Lamden Tau ICO: Blockchain-interoperabiliteit en ontwikkelingstoken

Lamden Tau-tokenverkoop

Lamden is een unieke suite die bestaat uit tools voor ontwikkelaars, ontworpen om de snelheid en het gemak van het ontwikkelen van nieuwe blockchains en applicaties te verbeteren, inclusief aangepaste. Het werkt met de Lamden Tau-token, die de nieuwe projecten verbindt via mainchain-cryptocurrencies.

Lamden-website

Wie zit er achter Lamden?

De chief executive van Lamden is Stuart Farmer, die een sterke technologische commercialisatieachtergrond heeft en talloze “versie één” -toepassingen voor startups heeft gelanceerd. Chief of Operations Nick Huber heeft uitgebreide ervaring in categoriemanagement, evenals verkoopfinanciering in 3D-printen en technologie. Hij werkt ook al meer dan zes jaar met cryptocurrencies. Het hoofd van onderzoek en ontwikkeling, Sev Ladtchenko, heeft een graad in wiskundige toepassingen in economie en financiën en heeft een onderzoeksinitiatief voor kunstmatige intelligentie geleid met financiële voorspellingsmodellen. Chief of Finance Philip Barton heeft het ACAI-netwerk opgericht en is de voorzitter van de business incubator, en hij heeft een MBA. Mario Hernandez, de hoofdeconoom, werkt als ruimtevaartingenieur gericht op het verlagen van de kosten.

Lamden Team

Andere teamleden zijn onder meer hoofdadviseur Rob Behnke, verzekeringsadviseur Cristina Dolan, automotive-adviseur Gianluca Ruggiero, fintech-adviseur Leonard Tan, bankadviseur Gopalan Mukundan, durfkapitaaladviseur Noah D. Stone, internet of Things-adviseur Viveik V., telecommunicatieadviseur Oyedeji Oluwoye, en vastgoedadviseur Achim Jedelsky. Ten slotte is Jon Werthen Jr. de partner in digitale activa en gaming.

Waarom is Lamden belangrijk??

Het team achter Lamden erkent dat de ontwikkeling van blockchain tot nu toe een aanzienlijke uitdaging was. De technologie is gemaakt door onderzoekers zonder expertise in commercialisering. Dit vertaalde zich in veel verwarring bij degenen die de blockchain begonnen te gebruiken.

Lamden wil de manier veranderen waarop blockchain-ontwikkeling plaatsvindt door ontwikkelingsworkflows te maken die de manieren modelleren waarop mensen al kunnen programmeren. In combinatie met Lamden’s open-source software en interoperabiliteitstoken, zou Lamden het gemakkelijker moeten maken om blockchain te betreden en een toename van de ontwikkeling te stimuleren. Deze vorderingen op het gebied van blockchain-ontwikkeling zullen op hun beurt mensen over de hele wereld helpen, het nut van de blockchain laten zien en anderen inspireren.

Welke gebreken met de huidige blockchain-applicaties hoopt Lamden aan te pakken?

De ontwikkelaars achter Lamden proberen verschillende tekortkomingen aan te pakken die ze momenteel opmerken met de beschikbare blockchain-implementaties. Sommige van deze tekortkomingen zijn aan de kant van de ontwikkelaar of serviceprovider, terwijl andere voor gebruikers zijn.

Een belangrijk probleem vanuit hun standpunt zijn transactiekosten. In zijn whitepaper wijst Lamden erop dat momenteel de transactiekosten van Bitcoin ongeveer het dubbele zijn in vergelijking met gecentraliseerde systemen zoals PayPal, Visa en Mastercard. Hoewel Ethereum veel lagere tarieven heeft, werkt het gewoon niet zoals Bitcoin als een netwerk voor waardeoverdracht; daar is het niet voor ontworpen. Lamden hoopt ook het probleem van opgeblazen kettingen te verminderen. De whitepaper wijst erop dat een volledig Ethereum-knooppunt 242 GB is, waardoor het bijna onmogelijk wordt voor iemand om de wereld van de ontwikkeling van slimme contracten te betreden; het is onwaarschijnlijk dat ze de tijd of ruimte hebben.

Lamden moet ook de schaalbaarheid verbeteren door het aantal transacties per seconde te verbeteren. Dit staat in schril contrast met de notoir lage doorvoersnelheid van moderne blockchains, iets dat transactietijden vertraagt. Lamden zal ook helpen met de efficiëntie van mijnbouw en middelen, het gemakkelijker maken om de blockchain-software te integreren en toe te passen, en het migratiegemak en toekomstbestendigheid verbeteren..

Wat is het Lamden-ecosysteem?

Het Lamden-ecosysteem bestaat uit meerdere tools, die elk een specifiek probleem met de huidige crypto-ontwikkeling aanpakken. Saffraan is de projectgenerator, Flora is de pakketbeheerder en Clove is het chain-to-chain swap-protocol.

Producten

Saffraan is een handige tool voor het genereren van projecten die interactie, wijziging en creatie met blockchain voor ontwikkeling moderniseert. Het heeft volledig gestandaardiseerde blokverkenners en API’s, plus andere handige ontwikkeltools. Met Saffron kan een bedrijf zijn eigen blockchain creëren op basis van Ethereum die in slechts 30 seconden volledig veilig is.

Flora wordt gehost in IPFS en fungeert als een opslagplaats voor slimme contracten van de gemeenschap. Met dit programma kunnen gebruikers binnen een pakketbeheer kiezen voor slimme contracten. Ze zijn ook in staat om details te verbinden en vervolgens een nieuwe code van blockchain te delen, zowel voor de gemeenschap als privé. Flora maakt het ook mogelijk om zendingen van goederen te volgen met behulp van vooraf gemaakte slimme contracten.

Tenslotte, Kruidnagel is een router voor gedistribueerde blockchains. Het werkt om betrouwbare chain-to-chain-transacties op te bouwen voor alle soorten, met betalingsnetwerken met hoge output. Er zijn absoluut geen transactiekosten tussen blockchains of intern. Hierdoor laat Clove bedrijven communiceren met anderen, ongeacht de programmeertaal. Tegelijkertijd maakt het zakelijke transacties transparanter en effectiever.

Deze drie tools vormen de kern van Lamden. Ze zorgen ervoor dat het private blockchain-systeem snel kan groeien en tegelijkertijd helpt bij de distributie.

Wat moet u weten over het Lamden Tau-token?

Het Lamden Tau-token is een interoperabele cryptocurrency die een Turing Incomplete Smart Contracting Blockchain gebruikt. Dit token bevat ook een gedelegeerd bewijs van inzet. De voorverkoop loopt van 29 oktober tot 1 december met een Ether hard cap van 8.504. Elke bijgedragen ETH is het equivalent van 11.833,5 Tau, wat een bonus van 22 procent vertegenwoordigt. Er is geen limiet aan de contributielimiet en er worden maximaal 99.119.393 tokens verdeeld.

De verkoopdatum van de token moet nog worden aangekondigd, en een harde limiet zal $ 10 miljoen bedragen, waarbij de harde limiet moet worden bepaald op basis van de prijs van Ethereum. De voorverkoop is aan de gang en loopt tot 1 december.

Tijdens de verkoop is elke ETH gelijk aan 9.713 Tau, en in totaal worden 244.072.645 tokens verdeeld. Er geldt een afgetopte contributielimiet voor elk individu, en deze is gebaseerd op het totale aantal registranten.

Voorverkoop

Het Lamden Tau-token is de eigen valuta binnen het Lamden-ecosysteem. Het is specifiek ontworpen om ruilwaarde te creëren, evenals communicatie tussen blockchains die voorheen onwerkbaar waren. Door het token te gebruiken, kan in wezen elke blockchain-gemeenschap communiceren met elke andere blockchain binnen het netwerk.

Conclusie

Voor bedrijven of individuen die willen profiteren van de vooruitgang van blockchain en er applicaties of projecten op willen ontwikkelen, is Lamden een ongelooflijk nuttige tool. Het zou van onschatbare waarde moeten zijn voor degenen die aan ontwikkeling werken door het proces te stroomlijnen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me