Introduktion til SynchroLife: En Blockchain-baseret restaurantanbefalingsplatform

Synchrolife ICO

SynchroLife er en platform til at anbefale restauranter. Med denne platform kan brugere dele og socialt optage restauranter, de spiser på, og derefter modtage personlige anbefalinger med lidt hjælp fra kunstig intelligens. I fremtiden håber holdet at udvide tjenesten til at skabe en decentraliseret restaurantanbefalingsplatform, der er baseret på blockchain. Det giver pålidelige anmeldelser samt information og belønner anmelderne via tokens.

Hvorfor bruge Blockchain og tokens til en restaurantanbefalingsplatform?

For nogle kan det virke underligt at oprette en restaurantanbefalingsplatform baseret på blockchain og at stole på en tokenbaseret økonomi. Imidlertid indså udviklerne, at inkludering af disse elementer vil forbedre nøjagtigheden af ​​de leverede oplysninger. Oplysningerne vil også være mere gennemsigtige. På grund af sin decentralisering bør SynchroLife lettere være i stand til at holde trit med skiftende oplysninger om restauranter, herunder åbning af nye restauranter og gamle lukker.

På grund af den tokenbaserede økonomi vil anmeldere blive belønnet, når de yder et meningsfuldt bidrag til platformen. Dette lægger vægt på den enkeltes input og tilskynder dem også til at fortsætte med at dele nøjagtige, pålidelige oplysninger plus originalt indhold. Med den tokenbaserede økonomi vil brugerne blive opfordret til at fortsætte med at bruge platformen og hjælpe den med at vokse.

Hvordan spiller kunstig intelligens en rolle?

Ud over at give information og tjene tokens er en af ​​komponenterne i SynchroLife, der helt sikkert bliver et hit, brugen af ​​kunstig intelligens til at komme med personlige anbefalinger. SynchroLife lærer dine spisesteder og madindstillinger baseret på dine handlinger. Alt fra de daglige anbefalinger til klassificering af tidslinjer til søgeresultater tilpasses hver enkelt bruger via kunstig intelligens.

Hvordan tjener brugere SynchroCoin?

Når du bruger SynchroLife-platformen, belønnes du med SynchroCoin for dine bidrag af høj kvalitet. Alt fra fotos af restauranten og mad til restaurantanmeldelser til redigeringer og rettelser af restaurantoplysninger giver brugerne mulighed for at optjene poletter. Du kan også optjene poletter ved at oversætte restaurantoplysninger. Brugere modtager en del af gebyret for reklame fra restauranter, de bidrager til. Der er endda belønninger for at spise på deltagende restauranter, og brugere kan give SynchroCoin til andre brugere som tip.

Er SynchroLife allerede tilgængelig?

I øjeblikket er SynchroLife stadig i betaversionen, men du kan allerede begynde at nyde fordelene. Beta-versionen af ​​platformen er tilgængelig som en gratis download til begge Android og iOS smartphones, henholdsvis via Google Play og App Store. Denne betaversion har ikke tokens eller blockchain-teknologi, men disse tilføjes, når platformen udvikler sig.

Nuværende funktioner inkluderer muligheden for at bruge SynchroLife i mere end 155 lande rundt om i verden. Applikationen kan bruges på fire sprog, herunder engelsk, traditionel kinesisk, koreansk og japansk. Betaversionen indeholder allerede daglige personaliserede anbefalinger til restauranter og personlige søgeresultater. Der er feeds for restaurantbedømmelser med specifikke lister til verdensomspændende placeringer, landsdækkende placeringer og dine venners. Rating og social deling er enkle og allerede i spil. Du kan også bruge betaversionen af ​​appen til at se lister eller kort over restauranter, som du har set for nylig eller fastgjort. Det giver dig endda mulighed for at oprette en madblog med det samme.

Hvilke andre funktioner tilføjes?

De største funktioner, der tilføjes til SynchroLife i den nærmeste fremtid, er den generelle funktionalitet af den decentrale restaurantinformationsplatform og SynchroCoin-tokens inden for platformen. Alle aspekter af SynchroCoin-belønningerne og -udgifterne tilføjes, inklusive belønninger for bidrag og indhold såvel som for besøg eller køb på tilknyttede restauranter.

Evnen til at bruge SynchroCoin på gavekort eller digitale kuponer vil være kommende, ligesom en kryptokurrency-valuta med flere valutaer til sikkert at holde dine SynchroCoin-tokens. Der vil i sidste ende være et betalingskort baseret på denne kryptovaluta-tegnebog. Tilknyttede restauranter kan se frem til fremtidige funktioner, såsom kryptovaluta betalingsværktøjer og dem til markedsføring.

Er SynchroCoins tilgængelige? Hvornår er ICO?

De tokens, der bruges i SynchroLife, er kendt som SynchroCoins. Det første møntudbud, eller ICO, begynder fredag ​​den 22. september 2017 kl. 15:00 GMT. Det varer hele fire uger og slutter den 20. oktober kl. 14:59 GMT. I løbet af denne periode skal 55 millioner SynchroCoin-tokens sælges. Du kan betale for tokens i Ether. Der var en forsalg før dette, som begyndte 16. august.

Alle midler, der indsamles fra crowd-salget, opbevares i en multi-signatur tegnebog med spærring for sikkerhed. Efter crowd-salget opdeles SynchroCoin-tokens baseret på den mængde ETH, som individet bidrager med, inklusive bonusser.

Hvad kan du gøre med SynchroCoin?

Ud over at give kapital til SynchroLife til at udvikle platformen fuldt ud, vil SynchroCoin-tokens vise sig nyttige for hver bruger. Du kan bruge mønterne til at betale for måltider på visse tilknyttede restauranter eller købe digitale kuponer. Restauranter kan også bruge de SynchroCoins, de tjener eller købe, til at betale for markedsføring og reklame inden for platformen.

Hvem udviklede SynchroLife?

Tomochika Kamiya er administrerende direktør for SynchroCoin, og hans allerførste virksomhed var AI Pacific Ltd. Tomochika grundlagde faktisk det selskab i 2005, mens han stadig deltog i Hosei University. Virksomheden byggede og solgte derefter mobilmarkedsføring, FeliCa-værktøjer og reklame for Online-til-offline til 1.400 skønhedssaloner og restauranter. Derfra var Tomochika CMO på et af de største skønhedsfirmaer i Japan, hvilket førte til et stort investeringsafkast. I øjeblikket er Tomochika grundlægger og administrerende direktør for SynchroLife Limited og GINKAN Inc. og brænder for blockchain og dets potentiale.

Den nuværende udviklingsdirektør for oversøiske versioner af SynchroLife er Hiroshi Mita, der har udviklet mere end 50 apps og har en grad fra Institut for Elektroteknik og Computerteknik ved Worcester Polytechnic Institute.

Du kan finde ud af mere om holdet bag Synchrolife her.

Konklusion

SynchroLife har potentialet til at være en virkelig nyttig platform, både for brugere og tilknyttede restauranter. På grund af sin decentraliserede karakter og tokenbaserede økonomi skal den være i stand til at give mere nøjagtige oplysninger end eksisterende restaurantinformationsmapper. Det ville ikke være overraskende at se denne platform vokse i popularitet, især da flere brugere indtaster yderligere oplysninger og øger dens database.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me