Introduktion till Cryptonomos: En komplett ICO-plattform för Crowdsales

Cryptonomos

Cryptonomos är den enda plattformen som tillåter användare att köpa en rad tokens på ett säkert och enkelt sätt. Med Cryptonomos får både utvecklare och investerare en strömlinjeformad upplevelse: Investerare kan välja flera investeringar och kryptovalutor utan att behöva besöka flera webbplatser eller skapa flera plånböcker och enkelt investera i ICO: erna..

Samtidigt kan utvecklare använda webbplatsen för att starta sin egen Crowdsale och kan nå en inbyggd publik och använda tjänsten som syftar till att förenkla ICO-processen avsevärt.

Cryptonomos webbplats

Vem som ligger bakom Cryptonomos?

Medgrundarna till Cryptonomos inkluderar Andrew Kuzenny, Eduard Khaptakhaev och Leonid Markin. Oleg Poskotin är VD, medan Olesya Egozina är CPO och Zeev Kirsh är juridisk rådgivare. Nyckelmedlemmar i teamet på Cryptonomos har över ett decennium erfarenhet.

Gus Donohoo är ansvarig för PR, han har lång erfarenhet inom media och teknik, efter att ha arbetat som redaktör för en stor tidskrift och i två olika fysiklaboratorier. Vladimir Karpeev är chef för digital marknadsföring med över 10 års erfarenhet inom rymden.

Cryptonomos Team

Hur deltar du??

Att delta i Cryptonomos, bara skapa ett konto, som bara tar några minuter. Därifrån kan du göra en insättning i din plånbok och välja vilka ICO eller ICO du vill köpa tokens från. När tokens har utfärdats visas de i ditt konto.

instrumentbräda

Hur man ställer in Crowdsales

En av de fantastiska sakerna med Cryptonomos är hur enkelt det är att skapa en folkmassa med systemet. Start-up företag börjar med fylla i en ansökan. Du kommer sedan att arbeta med Cryptonomos-teamet för att komma överens om villkoren och skapa en token-erbjudande-strategi. Därifrån går du vidare till marknadsföring och juridiska detaljer som ett team innan du skapar ett smart kontrakt. Slutligen startar du försäljningen på Cryptonomos-plattformen och samlar in pengarna. De överförs sedan antingen till start eller till deras spärragent.

Cryptonomos hjälper också till att utfärda och hantera tokens. Företag har möjlighet att dra nytta av alla dessa tjänster från Cryptonomos eller bara några få, beroende på deras preferenser.

Lista din ICO

Vilka ICO-tjänster erbjuder Cryptonomos?

ICO-tjänsterna som finns tillgängliga från Cryptonomos spänner över hela processen för Crowdsale. Innan ICO börjar kan det hjälpa till med juridisk analys, ICO webbplatsdesign, token ekonomi och mer. Det hjälper till med teknik, som att samla in pengar säkert, utveckla tokens och skapa en säker användarplånbok. Med själva ICO hjälper Cryptonomos med tidigt engagemang för PR, escrow och förvaltning av community channel.

Startups får dra nytta av Cryptonomos erfarenhet

Genom att arbeta med Cryptonomos kan startups dra nytta av teammedlemmarnas erfarenhet. Detta är särskilt användbart för startups vars nyckelmedlemmar inte tidigare har gjort en ICO. I grund och botten kommer någon med stor kunskap och erfarenhet att hantera din Crowdsale, vilket dramatiskt ökar chanserna för framgång.

Teamet på Cryptonomos vet till exempel att en framgångsrik ICO beror på ett projekt som är viktigt för blockchainindustrin och marknaden, överlappande mellan tokeninnehavarna och användarna, och ett högt tokenvärde för framtida innehavare.

Vad ICO-försäljningen har fungerat med Cryptonomos?

En av ICO: erna under Cryptonomos bälte är Giga Watt med sin symbol, WTT. Giga Watt erbjuder nyckelfärdiga gruvtjänster tillsammans med anpassade paket för att möta användarnas behov. Det finns en rad tjänster för gruvdrift via försäljning, reparation och underhåll av utrustning samt privat blockchain-service. Teammedlemmar är stolta över att vara transparenta och har som mål att deltagare ska få tillgång till gruvindustrin för kryptovaluta och tekniska framsteg. Med WTT-tokens har investerare nyttjanderätt för bearbetningscentret för Giga Watt utan hyra i 50 år. Varje token representerar 1 Watt energiförbrukning för gruvutrustning. Ägare kan använda den själva eller hyra den.

Cryptonomos erbjuder också möjligheten att investera i ICO för ICOS. Detta är den allra första symbolen som ger blockchain-communityn möjligheten att rösta på de bästa projekten som ska utvecklas via sina egna ICO. Det ger också tokeninnehavare tillgång till framtida förförsäljning av dessa ICO, inklusive en rabatt på i genomsnitt 75 procent. Det har en minimal risk eftersom token-växelkursen är densamma i alla ICO-steg och efter massförsäljningen.

Vilka pågående ICO kan du utnyttja med Cryptonomos?

För dem som vill dra nytta av Cryptonomos kan du enkelt hitta information om alla nuvarande och framtida ICO på webbplatsen. På så sätt kan du göra forskning innan du investerar.

Horizon State

Horizon State syftar till att förändra sättet att omröstning och samarbete fattas. Plattformen möjliggör röstning och beslutsfattande med ett tokenbaserat blockchain-system. Tack vare blockchain-tekniken finns det en stor grad av förtroende och säkerhet utan möjligheten att hackas. Utvecklarna hoppas att det kommer att antas av politiska partier, globala icke-statliga organisationer, multinationella företag och mer.

Spela upp tangenten

ICO för Playkey Token PKT började den 1 november. Denna kryptovaluta är utformad för att låta användare spela AAA-spel på en låg-dator eller annan enhet med andra speltjänster. De bakom Playkey ser molnspel som framtiden. De påpekar att spelindustrin växer men 81 procent av spelarna kan inte spela de senaste PC-spelen på grund av hårdvarukrav. Playkey erbjuder en lösning: Spelare startar den lilla applikationen och datorn överför kommandona till molnservern. Därifrån lanseras spelet via Nvidia med kraft från GPU-servern. På detta sätt kan användaren njuta av spelet i full HD samt 60 FPS på en Mac eller PC.

Neuromation

ICO för Neuromation börjar i slutet av november. Detta är en distribuerad datorplattform som hjälper till med syntetisk datagenerering och applikationer för djupinlärning. Plattformen låter användarna skapa datasetgeneratorer, liksom generera otroligt stora datamängder och träna på djupinlärningsmodeller. Dessutom kan de till och med handla modeller och datauppsättningar på marknaden. Transaktioner inom den marknaden kommer att ske via dess token, och brytning är möjlig.

Datum

  • Försäljningen börjar: 25 oktober 2017 – GMT
  • Försäljningen slutar: När ICO börjar
  • Huvudförsäljningen börjar: 28 november 2017, GMT
  • ICO stannar: 24 timmar efter att hemligt lock nås, eller 1 januari

Token Information

  • NeuroTokens Minted: 1.000.000.000
  • Utfärdad i ICO: 700.000.000
  • Reserv: 300 000 000 (för likviditet)
  • Det hemliga locket – $ 60 Mil USD

Slutsats

Cryptonomos verkar ha ett stort antal fördelar för både användare och startups. Plattformen gör det enkelt att investera i en ICO genom att tillhandahålla all relevant information direkt på webbplatsen, tillsammans med en länk att köpa. Detta förenklar ICO-processen avsevärt och gör den mer tillgänglig för Crypto-Nybörjare som kan bli avskräckta med den vanliga processen att skicka ETH eller BTC till en kontraktsadress, ta reda på vilket gaspris som ska användas och så vidare.

För nystartade företag som kanske inte är bekanta med att driva en Crowdsale är möjligheten att öka spridningen av deras ICO och få expertråd om deras Crowdsale verkligen värdefull, vilket gör dem på vägen till framgång..

Användbara länkar:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me