KeepGo ICO: decentraliserat utbyte för handel med mobildata

KeepGo

KeepGo är ett decentraliserat utbyte för mobildata som låter användare köpa, sälja eller utbyta megabyte data över hela världen. Denna typ av utbyte står i skarp kontrast till det sätt som användare för närvarande köper trafik som innehas av stora företag utan förmågan att handla reservdata eller behöva betala mycket extra för data när de reser utomlands.

KeepGo

Inom KeepGo Exchange Network kan du använda eller sälja dina uppgifter hur du än väljer. Ingen styr resan för dina megabyte utom du, och detta peer-to-peer-nätverk stimuleras med KEEP-token. Utbytet ger användarna en extra inkomstkälla, som KEEP Foundation hjälper till genom att låta användare sälja Wi-Fi- och mobildataplaner när de inte använder dem eller reser.

Vem som står bakom KeepGo?

KeepGo är en av grundarna av KEEP Foundation. KeepGo är en av pionjärerna i teknikvärlden utan SIM och har patent på virtuell SIM-teknik. KeepGo skapade en produkt som låter användare sömlöst växla mellan sina mobilnätoperatörer.

KEEP Foundation är en ideell organisation som består av operatörer och utvecklare som arbetar mot målet att byta ut telekomtjänster som är rättvisa och kontrolleras av ingen. KEEP Foundation arbetar med att utveckla smarta kontrakt och öppen källkod för utbytet.

När börsen är igång håller KeepGo titeln på det första företaget som säljer trafik på plattformen. För att göra det enkelt att överföra dataplaner har KeepGo redan skapat partnerskap med några av de bästa mobiloperatörerna. Kundbasen för KeepGo blir de första köparna på börsen. Första användningen av plattformen sker via KeepGo-tekniken, inklusive vSIM-hotspot-routern.

Decentraliserad Megabyte Exchange

Säljare och köpare samlas på Decentralized Megabyte Exchange. Kanske kan en resenär som vill kunna använda data i sitt destinationsland bläddra i börsen för att köpa data. De kan använda utbytet för att köpa extra data som en person i samma land har från att bara använda en bråkdel av den information som deras operatör erbjuder. Eftersom börsen är decentraliserad utan att någon har kontroll är priserna på data baserade på utbud och efterfrågan för att skapa en rättvis delningsekonomi.

Megabyte-utbyte

Genom möjligheter att både köpa och sälja megabyte kan Decentralized Megabyte Exchange tilltala smarta konsumenter, användare av IoT- och M2M-enheter, företagare som reser för jobbet och de som reser ofta för nöjes skull.

Peer to Peer-handel med data

Decentralized Megabyte Exchange är en helt ny affärsmodell och ett nytt koncept i allmänhet som levererar peer-to-peer och peer-to-machine-handel med data. Systemet kan samexistera fredligt med de nuvarande modellerna för telekomföretag, och allt är öppen källkod för öppenhet. Börsen har till och med stöd för flera blockkedjor, så spelare i alla storlekar kan skapa sin egen funktionalitet om de väljer. Tekniken kan fungera med alla IT-relaterade företag, hårdvarutillverkare eller telekom.

Utbytet inkluderar stöd för flera blockchain-tekniker, inklusive de som finns och de som kommer att skapas i framtiden. Det stöder också handeln med Wi-Fi-data och olika SIM-fria standarder, vilket möjliggör expansiv användning. Systemet är till och med hårdvaruoberoende genom att erbjuda KeepGo Hotspot och REST API: er, så apputvecklare och tillverkare av smartphones kan köpa och sälja stationära och mobila enheter.

En Uber för telekom

Telekomindustrin förändras och kommunikationsleverantörerna är på väg att bli producenter av datapaket, megabyte och dataplaner. Med KeepGo kan konsumenter bli återförsäljare av denna information. Som en jämförelse skulle det vara om du hyr en lägenhet från en hyresvärd och sedan har ett hyresavtal.

Uber för telekom

KeepGo är redo att störa telekombranschen med denna möjlighet att sälja megabyte. Telekomindustrin fortsätter att växa, med fler som utnyttjar dataplaner och litar mer på dem för dagliga uppgifter. KeepGo och KEEP Foundation kan vara vägen för investerare och de som är intresserade av krypto att delta i denna störning av telekomindustrin, vilket banar väg för blockchain att revolutionera det.

Blockchain-teknik

Med blockchain-teknikens framsteg är det möjligt att verkligen äga en produkt. KEEP Foundation är ett av dessa decentraliserade, förtroendlösa system som syftar till att låta människor helt äga sina produkter. Vid utbyte gör KeepGo och KEEP Foundation det möjligt för användare att äga sina data och sedan sälja eller utbyta dem.

Gig Economy

KeepGo är bara ett av exemplen på den växande spelningsekonomin, som uppskattas till $ 1,5 biljoner dollar. Användare på KeepGo Exchange kan i huvudsak få en spelning genom att vara ägare och sälja sina tillgångar till det valda priset. Denna process av äkta ägarskap och återförsäljning stimulerar också konjunkturcykeln och hjälper till att förbättra ekonomin.

KeepGo WPN

KeepGo WPN är ett sätt att komma åt en säker mobil Wi-Fi-hotspot runt om i världen. De som investerar i minst 10 ETH i ICO får en enhet gratis. Det är en enhet i fickformat med säker programvara och hårdvara och inga tillåtna applikationsinstallationer. Det finns täckning globalt utan SIM eller kontrakt, med möjlighet att ansluta till mer än 500 mobiloperatörer i över 100 länder. Användare kan njuta av datahastigheter på upp till 150 Mbps / 50 Mbps. De kan betala med BTC, kreditkort eller PayPal, med automatisk påfyllning för data eller lägga till mer när de vill.

WPN

KeepGo Token Sale

KEEP-token är en ERC-20-token som ger åtkomst till Exchange. Publikförsäljningen börjar den 15 juli med ett mjukt tak på 3 miljoner och ett hårt tak på 35 miljoner. Det finns en total token-tillgång på 700 miljoner, med 105 454 545 avsatta för förförsäljningen och 228 571 429 för publikförsäljningen, 16 respektive 33 procent av det totala utbudet. Ytterligare 38 procent tilldelas Foundation Development Fund. Slutligen tilldelas 8 procent för teamet och rådgivarna och 5 procent för bounty och samhället.

Slutsats

KeepGo revolutionerar telekomindustrin genom att låta användare köpa och sälja via Decentralized Megabyte Exchange. Detta utbyte låter användare sälja sin oanvända data till andra som behöver mer data, vilket gör den idealisk för dem som reser till nya platser. Tokenförsäljningen pågår den här månaden.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me