JUR ICO: Decentraliseret tvistbilæggelsesplatform

JUR

JUR er en ligefrem blockchain-baseret platform designet til at hjælpe med at løse tvister til en brøkdel af de omkostninger, de ville tage for at løse i retten. Systemet bruger blockchain-teknologi til at revolutionere, hvordan folk bestrider kontraktlige forpligtelser. Det er også den allerførste tvistbilæggelsesplatform, der er konsensusbaseret.

JUR

JURs kernefunktionalitet er gratis til brug. Med denne teknologi kan brugerne oprette en smart juridisk aftale, foretage en sikker deponeringsindbetaling, trække en løsning sikkert og løse kontraktlige tvister. JUR løser enhver tvist inden for kun 24 timer til en pris på næsten nul for hver kontraheret part. JUR giver også mulighed for sikker styring af deponeringsindskud, afviklingsbetalinger og juridiske aftaler takket være blockchain-teknologi.

Hvordan træffes beslutninger med JUR?

Beslutningerne i JUR er designet til at være retfærdige. Tvistbilæggelsessystemet er bygget på principperne om anti-bias, konsensusbaseret afstemning og et kvalificeret juridisk samfund.

En bruger kan åbne en tvist og derefter orakler stemme om, hvem der vandt tvisten, med flest stemmer, der træffer beslutningen. Efter en tvistbilæggelse bevæger sig penge fra kontrakten automatisk til vinderens favør.

Hvordan kan JUR hjælpe med ICO’er for kryptoevangelister og Blockchain-iværksættere?

En af funktionerne i JUR er dens evne til at hjælpe transaktioner og kontrakter relateret til ICO’er, herunder investeringerne. Blockchain-iværksættere kan bruge JUR til at skære mellemmændene ud, når det kommer til at styre den juridiske og økonomiske infrastruktur til en ICO-lancering. De relevante tjenester til ICO’er, som JUR-brugere kan drage fordel af, inkluderer milepælsbaserede investeringer, der håndhæves med smarte kontrakter, investeringsspærrer og OTC-transaktioner, der inkluderer indsats.

Funktionalitet

Hvordan kan JUR gøre juridisk arbejde mere tilgængeligt?

JUR’s karakter gør lovligt arbejde meget mere tilgængeligt og overkommeligt via dets brug af blockchain. Uanset om man diskuterer en person eller en virksomhed, kan omkostningerne ved traditionel retssag tilføjes, hvilket lægger en stærk belastning på den pågældende i form af tid og penge. Som en juridisk blockchain-platform ændrer JUR dette via smarte kontrakter såvel som smart, tillidsløs konflikthåndtering.

Hvordan kan JUR hjælpe med daglige aktiviteter?

Brug af JUR er enkelt nok til at gøre det muligt for brugere at bruge platformen til deres daglige aktiviteter. De smarte kontrakter på JUR er enkle at implementere og udføre, så den gennemsnitlige person kan bruge platformen til at drage fordel af dens blockchain-baserede og samfundsdrevne funktionalitet som en decentral dommer og jury. Teamet bag JUR ser det som en moderne metode til at udføre juridisk arbejde uanset indstilling og involverede parter. Alle fra individuelle freelancere til virksomheder kan bruge JUR.

JUR-platform

Hvordan kan JUR hjælpe dem, der bruger delingsøkonomiplatforme?

Med stigningen af ​​delingsøkonomiske platforme har brugerne brug for en måde at håndtere tvister på pålidelig måde. JUR træder ind for at udfylde dette tomrum og tilbyder en måde, hvorpå websteder som Freelancer, Fiverr og Upwork kan håndtere tvister. Virksomheder vil også være i stand til at bruge JUR API til at udnytte platformens konflikthåndteringsevner.

Hvad er nogle andre potentielle anvendelser af JUR?

Der er mange andre potentielle anvendelser af JUR, såsom handel med intellektuel ejendom; handel med registrerede varer, såsom både og biler; og løsning af spørgsmålet om falske nyheder på sociale medier. Virksomheder kan også bruge JUR til at håndtere de kunder, der ikke betaler, ved at tilbyde en måde at ombord sig selv og klienter på og derefter bruge bindende smarte kontrakter, der inkluderer automatiske sanktioner..

Hvordan sammenlignes JUR med konkurrencen?

Der er et par andre lignende platforme til JUR, men JUR skiller sig ud fra mængden. For eksempel bruger Augur og Gnosis også et stemmesystem, men JUR er lidt mere detaljeret, hvilket gør det mere anvendeligt til at undersøge små begivenheder. Derudover kan JUR bruges til crowdsourcing af meninger mellem to alternativer, selvom holdet ser det for det meste bruges til at løse tvister. Med hensyn til brugen af ​​kontrakter kan JUR sammenlignes mest med platforme som LegalZoom og Rocket Lawyer, men med brugen af ​​blockchain i stedet for traditionelle metoder og forbedring af tvistbilæggelse.

Hvordan tjener JUR penge?

På trods af at det næsten ikke er muligt at opkræve tvistbilæggelse, er JURs forretningsmodel designet til at generere overskud. Dette er muligt takket være dets førsteklasses funktionalitet og store volumenforbrug. Med hensyn til volumen får brugere af JUR gratis tre aftaleledelser hver måned med mulighed for at tilføje flere aftaler mod et gebyr.

JUR tilbyder også en Smart Contract Builder og andre værktøjer, der lader eksperter lave smarte juridiske aftaleskabeloner. Eksperter kan derefter sælge disse på JUR Marketplace. Mens eksperterne bag skabelonen tjener overskud, opkræver JUR også et mindre gebyr fra hver aftale, hvilket skaber en anden indtægtsstrøm.

Forretningsmodel

Der er også mulighed for et API-abonnement for JUR-kernefunktionaliteten. Endelig tilbyder JUR muligheden for at foretage deponeringsindskud med stabile mønter i modsætning til JUR-tokens og opkræver et mindre gebyr for hver indbetaling.

Hvordan ser JUR-køreplanen ud?

Ideen til JUR blev udtænkt i 3. kvartal 2017. I 4. kvartal oprettede projektet hvidbogen 1.0 og fokusgrupper. Dette er også, når de havde en privat alfa-version, tidlige investeringer, indarbejdede virksomheden og arbejdede med teambuilding. I 1. kvartal af 2018 blev frøet rundet og patenteret. I 2. kvartal oprettede holdet et midlertidigt websted og hvidbog v.1.0, arbejdede med blockchain-alliancen og hyrede forretningsudvikling til Sydøstasien og Asien.

Køreplan

I Q3 vil JUR have et nyt websted, hvidbog v.2.0 og teknisk papir. Q4 vil se MVP-udgivelsen og ICO. Dette er også når udviklerne begynder at teste det åbne afstemningssystem.

Konklusion

JUR er en platform, der bruger kraften i blockchain-teknologi til at levere konfliktløsning via konsensusmekanismer. Brugere kan få en opløsning inden for 24 timer mod et nominelt gebyr, med flere gratis aftaler pr. Bruger tilgængelig hver måned. Der er vidt forskellige applikationer til JUR, fra virksomheder til daglige interaktioner, der viser et stort potentiale for projektet.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me