat zijn enkele belangrijke voordelen van Leonardo Render?

Over het algemeen is Leonardo Render snel, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend. Het begint met 23.000 GPU’s, en naarmate er meer infrastructuur wordt toegevoegd aan het steeds groter wordende netwerk, zal dit cijfer toenemen. Dit vertaalt zich in een snel proces.

Qua gebruiksgemak werkt Leonardo Render op de eigen desktop van de gebruiker, zonder een externe desktop te hoeven gebruiken of iets te uploaden. In plaats daarvan gebeurt alles op uw eigen computer en heeft u de controle. Het systeem zal uw intellectuele eigendom altijd beschermen.

Voordelen

Voor degenen die op zoek zijn naar een rendering-oplossing, is Leonardo Render ook zeer kosteneffectief, met concurrerende prijzen. De service zit tussen $ 0,25 en $ 0,50 cent voor elk uur voor elke GPU, op basis van het GPU-vermogen. Die prijzen worden nog competitiever als u bedenkt dat Leonardo Render functies bevat die anderen niet bieden.

Is Leonardo Render Secure?

Het is normaal dat bedrijven zich zorgen maken over de veiligheid van hun creatieve materialen, vooral in een situatie waarin computervoeding wordt gedeeld via het netwerk. Leonardo Render is zich volledig bewust van deze zorg en daarom handhaaft het altijd vertrouwelijkheid. Hoewel een derde partij de materialen verwerkt, krijgt deze er nooit toegang toe, dus uw bedrijf maakt zich geen zorgen over diefstal van creatieve materialen. Uw bestanden worden nooit ergens naartoe gestuurd, ze blijven altijd op uw computer staan.

Partnerschap met Giga-Watt

Om de best mogelijke service te bieden, werkt Leonardo Render samen met Giga-Watt, gevestigd in de staat Washington. Deze samenwerking is de eerste in zijn soort binnen de rendering-industrie, waardoor lagere kosten en verbeteringen mogelijk zijn. Dit partnerschap positioneert Leonardo Render om een ​​nog betere productefficiëntie en waarde te bieden dan grote namen. Alle soorten renderers zullen de toegang tot zowel de laagste kosten als de hoogste snelheden die op dit moment beschikbaar zijn, op prijs stellen.

Leonardo Render koos ervoor om samen te werken met Giga-Watt vanwege de positie van het bedrijf als het grootste GPU-hostingplatform in de VS, met 23.000 GPU’s die 4 megawatt elektriciteit verbruiken en 24/7 actief zijn. Deze faciliteit maakt ook gebruik van meerdere door het bedrijf ontworpen innovaties, zoals een actief luchtkoelsysteem, samen met extreme flexibiliteit en schaalbaarheid.

Dankzij het partnerschap tussen Leonardo Render en Giga-Watt kan het platform een ​​hoog niveau van beveiliging, GPU-betrouwbaarheid en prestaties bieden, plus lage kosten in vergelijking met concurrenten. Het partnerschap is niet nieuw en toont al veelbelovend. Het heeft al geleid tot de meest geavanceerde cloudgebaseerde rendering-oplossing ter wereld.

LEOS-tokens

Het LEOS-token maakt deel uit van het ingebouwde stimuleringsmodel voor Leonardo Render-mijnwerkers. Mijnwerkers zullen een bepaald aantal LEOS inzetten, wat een borg is en diensten verleent. Er zijn 288 miljoen tokens. Het LEOS-token en het gebruik van de blockchain door Leonardo Render bieden ook een unieke optie voor mijnwerkers om te profiteren door te renderen in plaats van traditionele mijnbouw, hun winst te verbeteren en meer keuzes te bieden..

Munten

Gevolgtrekking

Leonardo Render is klaar om de weergave drastisch te verbeteren door een kosteneffectieve, schaalbare en snelle oplossing te bieden. De oplossing bestaat al en is bewezen dankzij het succesvolle werk van Leonardo Render met bestaande klanten. Naarmate het netwerk groeit, groeit ook het potentieel voor Leonardo Render dankzij het schaalbare karakter.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me