Introduktion till Zeex: Använd kryptovaluta för att köpa produkter med presentkort

Zeex

Zeex låter användare använda krypto för att köpa produkter utan att behöva hantera fiat-valuta eller avgifter. I grund och botten med Zeex kan användare köpa sina dagliga produkter i en rad butiker, plus tjänster, utan att behöva oroa sig för en fiatvaluta.

Zeex

Zeex är faktiskt ett systerföretag för Zeek Group, som fokuserar på presentkort. Som sådant har teamet bakom Zeex redan många års erfarenhet av detaljhandelstransaktioner och ger kunderna enkla sätt att genomföra sina dagliga transaktioner.

Vad är projektets nuvarande status?

Till skillnad från vissa blockchain-projekt som håller en token-försäljning utan en färdig produkt, har Zeex redan sin alfaprodukt med allt på blockchain. Teamet skapade framgångsrikt ett protokoll som tar med presentkort och andra element utanför kedjan till blockchain. Projektet höjde redan fröet och arbetar nu med privat försäljning för ytterligare insamlingar för expansion. Det finns redan 350 varumärken som arbetar med projektet tack vare Zeexs förbindelser med Zeek, inklusive Nike, Adidas och Amazon. Det arbetar också med ytterligare leverantörer så Zeex är inte beroende av Zeeks framgång.

Etablerade

Hur använder du Zeex?

Det är otroligt enkelt att använda Zeex för att göra köp med kryptovaluta för tjänster och varor. Användare deponerar bara sin kryptovaluta i applikationen, som sedan omvandlar kryptovalutan till presentkort. Du kan sedan använda någon av de butiker som stöder dessa presentkort. Hela processen tar tre enkla steg.

Hur det fungerar

I grund och botten tillåter Zeex användare att köpa tjänster och produkter direkt från sin favoritverksamhet utan att faktiskt konvertera sina kryptotillgångar till fiatvaluta. Gränssnittet är användarvänligt och intuitivt, vilket gör den genomsnittliga användaren omedveten om de komplexa lagren för säker hantering av presentkort.

Vem kan använda Zeex?

Huvudgruppen av människor som kommer att lockas till Zeex är de som har köpt kryptovaluta och vill använda den i deras dagliga liv. Zeex gör det möjligt att sömlöst ändra krypto till presentkort, vilket gör pengarna direkt tillgängliga utan dyra bankavgifter.

Dessutom kommer företag som redan accepterar kryptovaluta, som Bitcoin, vara en stor marknad för Zeex. Dessa företag kan spara de pengar som de normalt skulle behöva betala till banker för konverteringsavgifter. Genom att samarbeta med Zeex kan företag helt enkelt acceptera betalning från presentkort utan omvandling behövs och inga tillhörande avgifter. De kan sedan använda hela pengarna men bäst uppfyller deras affärsbehov utan några avgifter som dras av från dem.

Slutligen kan de som har investerat i kryptovaluta men vill skydda den från den flyktiga kryptomarknaden dra nytta av Zeex. Med den här plattformen är det möjligt att köpa krypto när det är lågt och sedan sälja det när det är högt samtidigt som dina pengar är säkra.

Vad är några fördelar med Zeex?

Tack vare Zeex-protokollet är alla transaktioner privata, automatiska och decentraliserade. Med andra ord kräver både leverans och betalning en enda transaktion. Dessa två åtgärder är samtidigt för alla ändamål, vilket innebär att varken leveransen eller betalningen kommer att genomföras förrän båda åtgärderna har validerats.

Dessutom ger Zeex-protokollet användare tillgång till den offentliga blockchain-datas säkerhet men håller också transaktioner privata. Det kan göra detta tack vare ECIES, en funktion som finns på Ethereum-plattformen som många protokoll och applikationer förbiser. ECIES krypterar data med köparens offentliga nycklar så att köparen senare kan dekryptera den med lämplig privatnyckel. Detta resulterar i förmågan hos köpare att komma åt kryptovalutadata själva trots att de är dolda för allmänheten.

Kunder som väljer att handla med Zeex kommer att dra nytta av rabatter på varje presentkort, tillsammans med möjligheten att köpa produkter med sin kryptovaluta utan att behöva förstå den underliggande blockchain-tekniken. Transaktionerna är säkra och snabba utan avgifter, och användarna får absolut integritet.

Varumärken som väljer att samarbeta med Zeex får utnyttja blockchain och kan acceptera kryptovalutor utan att behöva anpassa sitt försäljningssystem eftersom betalningar sker i företagsvaluta. Detta förbättrar varumärkenas exponering och räckvidd genom att utöka deras potentiella kundbas. Det finns också bonusen för extra exponering via Zeex som en bieffekt av projektet som marknadsför sig själv.

Hur är Zeex innovativt? Hur står det upp mot tävlingen?

Teamet bakom Zeex ser detta projekt som framtiden för likviditet på kryptovalutamarknaden. Det kopplar kryptovalutahållare till de produkter och tjänster de vill köpa utan några avgifter eller fiat-omvandlingar. Andra liknande plattformar kräver att användare först konverterar sin krypto till fiat-valuta, vanligtvis med en omvandlingsfrekvens som ger en vinst för plattformen medan de skadar kunden, tillsammans med höga avgifter. I huvudsak levererar Zeex krypto till produkt utan fiat eller avgifter.

Det finns några liknande företag som låter dig använda kryptovaluta för att få presentkort, men de kräver omvandlingar och har några andra skillnader. På grund av Zeex anslutning till Zeek har projektet redan en stor mängd branschkunskap relaterade till presentkort. Dessutom har den befintliga relationer med de största globala varumärkena. Den har till och med teknik för bedrägeribeskydd redan på plats, med tillstånd av Zeek.

Den andra stora kontrasten mellan Zeex och konkurrensen är att marknadsplatsen kommer att leva så snart ICO slutar. Istället för att behöva vänta på att produkten ska slutföras, som det är nödvändigt med konkurrenterna, kan de som använder Zeex ladda ner och använda applikationen omedelbart och få virtuella presentkort för sin krypto.

Vad gör ZIX-token?

En viktig del av Zeex-plattformen är ZIX-token, som gör mer än bara att samla in pengar till projektet. ZIX täcker transaktionsrisken för handeln tills transaktionen slutförs, vilket förhindrar behovet av mellanhänder. Token är en del av inloggningsprocessen, vilket innebär att tokeninnehavare får tillgång till Zeex.

ZIX-token

ZIX kan också rättvist avgöra vem som kan slutföra specifika typer av transaktioner, samt när, baserat på utbud och de utlovade rabatterna. Slutligen gör ZIX det möjligt för säljare och köpare att byta valutor (märkesvaluta respektive krypto) direkt, på ett sätt som liknar en skadedeposition.

Slutsats

De som har investerat i kryptovaluta eller har kryptotillgångar och vill använda den här valutan i den verkliga världen kommer att hitta Zeex som en mycket användbar plattform. Det är intuitivt att använda, och partnerskap med de största varumärkena gör att den genomsnittliga personen inte har några problem att hitta en plats som accepterar deras virtuella presentkort.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me