Introduktion till Accelerator: A Crypto Token Backed by Physical Mining Facility

Accelerator Mining

Accelerator gör precis vad namnet antyder, det accelererar processen att använda blockchain-teknik för aktiviteter som gruvdrift. Acceleratornätverket är en fysisk gruvanläggning i USA som drivs av förnybar energi och stöder ett token (ACC) som kan bytas mot datatjänster i nätverket. Token backas upp i värde av nätverket och är också ett bevis på insats, vilket innebär att ACC-innehavare tjänar ränta på sin tokenförsörjning och ger en källa till kvarvarande inkomst.

Accelerator-webbplats

Vad är Accelerator Network?

Själva nätverket är en databehandlingsanläggning med en halv megawatt effektkapacitet. Nätverket innehåller också 5 000 GPU-processorer. Prototypen superdator för Accelerator Network är redan lanserad och servar ACC-innehavare. Fullskaligt nätverk kommer att byggas under 2018 och beräknas ge 30 gånger större datorkapacitet.

Förutom andra planerade datatjänster kan Accelerator Token-innehavare för närvarande byta in sin token för GPU-utvinning av populära kryptovalutor i datacentret Acclerator Network.

Funktioner

Vad är Accelerator Token?

Accelerator Token, ACC, är en typ av Ethereum-proof-of-stake smart kontrakt. Med hjälp av token-staking-systemet kan innehavare av token tjäna ytterligare ACC till den fördefinierade hastigheten. Som med allt annat som involverar Accelerator är processen med att sätta in token enkel och utformad för att tilltala en rad användare oavsett deras tekniska bakgrund. Staking kräver nästan ingen teknisk kunskap och kan arbeta med vilken Ethereum-plånbok som helst.

Förutom andra planerade datatjänster kan innehavare av Accelerator Token för närvarande handla in sin token för GPU-utvinning av populära kryptovalutor i datacentret för Accelerator Network. ACC-tokens fungibilitet för GPU-gruvdrift ger en extra likviditetsnivå för ACC-token och stöder dess värde.

Hur det fungerar

Accelerator använde en gratis airdrop för att distribuera tidiga tokens. Slutar den 26 oktober 2017 involverade airdrop 200 000 gratis Accelerator-token som gavs till unika webbplatsbesökare och dotterbolag. De återstående 50 000 tokens (20 procent av totalen) fördelades till utvecklingsfonden och används för att skala upp den fysiska gruvanläggningen och för marknadsföring och andra affärsrelaterade kostnader. Den ursprungliga leveransen av ACC är 250 000, med den maximala totala leveransen inställd på 10 miljoner, en siffra som kan nås tidigast 2033. Efter detta kommer inga Accelerator Tokens att genereras. Lägsta myntålder är tre dagar, med högst 90 dagar.

Vad är det årliga intresset för token?

Som en token som är utformad för proof-of-stake mining får tokeninnehavare ett årligt intresse, vilket kommer att öka det totala utbudet av tokens. För det första året kommer ACC att öka med 300 procent, vilket leder till en maximal total tillgång på 1 miljon i slutet av denna period. Under det andra året kommer ACC att öka med 100 procent, vilket leder till en maximal tillgång på 2 miljoner. Det tredje året minskar ACC-ökningen till 50 procent för en maximal totalförsörjning på 3,5 miljoner. Mellan fjärde och 16: e året är ACC-leveransökningen 10 procent varje år, vilket leder till en maximal totalförsörjning på 10 miljoner. Maximaltillförseln kan dock endast uppnås i ett teoretiskt scenario där varje ACC-innehavare sätter in sina leveranser utan att någonsin överföra poletter fram till 2033.

Annat än gruvdrift, vad kan acceleratornätverket göra?

När det väl är klart kommer Accelerator-nätverket att kunna bryta nästan vilken som helst GPU-gruvdrift. För närvarande bryter det Ethereum, Monero och Bitcoin Gold. Mynt läggs till regelbundet och tillägg till listan bestäms av samhället och lönsamheten.

Förutom gruvdrift kommer dock användningsfall för Accelerator Network att utvidgas för att stödja en rad andra uppgifter, såsom avancerad matematik, artificiell intelligens, transaktioner utanför kedjan och vetenskaplig modellering.

Vilka är kostnaderna och fördelarna med gruvdrift?

I skrivande stund prissätts fem teraflops till 0,0085 ACC per timme, med 25 vid 0,0425 ACC per timme och 100 vid 0,17 ACC per timme. Med tanke på små fluktuationer i åtanke, erbjuder Accelerator också uppskattningar för hur mycket du kommer att tjäna att bryta olika kryptovalutor beroende på antalet teraflops du använder. Ethereumbrytning kommer att generera cirka 14 MH / s med fem teraflops, cirka 70 MH / s med 25 teraflops eller cirka 280 MH / s med 100 teraflops. För Bitcoin Gold mining är dessa siffror cirka 250 Sol / s, 1 250 Sol / s respektive 5000 Sol / s. Monero gruvdrift genererar cirka 500 H / s, 2500 H / s respektive 10 000 H / s.

Prissättning

Hur spenderas vinsten?

Hela 50 procent av de förtjänade tokens går mot tillväxt, såsom byggnadsutrymme, mark, servrar och hårdvara. Trettio procent går till arbetskraftskostnader och dagliga utgifter, inklusive inteckningar, verktyg, kraft och oförutsedda utgifter. Utvecklingsteamet får en provision på 10 procent och de sista 10 procenten kommer att gå till marknadsföring, med målet att öka medvetenheten och varumärkets image med hjälp av en kreativ byrå.

Hur ser färdplanen ut?

Airdrop of tokens för Accelerator slutade i slutet av oktober 2017, och prototypen för superdatorn Accelerator Network är live. Projektet är nu i fas två, som startade under fjärde kvartalet 2017 och varar fram till tredje kvartalet 2018. Under denna tid kommer datacentret för Accelerator Network att öka till 30 gånger dess storlek. Detta minskar prissättningen per timme för teraflop-användning och eliminerar begränsningarna för beräkningsorder. Dessutom kommer nya jobb att läggas till i nätverket, inklusive gruvdrift ETC, Zcash, UBIQ och Electroneum.

Färdplan

Slutligen beräknas leveransen för fjärde kvartalet 2018. Det är då anläggningen för halv megawatt kommer att vara färdig. Vid den här tiden kommer tokeninnehavarna att rösta för att se om de vill stoppa tillväxten, vilket minskar beräkningspriserna eller föredrar att bygga en annan större anläggning.

Hur använder du gaspedalen?

Att använda Accelerator är otroligt enkelt, precis som teamet designade det. Börja med att ställa in en Ethereum-plånbok och ladda i ACC-tokens du köper på en börs. Efter tre dagar kan du börja använda dina ACC-tokens för att ta ut mer.

På grund av proof-of-stake-gruvdrift belönas du bara för att du har poletterna, även om du behöver följa en enkel procedur för att bryta dem.

Att lägga en beställning

De som inte känner till gruvdrift, skaffar en plånbok eller någon annan aspekt av processen hittar steg-för-steg-instruktioner Accelerator-användarhandboken.

Slutsats

För dem som vill kunna skapa kvarvarande inkomst och mina kryptovalutor med minimal eller ingen ansträngning är Accelerator en utmärkt plattform. För närvarande är gruvfunktionen användbar, även om den är något begränsad. När Accelerator Network växer bör plattformen dock bli ännu mer användbar, så att tokeninnehavare kan tjäna pengar med gruvdrift oavsett hårdvara. Instruktionerna och verktygen är också mycket väl utformade för dem med begränsad blockchain eller gruvupplevelse, vilket gör att Accelerator kan möta målet att hjälpa fler människor att komma in i kryptovalutavärlden. De ytterligare planerade tjänsterna som erbjuds av Accelerator Network kommer att gynna alla typer av industrier, eftersom nästan alla företag kan dra nytta av transaktioner utanför kedjan, artificiell intelligens och liknande tjänster.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me