Introduktion till Webcoin: Connecting Digital Marketing, Blockchain & Cryptocurrency

Webcoin ICO

Webcoin syftar till att “pionjera” början på global digitalisering av marknadsföring. I huvudsak länkar Webcoin kryptovaluta, blockchain-teknik och digital marknadsföring. Det är ett ERC20-verktygstoken som är baserat på Ethereum och ger en enhetlig valuta för transaktioner på Webhits.io-plattform.

Webcoin webbplats

Vilka problem löser Webcoin?

Teamet bakom Webcoin och Webhits.io skapade plattformen för att ta itu med flera viktiga frågor. En stor oro är de höga kostnaderna för digitala marknadsföringstjänster, som verkar öka årligen. Med kryptovalutaannonsering förbjuden på Google, Twitter och Facebook blir det ännu mer utmanande att hitta prisvärd reklam. Webhits.io kommer dock att introducera nya digitala reklamlösningar för företag, blockchainföretag, ICO och startups. Bäst av allt, det kommer att göra det på ett överkomligt sätt.

Essentials

Dessutom finns det problem med begränsad tillgång till de växande marknaderna runt om i världen, särskilt Asien och Stillahavsområdet. Multinationella företag vill vädja till marknader i Indien, Kina, Sydkorea, Singapore, Malaysia, Filippinerna och Indonesien. Men de kämpar för att annonsera på asiatiska sociala medier. Webhits.io erbjuder en alternativ plattform som fungerar för marknader och företag över hela världen.

När det gäller influenser saknas transparens som hindrar småföretag och frilansare från att utnyttja sina tjänster. Dessutom har påverkare på sociala medier inte själva de verktyg som behövs för att maximera sina vinster från de följare de har, något som Webhits.io kommer att lösa via Social Mining. Frilansare kommer också att kunna dra nytta av en större mängd tjänster de kan tillhandahålla, vilket utökar deras inkomst.

Problem

Slutligen förbrukar den nuvarande metoden att bryta mycket resurser, särskilt elektricitet. Webcoin citerar en Guardian-rapport från november 2017 som visar att den beräknade elförbrukningen i Bitcoin-nätverket är mer än 19 europeiska länder, och den förbrukar mer än fem gånger den energi som Europas största vindkraftverk kan producera. Social Mining använder däremot minimala resurser och sker naturligt. Det behövs ingen hårdvara, varken CPU eller GPU. Istället besöker Social Miners bara länkar till sociala medier och webbplatser.

Vad finns i Webhits.io-ekosystemet?

Inom Webhits.io-ekosystemet, du hittar tre huvudkomponenter. Webhits.io-plattformen i sig är den första av dessa, en intressebaserad peer-to-peer sociala medier och utbytesplattform för webbtjänster. Denna plattform syftar till att avsevärt sänka kostnaderna för att driva en webbplats och att engagera användare i sociala medier samtidigt som avkastningen på investeringen för annonsörer ökar. Framför allt inkluderar det Social Mining, som har potential att förändra interaktioner mellan kryptovaluta och reklam.

Webbträffar

Nästa del av ekosystemet är ICOBay.net-gruppen, med mer än 1 000 grupper och sociala mediasidor plus 54 ICO-katalogplattformar. Den använder IBT-token för att köpa reklamtjänster, och denna marknadsföringstjänstplattform kommer att integreras fullt ut i Webhits.io-plattformen i framtiden.

Slutligen är Kaaso.com en global frilansmarknad för dem som tillhandahåller och söker sociala medier, design, programmering och blockchain-tjänster. Målet med Kaaso är att skala frilansekonomin och låta individer arbeta med de projekt som intresserar dem oavsett deras geografiska läge. Samtidigt syftar det till att ansluta blockchain-företag, nystartade företag och teknikföretag med ett enkelt sätt att hitta frilansare för att slutföra uppgifter. På lång sikt kommer detta också att integreras med Webhits.io-plattformen.

Vad ska du veta om Webcoin Token?

I skrivande stund kommer Webcoin-token att noteras på börser om 118 dagar, vilket ger dig gott om tid att fortfarande investera i det innan det börsnoteras. Det finns ett lägsta löfte om 0,1 ETH och 1 ETH motsvarar 2200 WEB. Det finns ett begränsat totalt utbud på 70 miljoner WEB. Hittills har projektet samlat in 400 000 dollar från mer än 100 investerare. Webcoin kommer att ha hög token-likviditet och vara lätt att byta via listor på flera stora plattformar. Användare kan direkt köpa WEB via smarta avtal med sina personliga plånböcker. Teamet bakom Webcoin ser det som mer än bara ett rent verktygstecken eftersom det också kommer att påverka den kommersiella marknaden för avancerad digital reklam.

Webcoin-token

Under publiken finns det 25 miljoner WEB-tokens tillgängliga. I skrivande stund återstår 24 186 852 WEB. Det mjuka locket är inställt på 600 ETH med ett hårt lock på 17 376 ETH.

De insamlade medlen kommer att innehålla 35 procent till utveckling och 25 procent till marknadsföring. Laget kommer att få 15 procent, medan gruv- och funktionskostnader vardera får 10 procent. De återstående 5 procenten går till lagligt bruk.

Vad är några fördelar med Webcoin?

Det finns många fördelar med Webcoin, inklusive Social Mining-aspekten som tidigare nämnts. Med den här funktionen är det otroligt enkelt att tjäna mynt när du använder plattformen. Att göra sådana saker som att kommentera, dela och gilla annonsörens innehåll leder till monetära belöningar, vilket uppmuntrar till ytterligare interaktioner och användarengagemang för en rolig användarupplevelse.

Annonsörer kommer också att dra nytta av Webcoin eftersom de kommer att kunna hitta sociala nätverk och webbannonsering. Webcoin kommer att erbjuda konkurrenskraftig marknadspositionering och ICO-prissättning, vilket ger annonsörer en fördel med besparingar tillsammans med förbättrad exponering, vilket leder till en större avkastning på investeringen.

Lösningar

Även handlare kommer att kunna dra nytta av Webcoin eftersom denna kryptovaluta kommer att visas på större börser. På detta sätt kan gruvarbetare enkelt ta ut intäkter och annonsörer har en enkel metod att förvärva Webcoin att använda för att köpa tjänster på plattformen.

Vilka utbyten kommer att ha Webcoin?

Efter avslutad publikförsäljning kommer Webcoin att noteras på många börser. Bekräftade utbyten inkluderar BitPaction, WANDX, Crex24, CoinBene, CFinex, OpenLedger och IDEX. Webcoin förhandlar också aktivt med flera dussin andra börser för att få token listad.

Vad är potentialen för Webcoin?

Eftersom Webcoin syftar till att revolutionera reklam- och kryptovalutaindustrin ser teamet en mycket hög projektpotential på över $ 1 biljon, värderingen av dessa industrier.

Slutsats

Webcoin har en hel del potential och är en del av ett halvt etablerat ekosystem, något som kan ge det ett försprång. Med detta sagt är projektet fortfarande under utveckling och ICO-medel kommer att bidra till fortsatta framsteg. När det väl är klart har Webcoin faktiskt potential att ge fördelar för alla inblandade, från annonsörer till företag till frilansare till sociala medier..

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me