Introduktion till Caviar ICO: Cryptocurrency & Real Estate Investment in One Token

Kaviar ICO

Kaviar kombinerar möjligheten att investera i kryptovalutor och fastigheter, något som du kommer att vara svårt att hitta någon annanstans. När du investerar i Caviar tjänar du Ether i utbyte. Din investering ger dig tillgång till en korg som kombinerar en diversifierad grupp av kryptovalutor och fastigheter, som alla är baserade på en beprövad algoritmisk modell.

Kaviarwebbplats

I det här inlägget tar vi en titt på fördelarna med Caviar och den kommande tokenförsäljningen.

Vem som ligger bakom kaviar?

Teamet på Caviar är mycket erfaren. Tillsammans har de flera miljoner plus utgångar, tillsammans med erfarenhet av kapital, akademisk och krypto. Teamet inkluderar en serieentreprenör som har flera miljontalsutgångar, en fastighetsentreprenör, en kryptohandlare och investerare som också är en entreprenör, Wall Street Blockchain Alliansens verkställande direktör, blockchaintekniker och mer.

Kaviarlag

Hur fungerar investeringar i kaviar?

Teamet bakom Caviar vill minska volatiliteten i investeringar och samtidigt öka avkastningen till högre än genomsnittet. De hoppas kunna uppnå detta mål genom att para ihop kortfristiga lån som genererar inkomst och stöds av fastigheter i USA med kryptotillgångar som snabbt uppskattas. Genom att flytta fonderna mellan fastighets- och kryptomarknaderna bör Caviar kunna ge investerare dubbel marknadsexponering för inkomst och tillväxt på bara ett tecken..

Vad är fördelarna med kaviar?

En av de största fördelarna med Caviar är dess diversifiering. Alla finansiella rådgivare, antingen i fiat eller kryptovalutor, kommer att föreslå diversifiering som ett sätt att skydda dina tillgångar. Kaviar tar hand om detta på ett sätt som andra inte har genom att kombinera kryptotillgångar med fastighetslån. Resultatet är en portfölj med betydligt mindre riskkänslighet än en som endast innehåller kryptotillgångar. Utformningen av Caviar gör att de kan flytta de flesta investeringarna till fastigheter eller krypto efter behov om man upplever en björnmarknad.

Kaviarns tokeninnehavare får 75 procent av vinsten varje kvartal, direkt via smart kontrakt. Detta innebär att laget inte går hem med alla pengar; investerare gör det mesta av det. Eftersom allt görs på blockchain är alla transaktioner och investeringar synliga, vilket möjliggör fullständig öppenhet.

Medan de flesta fonder kräver en stor investering för att bli involverade, gör inte Caviar det. I själva verket finns det ingen minimiinvestering under publikförsäljningen, så du kan arbeta med Caviar oavsett hur mycket eller lite du har att investera. Kaviar är också oerhört flytande och är garanterat så. Kapitalet avsätts för kvartalsåterköp, liksom för brännpengar, vilket möjliggör denna likviditet. Faktum är att 5 procent av vinsten går till återköp av tokens på olika börser för extra likviditet.

Har kaviar en stark track record?

Kaviar borde kunna leverera en stark framgångsgrad till investerare tack vare Intelligent Predictive Model for Crypto Asset and Crypt Currency, ett eget prisprognosystem som har backats upp av verklig datavetenskap.

Algoritmen och andra delar av systemet bakom Caviar har redan bevisat sitt värde med en stark historisk prestanda. Det finns fem år med framgångsrikt förvaltade fastighetsfonder, tillsammans med flera år av lika framgångsrika investeringar i tillgångar, till exempel kryptovalutor.

Varför ska investerare använda kaviar?

Förutom femårsrekordet, stabila tillgångar, diversifiering i ett tecken och garanterad likviditet bör investerare överväga Caviar för sin omedelbara vinstdelning. Caviar startar betalningar för vinstdelning och distribuerar medel under första kvartalet efter att tokenförsäljningen avslutats. Det har också ett mycket starkt efterlevnads- och juridiskt team, och det följer alla föreskrifter så investeringar genom Caviar ifrågasätts aldrig.

Kaviarinvesterare

Hur är kaviar säker?

För att garantera säkerheten för din investering och plattformens infrastruktur använder Caviar bästa praxis för branschen. Detta inkluderar multi-sig-plånböcker, institutionell säkerhet, minst privilegierad åtkomst och kylförvaring.

Lär känna token och försäljning

Förförsäljningen av tokens går från 28 november till 5 december, och publikförsäljningen pågår från 12 december till 31 januari. Emission sker inom 30 dagar efter att token genererade händelsen. Token är en ERC20 och målet är att samla in 25 miljoner dollar. Varje token kostar $ 0,10 med en maximal token-tillgång på 375 miljoner.

Lägsta under förförsäljningen är $ 500, och det finns 20 procents rabatt på investeringar på upp till $ 9,999. Detta ökar till 25 procent rabatt med investeringar på upp till 24 999 dollar och 30 procent på de över 25 000 dollar. Det finns bonusar under publikförsäljningen, med 15 procent för dagarna 1 till 3, 12,5 procent för dagarna 4 till 6, 10 procent för 7 till 9 och 7,5 procent för 10 till 12.

ICO-detaljer

Av intäkterna går 80 procent till portföljen, 10 procent till administrativt och juridiskt och 5 procent vardera till reservfonden och teknikutveckling. 85 procent av tokens kommer att distribueras under försäljningen, varav 12 procent går till rådgivare och företaget och 3 procent går till bounties.

Inställningen av token möjliggör kontinuerlig tillväxt av dess värde. Av vinsten återinvesteras 20 procent automatiskt i fonden. I framtiden kommer Caviar att finnas tillgängligt på flera börser; laget är för närvarande i samtal. Under försäljningen accepterar Caviar LTC, ETH, BTC och Waves för kryptovalutor och EUR och USD för fiatvalutor.

Hur kan jag bli involverad annan än att investera?

Förutom att köpa tokens finns det andra sätt att engagera sig i Caviar. Plattformen inkluderar också en grupp av mentorer, kamrater, tjänsteleverantörer och utvecklare. När du deltar i samhället tjänar du belöningar. Dessutom kan fastighetsutvecklare dra nytta av Caviar som en crowdfunding-plattform. De kan använda den för att samla in pengar till projekt, medan tokeninnehavare kan använda den för att få extra vinster.

Slutsats

För dem som letar efter en kryptovaluta som möjliggör en enkel diversifiering av investeringar är Caviar det perfekta valet. Det är mycket sällsynt att hitta en token som låter dig investera i både kryptovalutor och fastigheter eller till och med bara en som involverar fastighetsinvesteringar, vilket gör att Caviar kan rikta sig mot en tidigare outnyttjad marknad. Detta bör ge ytterligare stabilitet för investerare, medan den femåriga meritlistan väcker förtroende.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me