Introduktion till AO Blockchain ICO: A Blockchain för företag, bank och investeringar

AO Blockchain ICO

AO Blockchain kommer från AO Cyber ​​System, som har som mål att sätta avancerad teknik inom allas räckhåll. AO Blockchain är ett omfattande system som tar hand om alla delar av blockchain, inklusive utveckling, delegering och distribution. Systemet är utformat för att tilltala dem som vill använda blockchain, oavsett om de är nybörjare eller redan har många års erfarenhet av blockchain-teknik.

AO blockchain

AO Blockchain-systemet är skalbart och arbetar på en grupperad hybrid av delegerat bevis på insats och bevis på identitetsblockchain som täcker transaktioner av konsument-till-konsument, företag-till-konsument, affär-till-företag och valutanatur.

Vilka är de viktigaste funktionerna i AO Blockchain?

Teamet anser att tillgångarna är ”kärnan” i AO Blockchain. Plattformen låter användare spåra värde för enskilda tillgångar över tid, överföra tillgångsägande eller sälja tillgångar på tillgångar på börsen eller via ett smart kontrakt. Enkelt uttryckt är tillgångarna det som spårar ägandet av klasser av olika tillgångar.

AO Blockchain-systemet innehåller också en fullständig identitetslösning. Om du kombinerar den med en annan identitetsverifieringstjänst kan AO Blockchain-systemet ge företag över hela världen AML / KYC-efterlevnad. Användare kan dela sin identitet med så många eller så få personer som de vill. Identitetsinformationen förblir privat såvida du inte väljer att dela den.

AO Blockchain-funktioner

AO Blockchain innehåller inbyggda smarta kontrakt för att säkerställa standardåtgärder. Kontrakten är alltid enkla att använda, dela och konfigurera och kan hjälpa till med saker som projektledning och betalningshantering eller hantera en fullständig portfölj med aktier och / eller valuta. AO Blockchain använder minst 101 aktiva delegater vid varje givet tillfälle. De ansvarar för att hantera transaktionerna i varje blockchain, vilket möjliggör säkerhet.

Vad gör AO Blockchain Exchange?

En annan mycket användbar funktion i AO Blockchain är börsen. Detta utbyte är helt decentraliserat och inbyggt i AO Blockchain. Den använder blockchain för att bearbeta affärer, och sedan sker mer komplexa affärer, köp och försäljning via smarta kontrakt. Börsen börjar med BTC, ETH, BCH, LTC och AOCoin, som snart kommer att anslutas till Euro- och USD-fiatvalutor. Med utbytet kan du handla kryptovalutor mellan varandra eller till en fiatvaluta och tillbaka. Det kommer att finnas stöd för att länka debet- och kreditkort samt bankkonton.

AO Exchange

Börsen möjliggör också handel med tillgångar samt tillgångar, förutom lager. Du ställer in tillgångsprissättning med smarta kontrakt och antingen anger dem på Asset Exchange eller handlar automatiskt mot dem.

Det finns till och med möjligheten för P2P-lån, där AO Blockchain-användare ger ett lån till en annan användare med sina valda villkor. Detta är allt möjligt på grund av smarta kontrakt. Andra delar av börsen inkluderar handel med marginal och finansiering och order, såsom dolda order, privata order, fyll eller död, efterföljande stopp, stopp, köp / sälj, begränsa och en annullerar andra. Teamet undersöker också lån med tillgångsstöd för att göra denna funktion tillgänglig i framtiden.

Vilka valutor kan du använda med AO Blockchain?

Den primära valutan för AO Blockchain är AOCoin, som används för att driva nätverket. Först kommer användarna att kunna använda BCH, BTC, LTC och ETH. Så småningom kan användare använda valutor, oavsett om de köper, säljer, handlar eller gör något annat. AO Blockchain-systemet stöder alla tillgängliga krypto- och fiatvalutor. Tack vare Gateways kan systemet interagera med andra valutor, låta det användas för att spåra tillgångsvärde, via börsen eller med smarta kontrakt.

Som standard kan varje konto acceptera vilken kryptovaluta som helst. För att använda fiat-valutor måste du validera din identitet på grund av lagliga begränsningar i vissa delar av världen.

Vad kan du göra med AOCoin?

En av de många fördelarna med att vara AOCoin-innehavare är möjligheten att rösta. Genom att vara en tokeninnehavare har du rätt att rösta på delegater och vilka funktioner som läggs till nästa. Delegater får också rösta för att upprätthålla valutans värde genom att injicera AOCoin eller ändra nätverket för att motverka inflation.

AOCoin används också för att bearbeta transaktioner, bli delegat, utfärda rekommendationer för nätverksprotokolländring (endast delegat) och validera identitet.

Vad ska du veta om ICO och förförsäljning?

AOCoin, AOC, förförsäljning pågår för närvarande. Priset är 0,0025 USD per mynt och det finns 500 miljoner AOC tillgängliga under förförsäljningen. ICO kommer att börja i maj 2018 med ytterligare 40 miljarder AOC tillgängliga till samma pris på 0,0025 USD per AOC. Även om priset per mynt är detsamma får de som deltar i förförsäljningen dubbelt sitt AOC när ICO slutar som ett tack för tidigt partnerskap. Det finns också remitteringsbonusar, 5 procent under förförsäljningen och 2 procent under ICO.

Token-försäljning

Alla intäkter från förförsäljningen kommer omedelbart att vara tillgängliga för konsultgruppen bakom AO Blockchain, Don’t Panic Consulting, att använda för detta projekt. Intäkterna från ICO kommer att hållas i spärr inom ett 3-av-5 Coinbase Vault. Dessa intäkter kommer inte att frigöras förrän AOC också släpps.

Vilka andra nummer ska du veta?

AO Blockchain stöder maximalt cirka 9 miljoner mynt. Det kommer äntligen att finnas 101 delegater, med endast en delegat tillåten per identitet. För att förbättra effektiviteten för delegater över hela systemet kommer det att finnas fem blockkedjor.

Hur ser färdplanen ut?

Försäljningen pågår som sagt redan. Samtidigt fortsätter teamet att utveckla AO Blockchain betaversion, inklusive att skapa och testa den med målet att demonstrera systemet. Under båda processerna sätts marknadsföringsteamet ihop. ICO kommer att börja i maj 2018, följt av att bygga ett fullständigt utvecklingsteam. Teamet kommer att kunna slutföra utvecklingen av AO Blockchain, granska produktionssystemet fullständigt för att söka efter säkerhets- och kodfel och släppa programmet. Efter lanseringen kommer systemet fortfarande att utvecklas och leverera auktoriserade funktioner och säkerhetskorrigeringar.

Färdplan

En färdplan som ständigt utvecklas är tillgänglig via A ha.

Slutsats

AO Blockchain-systemet erbjuder en rad tjänster baserade på blockchain på ett sätt som ska vara enkelt att använda. Det ger de verktyg som behövs för att utvecklas på blockchain, vilket hjälper dem inom en rad branscher.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me