JUR ICO: Gedecentraliseerd platform voor geschillenbeslechting

JUR

JUR is een eenvoudig blockchain-gebaseerd platform dat is ontworpen om geschillen op te lossen voor een fractie van de kosten die ze zouden moeten betalen om in de rechtbank op te lossen. Het systeem maakt gebruik van blockchain-technologie om de manier waarop mensen contractuele verplichtingen betwisten radicaal te veranderen. Het is ook het allereerste platform voor geschillenbeslechting dat op consensus is gebaseerd.

JUR

De kernfunctionaliteit van JUR is gratis te gebruiken. Met deze technologie kunnen gebruikers een slimme juridische overeenkomst sluiten, een veilige borgsom storten, een schikking veilig intrekken en contractuele geschillen oplossen. JUR lost elk geschil binnen slechts 24 uur op tegen een kostprijs van bijna nul voor elke gecontracteerde partij. JUR maakt ook veilig beheer van borgstortingen, afwikkelingsbetalingen en juridische overeenkomsten mogelijk dankzij blockchaintechnologie.

Hoe worden beslissingen genomen met JUR?

De beslissingen in JUR zijn ontworpen om eerlijk te zijn. Het geschillenbeslechtingssysteem is gebaseerd op de principes van anti-bias, stemmen op basis van consensus en een gekwalificeerde juridische gemeenschap.

Een gebruiker kan een geschil openen en vervolgens stemmen orakels over wie het geschil heeft gewonnen, waarbij de meeste stemmen de beslissing nemen. Bij een geschillenbeslechting gaat het geld van het contract automatisch in het voordeel van de winnaar.

Hoe kan JUR helpen met ICO’s voor crypto-evangelisten en blockchain-ondernemers?

Een van de functies van JUR is het helpen van transacties en contracten met betrekking tot ICO’s, inclusief de investeringen. Blockchain-ondernemers kunnen JUR gebruiken om de tussenpersonen uit te schakelen als het gaat om het beheer van de juridische en financiële infrastructuur voor een ICO-lancering. De relevante services voor ICO’s waarvan JUR-gebruikers kunnen profiteren, zijn onder meer op mijlpalen gebaseerde investeringen die worden afgedwongen met slimme contracten, investeringsbewijzen en OTC-transacties die staking omvatten.

Functionaliteit

Hoe kan JUR juridisch werk toegankelijker maken??

De aard van JUR maakt juridisch werk veel toegankelijker en betaalbaarder door het gebruik van de blockchain. Of het nu gaat om het bespreken van een persoon of een bedrijf, de kosten van traditionele procedures kunnen oplopen en de persoon in kwestie zwaar belasten in termen van tijd en geld. Als legaal blockchain-platform verandert JUR dit via slimme contracten en slim, betrouwbaar geschillenbeheer.

Hoe kan JUR helpen bij dagelijkse activiteiten?

Het gebruik van JUR is zo eenvoudig dat gebruikers het platform kunnen gebruiken voor hun dagelijkse activiteiten. De slimme contracten op JUR zijn eenvoudig te implementeren en uit te voeren, waardoor de gemiddelde persoon het platform kan gebruiken om te profiteren van de op blockchain gebaseerde en community-aangedreven functionaliteit als een gedecentraliseerde rechter en jury. Het team achter JUR ziet het als een moderne methode om juridisch werk uit te voeren, ongeacht de setting en betrokken partijen. Iedereen, van individuele freelancers tot ondernemingen, kan JUR gebruiken.

JUR-platform

Hoe kan JUR diegenen helpen die gebruikmaken van een deeleconomieplatforms?

Met de opkomst van platforms voor deeleconomie hebben gebruikers een manier nodig om geschillen op een betrouwbare manier te beheren. JUR grijpt in om deze leegte op te vullen en biedt websites als Freelancer, Fiverr en Upwork een manier om geschillen op te lossen. Ondernemingen zullen ook de JUR API kunnen gebruiken om te profiteren van de mogelijkheden van het platform voor geschillenbeheer.

Wat zijn enkele andere mogelijke toepassingen van JUR?

Er zijn veel andere mogelijke toepassingen van JUR, zoals het verhandelen van intellectueel eigendom; het verhandelen van geregistreerde goederen, zoals boten en auto’s; en het oplossen van nepnieuws op sociale media. Bedrijven kunnen JUR ook gebruiken om klanten te behandelen die niet betalen door een manier aan te bieden om zichzelf en klanten aan boord te krijgen en vervolgens bindende slimme contracten te gebruiken die automatische boetes bevatten.

Hoe verhoudt JUR zich tot de concurrentie??

Er zijn een paar andere vergelijkbare platforms als JUR, maar JUR onderscheidt zich van de massa. Augur en Gnosis gebruiken bijvoorbeeld ook een stemsysteem, maar JUR is iets gedetailleerder, waardoor het beter toepasbaar is voor het onderzoeken van kleine evenementen. Bovendien kan JUR worden gebruikt voor het crowdsourcen van meningen tussen twee alternatieven, hoewel het team ziet dat het vooral wordt gebruikt voor het oplossen van geschillen. In termen van het gebruik van contracten kan JUR het dichtst worden vergeleken met platforms zoals LegalZoom en Rocket Lawyer, maar met het gebruik van de blockchain in plaats van traditionele methoden en de verbetering van geschillenbeslechting.

Hoe verdient JUR geld?

Ondanks dat het bijna niets in rekening kan brengen voor geschillenbeslechting, is het bedrijfsmodel van JUR ontworpen om winst te genereren. Dit is mogelijk dankzij de premiumfunctionaliteit en het gebruik van hoge volumes. In termen van volume krijgen gebruikers van JUR elke maand drie gratis overeenkomstenbeheer, met de mogelijkheid om tegen betaling meer overeenkomsten toe te voegen.

JUR biedt ook een Smart Contract Builder en andere tools waarmee experts slimme juridische overeenkomstsjablonen kunnen maken. Experts kunnen deze vervolgens verkopen op de JUR Marketplace. Terwijl de experts achter de sjabloon winst maken, zal JUR ook een kleine vergoeding voor elke overeenkomst in rekening brengen, waardoor er weer een inkomstenstroom ontstaat.

Bedrijfsmodel

Er is ook de mogelijkheid van een API-abonnement voor de JUR-kernfunctionaliteit. Ten slotte biedt JUR de mogelijkheid om escrow-stortingen te doen met stabiele munten in tegenstelling tot JUR-tokens en brengt een kleine vergoeding in rekening voor elke storting.

Hoe ziet de JUR-roadmap eruit??

Het idee voor JUR ontstond in Q3 van 2017. In Q4 creëerde het project de whitepaper 1.0 en focusgroepen. Dit was ook toen ze een privé-alfaversie hadden, vroege investeringen, het bedrijf oprichtten en aan teambuilding werkten. In het eerste kwartaal van 2018 was de startronde en patent. In Q2 creëerde het team een ​​tijdelijke website en whitepaper v.1.0, werkte het samen met de blockchain-alliantie en huurde het bedrijfsontwikkeling in voor Zuidoost-Azië en Azië.

Routekaart

In het derde kwartaal heeft JUR een nieuwe website, whitepaper v.2.0 en de technische paper. Q4 zal de MVP-release en de ICO zien. Dit is ook het moment waarop de ontwikkelaars het open stemsysteem gaan testen.

Conclusie

JUR is een platform dat de kracht van blockchaintechnologie gebruikt om geschillen op te lossen via consensusmechanismen. Gebruikers kunnen tegen een kleine vergoeding binnen 24 uur een oplossing krijgen, waarbij elke maand verschillende gratis overeenkomsten per gebruiker beschikbaar zijn. Er zijn veel verschillende toepassingen voor JUR, van bedrijven tot dagelijkse interacties, die veel potentieel voor het project laten zien.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me