Introduktion til PikcioChain ICO: Sikker Blockchain-baseret udveksling af personlige data

PikcioChain er en udveksling af dine personlige data lige i blockchain, hvilket sikrer sikkerhed såvel som gennemsigtighed. PikcioChain er også kompatibel og distribueret, et dataøkosystem, der gør det nemt at indsamle, certificere og derefter udveksle personlige data.

Pikcio Chain ICO

Hvem ejer og udvikler Pikcio?

Det netværk bag Pikcio er det arbejde, MatchUpBox er, en virksomhed, der er ansvarlig for både at eje og udvikle det. MatchUpBox blev grundlagt af Fabien Bucamp, Didier Collin de Casaubon og Jorick Lartigau. Collin de Casaubon er administrerende direktør og har en postgrad i filosofi, en kandidatgrad i matematik og en MBA. Han har været iværksætter i softwareindustrien og har mere end 15 års erfaring inden for bankvirksomhed.

Holdet

Bucamp fungerer som CTO og har ansvaret for styring og overvågning af hardware- og softwareudvikling. Tidligere har han været det franske forsvarsministeriums teamchef for netværkssikkerhed. Lartigau har ansvaret for forskningsafdelingen og arbejder på at levere nye funktioner. Med sin ph.d. inden for datalogi er han specialist i big data-algoritmer og datasikkerhed.

Alizon Konig arbejder på udvikling, kodning af motoren til MatchUpBox. Gonzague Grandval fører tilsyn med strategien efter et eksamensbevis på Sorbonne i økonomi. Han har specialiseret sig i blockchain og kryptokurrency. Salgschefen er Jean-Francois Lienart, der har mange års erfaring med at sælge it-tjenester og løsninger inden for Benelux-markedet med en specialitet i at finde implementering af ny teknologi til at hjælpe store organisationer med at vokse. En anden medstifter, Cherie Arruda, MBA, har ansvaret for planlægning og revision efter 26 års arbejde i en stor amerikansk bank. Endelig overvåger Delphine Benat-Rassat driften og har en kandidatgrad i forretningsstyring.

Hvorfor skal brugere vælge PikcioChain?

PikcioChain blev udviklet specifikt med den nuværende “Kend din kunde”(KYC) -systemer i tankerne. Dette sikrer, at det fungerer problemfrit med eksisterende systemer, så du kan tilslutte certificerede data direkte til KYC-systemet. Pikcio formaterer og gør informationen klar til dit KYC-system og giver problemfri brug.

Fordele

Pikcio er også fuldt ud kompatibel med GDPR. Du vil heller aldrig have nogen bekymringer om tilladelser med Pikcio, da brugere altid har kontrol over data. På grund af PikcioCoin vil brugerne have incitamenter til at vedligeholde deres data. Pikcio gør det også muligt for tjenesteudbydere at levere ombordstigning, der ikke kun er hurtigere, men også mere sikker. Dette giver ikke kun tjenesteudbydere ro i sindet og effektivitet, det forbedrer også brugernes oplevelse af sine kunder.

Hvad er PikcioChain Gateways?

Der er to gateways til PikcioChain, afhængigt af typen af ​​bruger. PikcioPro er til virksomheder, der ønsker at bruge eller tilbyde tjenester (såsom reklamer, kommercielle tilbud og dataportabilitet) baseret på datacertificeringer og tilladelser fra kunder. Det er i det væsentlige en portal til Pikcio-markedet for udveksling, køb eller salg af certificerede data.

I mellemtiden er PikcioMe designet til de enkelte slutbrugere. Denne platform giver brugerne mulighed for sikkert at kommunikere med tredjeparter og dele data. PikcioMe tillader også enkeltpersoner at hente data fra webtjenester og forskellige kilder. De er også i stand til at tjene PKC-tokens ved at certificere eller sælge deres data.

Hvordan kan du bruge PikcioMe?

PikcioMe er let tilgængelig via en af ​​flere applikationer. Ved hjælp af platformen kan du administrere dine personlige data, udveksle eller administrere filer, få adgang til din dagsorden, få adgang til tegnebogen til Pikcio-tokens, se nyheder fra kontakter, chatte med de andre brugere og sende eller modtage peer-to-peer-e-mails. I den nærmeste fremtid vil brugerne være i stand til at administrere deres adgangskoder og arbejde på en peer-to-peer-videochat.

Hvad koster det at bruge PikcioChain?

PikcioMe er helt gratis at bruge i form af de forskellige applikationer. Du kan bruge det uden beregning til at udveksle filer, chat eller til andre personlige opgaver. Nogle andre funktioner kræver PKC’er, platformens token. Andre tillader brugere at tjene PKC’er, hvilket afbalancerer omkostningerne.

Mens PikcioMe er gratis for brugere, betaler virksomheder for at bruge PikcioPro-tjenester, såsom certificering. De betaler også for at administrere de private blockchains, der imødekommer virksomhedens specifikke behov.

Hvordan giver PikcioMe sikkerhed?

Der er ingen sikkerhedsproblemer med PikcioMe, da hver transaktion er krypteret fra ende til anden. For at gøre det endnu bedre genereres krypteringsnøglen altid med brugerens enhed fra PikcioMe-applikationen i modsætning til på en af ​​MatchUpBox-serverne. På grund af dette er det kun dig som bruger, der kan dekryptere dine data og kommunikation.

Hvad skal du vide om PKC?

PKC’er er tokens bag PikcioChain, og de er i øjeblikket i deres forkøb. Forsalget slutter torsdag 7. december. PikcioCoin giver værdi for dine personlige data, samtidig med at brugerne får incitamenter til at sikre, at deres dataposter er opdaterede. På denne måde indeholder systemet altid de nyeste data med den største nøjagtighed. Der er også visse funktioner, der kun er tilgængelige via tokens.

ICO detaljer

Det første møntudbud begynder i december, og der er bonusser for tidligere bidragydere. Hvert Bitcoin-bidrag (1 XBT) giver brugeren en tildeling på 6.000 PKC. De får også en tidsafhængig bonus afhængigt af hvornår de bidrog til ICO. De første tre dage af salget er denne bonus 25 procent. Dage fire til seks går det til 20 procent. Det falder derefter til 15 procent i dag syv til ni. De, der bidrager på dag 10 til 12, får en bonus på 10 procent, og de, der bidrager på dag 13 eller 14, får en bonus på 5 procent.

PKC begynder at vises på børser i februar 2018, så hvis du går glip af ICO eller forsalg, er der stadig en chance for at investere i denne kryptokurrency efter en kort ventetid.

Køreplan

Konklusion

PikcioChain er en praktisk måde at drage fordel af blockchain på, mens du udveksler information. Med denne platform har både individuelle brugere og virksomheder fordel. Takket være brugen af ​​blockchain er Pikcio utrolig sikker og gennemsigtig og dæmper frygt.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me