Introduktion till Safinus: investeringsplattform för kryptovaluta och ICO

Safinus ICO

Safinus är en plattform som låter dem som är nya i kryptovalutavärlden gå med i portföljer som gör vinst. I huvudsak låter Safinus dig investera i ICO och kryptovalutor utan att behöva göra det separat för var och en. Safinus kommer att tilltala dem med alla nivåer av krypto- och handelserfarenhet. De med erfarenhet kommer att kunna öka sin förvaltade kapitalvolym avsevärt, och professionella handlare kan ta in nya kunder globalt.

Vilka problem adresserar Safinus?

Genom att skapa Safinus hoppas teamet bakom det att ta itu med några av de aktuella marknadens problem. För investerare är den största frågan den stora ansträngning och tid som krävs för att studera kryptomarknaden innan en investering görs. Många investerare har helt enkelt inte den tekniska kunskap som krävs för att förstå blockchain och kryptovaluta, än mindre framstegen. Förutom att förstå de allmänna begreppen måste investerare för närvarande undersöka vilka ICO-tokens som är lönsamma. Investerare kan också vara oroliga över bristen på regelverk.

Safinus webbplats

Även erfarna investerare med en klar förståelse för marknaden har sina egna problem. Det viktigaste problemet Safinus syftar till att ta itu med för dessa investerare är gränsen för deras förvaltade fonder. Teamet vill också korrigera problemen med kryptofonder, till exempel utmaningarna för att få in nya kunder, särskilt utanför hemregionen. När man arbetar med en mindre klient behöver kryptofonder spendera mycket tid på kommunikation eftersom små investerare tenderar att ställa många frågor.

Vilka är de viktigaste fördelarna med Safinus?

Erfarna investerare, liksom kryptofonder, kommer att uppleva överlappande fördelar, såsom möjligheten att skapa en individuell plattform och välja kriterier för andra att gå med. De kan också njuta av tjänstanpassning, globalisering av sina aktiviteter, automatiserade strategier för tillgångskontroll och förmågan att bevisa de vinster de deklarerar.

Nya investerare kommer att dra nytta av möjligheten att investera utan att behöva förstå ICO-mekanismer, kryptovaluta eller blockchain. Eftersom alla transaktioner visas i blockchain kan investerare också bekräfta att en kryptofonds rapporterade intäkter är giltiga. Investerare har också mindre inträdeshinder. Även om kryptofonder inte kommer att fungera med litet kapital på grund av bristande lönsamhet, gör plattformen det möjligt att gå med i en portfölj med bara $ 100. Slutligen kan större investerare få individuell pålitlig förvaltning.

Vilka är de viktigaste komponenterna i Safinus-plattformen?

För att korrigera alla dessa problem har Safinus plattform flera funktioner, från och med mekanismen för portföljskapande. Denna funktion låter erfarna investerare skapa en portfölj med ICO och kryptovalutor, som andra investerare (oavsett erfarenhet) kan gå med i. Det finns också en universell portföljbedömning som automatiskt skapas baserat på vinst.

Komponenter

Professionella handlare kan använda Safinus för att tillgodose sina stora investerare individuellt med mekanismen för individuell kryptotillgångshantering. Det finns en annan mekanism som möjliggör samtidig handel på flera börser med ett enda gränssnitt, vilket förbättrar tillgångens likviditet.

Safinus inkluderar ett röstningssystem för att lägga till ICO och kryptovalutor, något som skyddar användare från bedrägerier. Plattformen innehåller också ett decentraliserat utbyte av kryptovaluta och instrument som möjliggör automatisering av portföljförvaltning och kryptovalutahandelstrategier.

Hur skapar och använder du en portfölj med Safinus?

Erfarna handlare, fonder och investerare kan skapa portföljer med tokens och kryptovalutor. För att göra portföljen måste investerare registreras på plattformen och sedan skapa portföljen och beskriva strategin för hantering av dess tillgångar. Slutligen måste de fylla i SAF-token för att slutföra skapandet av portföljen. Skaparna sätter sedan in sina egna medel och fördelar dem hur de tycker det är lämpligt. En portfölj med en större initialinvestering kommer att ses med mer förtroende eftersom användarna vet att portföljförvaltaren riskerar sina egna pengar.

Portfölj

När du har skapat en portfölj kan du välja kriterier för investerare som vill gå med. Du kan ställa in en fast provision för anslutning eller avgång, provisioner från investerarens intäkter och en minsta tid som investeraren måste ha portföljen. Genom att fastställa provisioner för din portfölj bestämmer du dina egna intäkter.

Hur utvärderar Safinus portföljer?

För att hjälpa användarna att välja vilka portföljer de ska investera i utvärderar Safinus portföljerna. Detta görs i USD med hjälp av växelkurser som finns på de mest populära börserna. När det gäller ICO-tokens som inte är på en börs ännu, är värdet baserat på inköpspriset. Portföljvärden beräknas dagligen för att ge investerarna uppdaterad information.

Vad kommer den decentraliserade kryptobörsen att inkludera?

Redan nu är de flesta tillgängliga kryptobörser centraliserade, vilket gör dem öppna för hacking. Förutom portföljens investeringsförmåga hoppas Safinus att utveckla ett helt decentraliserat utbyte, vilket det kommer att göra i steg. För det första steget skapar teamet ett traditionellt utbyte som är centraliserat och kan ansluta till API: er från andra utbyten.

För steg två kommer systemet att bli hybrid. Utbyten baserade på Ethereum följer decentraliserade utbytesprinciper, inklusive användning av smarta kontrakt. De andra kryptovalutorna kommer fortfarande att följa den traditionella modellen. Denna partiella övergång bör förbättra systemsäkerheten.

Slutligen kommer det tredje steget att inrätta ett globalt decentraliserat utbyte. Det kommer också att ha stöd för utbyten av kedjekedja. Eftersom systemet inte är beroende av någon kontrollerande part, kan handlare och investerare lita på kapitalets säkerhet. Det sista steget kommer att kräva ytterligare teknikutveckling och Safinus undersöker för närvarande olika alternativ att bygga på.

Utbyta

Vad bör du veta om Safinus-token?

Safinus Token, SAF, uppfyller ERC-20-standarden och kommer att användas av portföljförvaltare. För att göra en portfölj måste förvaltarna ha minst 200 SAF. SAF-tokens släpps endast under ICO, där 1 SAF är lika med 1 USD. Nittiotvå procent av tokens kommer att distribueras via ICO, varav 3 procent används i bounty-kampanjen och 5 procent går till PR och marknadsföring. Det finns ett hårt tak på 16 miljoner USD och osåld SAF kommer att brännas.

ICO-detaljer

Förförsäljningen varar från 23 januari till 14 februari 2018. Under förförsäljningen varierar bonusarna från 50 till 20 procent rabatt, med högre rabatter tidigare. ICO kommer att köras från 2 mars till 2 april med 10 procent rabatt under de första sju dagarna.

Slutsats

För de som vill börja investera i kryptotillgångar och ICO men inte vet var de ska börja är Safinus ett utmärkt alternativ. Det borde också vara ett bra val för erfarna handlare som vill förgrena sig i kryptovärlden och använda sina kunskaper och färdigheter till nytta via portföljer.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me