ivyKoin Cryptocurrency: Säkra och transparenta affärsbetalningar

ivyKoin ICO

ivyKoin är en kryptovaluta på blockchain som är utformad för att hjälpa affärstransaktioner. Det syftar specifikt till att hjälpa dem som bedriver affärstransaktioner över 10 000 dollar eftersom de behöver omfattande verifiering som en del av det internationella monetära systemet. ivyKoin levererar denna nödvändiga verifiering via ett imponerande antal Know Your Customer (KYC) och Know Your Transaction (KYT) -information vid varje betalning, mycket mer än i något befintligt system idag.

ivyKoins webbplats

Enkelt uttryckt säger teamet på ivyKoin att produkten har mer data, är säkrare och har inga förseningar. De sa att det också är spårbart, billigare, lättare och snabbare än konkurrenterna.

Vad är fördelarna med ivyKoin?

Jämfört med traditionella betalningsnätverk har ivyKoin flera fördelar. Överst på listan finns dess förmåga att på ett säkert sätt underlätta överföring av kryptobetalningar med tillhörande KYT- och KYC-data inom ett pålitligt nätverk. Tillägg till fördelarna relaterade till KYT och KYC, ivyKoin bäddar också in mer information om dessa aspekter inom överföringen och ger återkallelig åtkomst till den informationen för företagsledare, revisorer och finansinstitut, bland annat baserat på vilken information de behöver.

Dessutom lagrar ivyKoin säkert oföränderliga referenser för att stödja transaktionsdata tack vare den offentliga blockchain. ivyKoin kan integreras i befintlig bankprogramvara, vilket gör det enkelt att implementera och förbättra säkerheten. Det erbjuder också enkel integration med redovisningsprogramvara för att förbättra bokföringseffektiviteten.

Hur ser ivyKoins arkitektur ut?

IvyKoin-nätverket kommer att använda dubbel nätverksarkitektur. På detta sätt fungerar de som skickar tokens på ivyKoin Public Network medan de som tillhandahåller finansiella avvecklingar till fiat-valuta använder ivyKoin Private Network. KYC / KYT / AML-data som stöder transaktioner lagras i kryptografiska behållare som ivyKoin Public Network genererar på grund av interaktioner med ivyKoin-nätverkets smarta kontrakt.

ivyKoin Architecture

IvyKoin Private Network kommer att bestå av valideringsnoder som sponsras av externa enheter. Dessutom valideras detta ivyKoin privata nätverk direkt av oberoende mellanhänder och finansinstitut som är anpassade. Teamet på ivyKoin anser att detta borde minska risken för nätverksskräp och ge anpassade incitament istället för att kräva blockbelöningar.

ivyKoin planerar att använda en schemalagd bysantinsk feletolerant algoritm, som Istanbul BFT, för konsensus. Detta innebär att varje deltagare följer ett schema för att skapa block och skicka in sina resultat. Nätverket röstar för två tredjedelars majoritet för att godkänna blockberäkningen.

Hur fungerar ivyKoin?

En transaktion med ivyKoin börjar när avsändaren berättar för mottagaren att de planerar att betala BTC med ivyKoin Network och IVYA, med både att göra konton och tillhandahålla KYC-data. Avsändaren kommer att tillhandahålla KYC-uppgifter, såsom transaktionstyp, bankbehovsdokumentation och allt som krävs av mottagarens lagstadgade jurisdiktion. Avsändaren besöker ivyKoins webbplats för att utbyta sin BTC tillsammans med eventuella avgifter för motsvarande belopp i IVYA. Priset låses in i tio minuter när avsändaren initierar transaktionen. Avsändaren kan sedan bekräfta IVYA-kvantiteten de kommer att skicka och åta sig att skicka den. KYT- och KYC-informationen är bunden till IVYA, lagras i ett privat distribuerat clearingnätverk och säkras i ivyKoin Data Container.

Hur det fungerar

IvyKoin Data Container skickas till ivyKoin Private Network för granskning och bearbetning. Avsändaren, mottagaren eller mottagarens finansinstitut kan se informationen. Avsändarens IVYA sitter i spärr tills mottagarens finansinstitut godkänner transaktionen. Denna process går smidigare tack vare automatiserade acceptanskriterier som banker genererar för välkända mottagare och avsändare. När mottagarens finansinstitut har granskat transaktionen kan de godkänna den. Om det nekas får avsändaren tillbaka sin IVYA.

Om det godkänns löser ivyKoin-nätverket in avsändarens IVYA, där det omvandlas till USD. Det deponeras omedelbart hos mottagarens finansiella institution, vilket gör medlen tillgängliga. Slutligen genererar systemet en transaktionspost som avsändaren och mottagaren kan se, liksom mottagarens finansiella institution.

Hur mycket KYC- och KYT-data använder ivyKoin?

En av de största fördelarna med ivyKoin är dess förmåga att samla in mer information som är specifik för transaktionen jämfört med traditionella betalningsnätverk, samt att göra denna information tillgänglig för finansinstitut. I själva verket har ivyKoin mer än 70 KYC-datapunkter, vilket dramatiskt förbättrar säkerheten. Som jämförelse har Bitcoin bara en, Swift har 10, Fedwire har 17, CHIPS har 9 och ACH har 10. Även om du kombinerar alla dessa system får du inte lika många poäng KYC-data som ivyKoin.

KYT

Ett liknande mönster gäller för KYT-datapunkter, eftersom ivyKoin har mer än 120. Som jämförelse är kärntransaktionsinformation vanligtvis bara 74 datapunkter, leveransinformation är 21 poäng, kommersiella kontrakt har 17 poäng, och inget annat kommer ens nära.

Vad är ivyKoin Data Containers?

De nämnda ivyKoin-datainhållarna är dxChain-kryptografiska behållare som lagrar KYT / KYC / AML-data. De inkluderar metadata för containern och transaktionen, de skickade transaktionsuppgifterna, avsändarens identitetsinformation och eventuella bifogade bilagor och dokumentation.

Hur jämför ivyKoin med Ripple?

Många jämför ivyKoin med Ripple, eftersom det här är den närmaste kollegan till den nya plattformen. ivyKoin planerar många förbättringar jämfört med Ripple och andra befintliga altcoins, vilket skiljer det från varandra. Kärnkonstruktionen för Ripple inkluderar inte KYC, KYT eller AML. ivyKoin inkluderar inte bara dem utan är också utformad för att bryta datapunktbarriärerna som står mellan det nuvarande finansiella systemet och krypto.

ivyKoin vs Ripple

Medan Ripple inte har några KYT- eller KYC-data associerade med sin kryptovaluta, innehåller ivyKoin så många som 74 KYC och över 120 KYT-datapunkter, plus kundfiler i varje transaktion. Trots att det är en kryptovaluta använder Ripple ett centraliserat system för transaktionsvalidering. Men ivyKoin förbättrar decentralisering med ett decentraliserat system för transaktionsvalidering.

Slutligen är Ripple och annan offentlig myntekonomi inte transparent, inklusive stora och privata reserver. ivyKoin tar ett annat tillvägagångssätt och driver den offentliga myntekonomin med dess transaktionsvolym, som du kan se på den offentliga huvudboken.

Slutsats

ivyKoin syftar till att förbättra sättet att företag genomför transaktioner med extra säkerhet och förmågan att bifoga ytterligare information. Specifikt tillhandahåller ivyKoin tidigare omöjliga nivåer av KYC- och KYT-data, vilket säkerställer att alla som är involverade i en transaktion har den information de behöver.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me