Introduktion til Webcoin: Forbindelse af Digital Marketing, Blockchain & Cryptocurrency

Webcoin ICO

Webcoin sigter mod at “banebrydende” begyndelsen på global markedsføring digitalisering. I det væsentlige forbinder Webcoin kryptovaluta, blockchain-teknologi og digital markedsføring. Det er et ERC20-værktøjstoken, der er baseret på Ethereum og giver en samlet valuta til transaktioner på Webhits.io platform.

Webcoin-websted

Hvilke problemer løser Webcoin?

Holdet bag Webcoin og Webhits.io skabte platformen til at tackle flere vigtige problemer. En stor bekymring er de høje omkostninger ved digitale marketingtjenester, som synes at stige årligt. Da kryptovaluta-reklame er forbudt på Google, Twitter og Facebook, bliver det endnu mere udfordrende at finde overkommelig reklame. Webhits.io vil imidlertid introducere nye digitale reklameløsninger til virksomheder, blockchain-virksomheder, ICO’er og startups. Bedst af alt, det vil gøre det på en overkommelig måde.

Væsentlige

Derudover er der problemer med begrænset adgang til de ekspanderende markeder rundt om i verden, især Asien-Stillehavsområdet. Multinationale virksomheder ønsker at appellere til markeder i Indien, Kina, Sydkorea, Singapore, Malaysia, Filippinerne og Indonesien. De kæmper dog for at annoncere på asiatiske sociale medienetværk. Webhits.io giver en alternativ platform, der fungerer for markeder og virksomheder over hele verden.

Når det kommer til influencers, mangler der gennemsigtighed, der forhindrer små virksomheder og freelancere i at udnytte deres tjenester. Derudover har influencer på sociale medier ikke de nødvendige værktøjer til at maksimere deres overskud fra de tilhængere, de har, noget som Webhits.io løser via Social Mining. Freelancere vil også være i stand til at drage fordel af en større mængde tjenester, de kan levere, hvilket udvider deres indkomst.

Problemer

Endelig bruger den nuværende metode til minedrift mange ressourcer, især elektricitet. Webcoin citerer en Guardian-rapport fra november 2017, der viser, at det anslåede elforbrug i Bitcoin-netværket er mere end 19 europæiske lande, og det bruger mere end fem gange den energi, Europas største vindmøllepark kan producere. Derimod bruger Social Mining minimale ressourcer og forekommer naturligt. Der er ingen hardware nødvendig, hverken CPU eller GPU. I stedet besøger sociale minearbejdere bare links til sociale medier og websteder.

Hvad er der i Webhits.io-økosystemet?

Inden for Webhits.io-økosystemet, du finder tre hovedkomponenter. Webhits.io-platformen i sig selv er den første af disse, en interessebaseret peer-to-peer sociale medier og udvekslingsplatform for webservices. Denne platform sigter mod at reducere omkostningerne ved drift af et websted og engagere brugere i sociale medier betydeligt, samtidig med at investeringsafkastet for annoncører øges. Især inkluderer det Social Mining, som har potentialet til at ændre interaktioner mellem kryptokurrency og reklame.

Webhits

Den næste del af økosystemet er ICOBay.net-gruppen med mere end 1.000 grupper og sociale mediesider plus 54 ICO-biblioteksplatforme. Det bruger IBT-token til køb af reklametjenester, og denne marketingtjenesteplatform vil blive integreret fuldt ud i Webhits.io-platformen i fremtiden.

Endelig er Kaaso.com en global freelance-markedsplads for dem, der leverer og søger sociale medier, design, programmering og blockchain-tjenester. Målet med Kaaso er at skalere freelanceøkonomien og lade enkeltpersoner arbejde på de projekter, der interesserer dem uanset deres geografiske placering. Samtidig sigter det mod at forbinde blockchain-virksomheder, startups og tech-virksomheder med en enkel måde at finde freelancere til at udføre opgaver. På lang sigt vil dette også blive integreret med Webhits.io-platformen.

Hvad skal du vide om Webcoin Token?

I skrivende stund vil Webcoin-token blive noteret på børser om 118 dage, hvilket giver dig masser af tid til stadig at investere i det, før det bliver børsnoteret. Der er et minimum løfte på 0,1 ETH, og 1 ETH svarer til 2.200 WEB. Der er en begrænset samlet forsyning på 70 millioner WEB. Indtil videre har projektet samlet $ 400.000 fra mere end 100 investorer. Webcoin vil have høj token-likviditet og være let at udveksle via lister på flere store platforme. Brugere kan øjeblikkeligt købe WEB via smarte kontrakter med deres personlige tegnebøger. Holdet bag Webcoin ser det som mere end blot et rent utility-token, da det også vil påvirke det kommercielle marked for avanceret digital reklame.

Webcoin-token

I løbet af Crowdsale er der 25 millioner WEB-tokens tilgængelige. I skrivende stund forbliver 24.186.852 WEB tilbage. Den bløde hætte er indstillet til 600 ETH med en hård hætte på 17.376 ETH.

De indsamlede midler inkluderer en tildeling på 35 procent til udvikling og 25 procent til markedsføring. Holdet modtager 15 procent, mens minedrift og funktionelle omkostninger hver modtager 10 procent. De resterende 5 procent går til lovlig brug.

Hvad er nogle fordele ved Webcoin?

Der er mange fordele ved Webcoin, herunder Social Mining-aspektet, der tidligere er nævnt. Med denne funktion er det utroligt nemt at tjene mønter, mens du bruger platformen. At gøre sådanne ting som at kommentere, dele og lide annoncørindhold vil føre til monetære belønninger, hvilket tilskynder til yderligere interaktioner og brugerengagement for en sjov brugeroplevelse.

Annoncører vil også drage fordel af Webcoin, da de vil være i stand til at finde sociale netværk og webreklamer. Webcoin vil tilbyde konkurrencedygtig markedspositionering og ICO-prisfastsættelse, hvilket giver annoncører en fordel ved besparelser sammen med forbedret eksponering, hvilket fører til større investeringsafkast.

Løsninger

Selv forhandlere vil være i stand til at drage fordel af Webcoin, da denne kryptovaluta vises på større børser. På denne måde kan minearbejdere nemt udbetale indtjening, og annoncører har en enkel metode til at erhverve Webcoin til brug for køb af tjenester på platformen.

Hvilke udvekslinger vil have Webcoin?

Efter afslutningen af ​​Crowdsale vil Webcoin blive noteret på adskillige børser. Bekræftede børser inkluderer BitPaction, WANDX, Crex24, CoinBene, CFinex, OpenLedger og IDEX. Webcoin forhandler også aktivt med flere dusin andre børser for at få token opført.

Hvad er potentialet for Webcoin?

Da Webcoin sigter mod at revolutionere reklame- og kryptovalutaindustrien, ser holdet et meget højt projektpotentiale på over $ 1 billioner, værdiansættelsen af ​​disse industrier.

Konklusion

Webcoin har et stort potentiale og er en del af et semi-etableret økosystem, noget der kan give det et forspring. Når det er sagt, er projektet stadig under udvikling, og ICO-midler vil bidrage til fortsatte fremskridt. Når Webcoin først er færdig, har det faktisk potentialet til at give fordele for alle involverede, fra annoncører til virksomheder til freelancere til sociale medier..

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me