Introduktion till Nauticus ICO: Bank & e-handel med hjälp av Blockchain-teknik

Nauticus ICO-guide

Nauticus marknadsför sig som ett ”etiskt globalt bank- och transparent e-handelsföretag”. Det är beroende av blockchain-teknik för att förbättra både bank och e-handel via ett användarvänligt gränssnitt som är effektivt och utformat för kryptovalutor. Nauticus Coin stöder allt, och börserna för fiat och kryptovalutor öppnas i mitten av året.

Nauticus

Var är Nauticus och vilken erfarenhet har laget?

Nauticus Group finns i Australien, där det är ett fullt registrerat företag och styrs av Commonwealth of Australia’s förordningar och lagar. Kontoret och hela teamet finns i Australien. Chefscheferna driver flera företag i landet, de flesta med minst åtta års erfarenhet.

Vad är det internationella utbytet?

Den internationella valutaväxlingen mellan krypto och fiat är grundplattformen för Nauticus-lösningarna för både e-handel och bank. När det väl lanseras i mitten av 2018 kommer utbytet att göra det möjligt att omedelbart handla Nauticus Coin med sex fiatvalutor och 100 olika kryptovalutor. Fiat-valutorna inkluderar USD, AUD, EUR, JPY, ZAR och HKD. Det finns planer på att expandera för att omfatta mer än 300 kryptovalutor och minst 16 fiatvalutor så snart transaktionsvolymen gör det möjligt.

Ekosystem

Börsen kommer att kunna stödja upp till en miljon transaktioner varje sekund med låga avgifter och valutakurser (med avgifter så små som 0,1 procent). Det senaste säkerhetssystemet har flera krypteringar, biometrisk autentisering och tvåfaktorautentisering för ökad säkerhet. För enkel användning kommer det att finnas ett förenklat gränssnitt som tillval, och det kommer att integreras med mobilappen och Nauticus Wallet.

De som vill dra nytta av mer avancerade funktioner kan istället välja det sofistikerade gränssnittet. Du kan till och med designa en robot för att hjälpa till med automatiserad handel. Nauticus ser potentialen för utbytet eftersom det bara finns 170 konkurrenter i världen, och varje dag registrerar sig mer än 100 000 nya användare på börser.

Vad är Blockchain Mining Center?

Någon gång under 2019 kommer Nauticus att lansera en annan lösning, Blockchain Mining Center. Detta centrum kommer att ha en enorm serverkapacitet som Nauticus-användare kan dra nytta av. Det bör möjliggöra billigare och snabbare transaktioner samtidigt som det genererar så mycket som 31 miljoner dollar varje år. Nauticus kommer att samarbeta med lokala myndigheter för att säkerställa ekonomisk tillväxt och stabilitet, och det kommer att stödja infrastruktur i utvecklingsländer. Alla intäkter kommer att investeras på nytt för att hjälpa till med framtida affärsutveckling. Detta gruvcentrum kommer också att vara miljövänligt för att minimera påverkan på planeten.

Brytning

Vad är den globala marknaden?

Den planerade Nauticus-lösningen som släpps 2020 är den globala e-handelsplattformen. Detta kommer att vara en marknadsplats med extremt låga avgifter där säljare kan lista ett brett utbud av tjänster och varor. Den drivs av Nauticus Exchange, inklusive betalningssystem och plånbok, och använder Nauticus Coin. Det accepterar också alla större fiat- och kryptovalutor. Användare kommer att uppskatta det säkra och omedelbara betalningssystemet och den enkla mobilappen.

Standardavgifterna blir bara 3 procent, en konkurrenskraftig kurs jämfört med befintliga marknadsplatser. Användare med de bästa recensionerna måste betala avgifter så lite som 0,1 procent. De med Nauticus Rewards-programmet får gratis transaktioner. För etisk konsumtion kommer blockchain att verifiera leveranskedjan. Nauticus förväntar sig att denna lösning kommer att ha en miljon användare vid mitten av 2020 och generera upp till $ 13,7 miljoner USD varje år.

Vad sägs om plattformen för handelsbetalningar?

Planerat till 2021 släpper Nauticus ut Merchant Payments-plattformen, som är enkel att använda och till låg kostnad och som arbetar för företag av alla storlekar. Plattformen accepterar kontaktlösa PoS-betalningar med ApplePay, AndroidPay, NFC och QR. Handlare kan acceptera valutor de väljer, både fiat och crypto. Betalningar regleras snabbt i motsats till en gång i månaden eller veckan.

Handlare

Handlare kommer att uppmuntras att kombinera denna betalningsplattform med en digital butik på Nauticus Marketplace. Dessutom kommer plattformen att tillhandahålla analyser; arbeta med de andra lösningarna; och låta användare överföra pengar till leverantörer, banker och mer.

Vilka andra lösningar har Nauticus planerat?

År 2022 planerar Nauticus att släppa Global KYC Verification Solution och bli världsledande inom denna typ av Know Your Customer-verifiering. Användare kommer att kunna kontrollera data och information som delas med biometrisk auktorisering. Detta KYC kommer att förhindra penningtvätt, stöld och finansiering av terrorism samtidigt som det ger unik och säker identitetsverifiering. Lösningen är gratis för användare som har minst 1000 mynt i sina Nauticus-belöningar, och den inkluderar det globala kreditpoängsystemet.

Slutligen kommer en ICO Gateway att finnas tillgänglig 2023, där man fastställer resurser som nya ICO kan använda, såsom koder; mallar; juridiskt och ekonomiskt bistånd; och konsulter med specialiseringar inom media, HR och marknadsföring. Detta inkluderar också ett ICO-register och ett kvalitetsmärke som ICO kan använda.

Hur kan du delta i ICO?

Nauticus har sin egen ICO inom en mycket snar framtid. Förförsäljningen har 30 procents rabatt och börjar 18 mars och varar till 30 mars. Under den tiden blir inköpsbeloppet 500. ICO börjar den 31 mars och varar till 18 maj. Försäljningen är uppdelad i veckor med köpbelopp på 500 tokens. Fram till den 7 april får du en 20-procentig bonusbonus, som sjunker till 15 procent fram till den 14 april, 10 procent till den 21 april och 5 procent till den 18 maj.

ICO-detaljer

Det kommer också att finnas bonusar för massköp. De som köper mer än 100 000 NTS får en bonus på 2 procent utöver den nuvarande kampanjen, och de som köper mer än 250 000 får ytterligare 5 procent token. Under ICO kan du bidra med Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum eller en direkt penningöverföring.

Slutsats

Även om det redan finns andra e-handels- och banklösningar som använder blockchain-teknik och kryptovaluta, är Nauticus fortfarande ett mycket relevant alternativ och bör visa sig vara användbart. Den mest spännande delen av projektet är den specifika tidslinjen för lösningar som ger användare och investerare en uppfattning om vad de kan förvänta sig och när.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me