Introduktion til Luxure Global Citizen: LGC Coin & Luxury Rewards Program

Luxure Global Citizen så det manglende produkt på blockchain-markedet i 2017, da det opdagede potentialet i at skabe en kryptokurrency, der er baseret på dens skræddersyede forretningsmodel. Luxure Global Citizen så to vigtigste måder, hvorpå kryptokurrency kunne supplere kerneforretningen. Det ville lade medlemmer modtage en belønning på 5 procent i den digitale valuta og gøre det muligt at købe luksusprodukter med kryptokurrency.

Luksus

Den bedste måde at tænke på Luxure Global Citizen er som et nyt og forbedret belønningsprogram. Traditionelle programmer af denne type er komplekse og dyre at køre, især på grund af de høje forventninger hos den gennemsnitlige kræsne kunde, der handler i luksussegmentet. Ved at bruge blockchain-teknologi kan Luxure Global Citizen reducere omkostningerne og samtidig forbedre sikkerheden og forbrugerengagement sammen med den samlede forbrugeroplevelse.

Hvilke fordele får Luxure Global Citizen-medlemmer?

De, der bliver medlemmer af Luxure Global Citizen, har ret til en lang liste med fordele, inklusive fulde tjenester og 5 procent kontantbelønning på månedlige udgifter. Medlemmer får et Luxure Global Citizen-medlemskort i titanium, platin eller guld. De får også prioritetsadgang til eksklusive varer, en personlig personlig oplevelse med VIP, gratis udnævnelsestjenester for boutiqueforretninger og adgang til de mest efterspurgte kulturelle begivenheder. Medlemmer modtager gratis ændringer og reparationer (anmodet om på købsdatoen) og grundlæggende kulturelle begivenheder. De kan også få specielle gaveæsker på købsdagen.

Fordele

Endelig får medlemmer adgang til de bedste villaer og hoteller i hele verden og bookingtjenester til chauffører og private jetfly.

Hvilke mærker samarbejder Luxure Global Citizen med?

Som en luksusoplevelse samarbejder Luxure Global Citizen med 1.200 efterspurgte mærker rundt om i verden, som alle er kendt for deres produkter af høj kvalitet. Bare nogle af partnermærkerne inkluderer Tom Ford, Cartier, Ferrari, Chanel, Lalique, Zili, Lamborghini, Gucci, W Hotels, Piaget, The Ritz London, Harry Winston, Waldorf Astoria, Four Seasons og Rolls-Royce. Luxure Global Citizen accepterer også nye partnere, der er prestigefyldte luksusmærker, der har kræsne kunder, så listen over partnere vokser konstant.

Mærker

De forskellige mærker og tjenester, som Luxure Global Citizen arbejder med, inkluderer en bred vifte af kategorier, så kræsne kunder kan finde præcis, hvad de vil have. Kategorierne inkluderer ure, smykker, duft, mode, skønhed, biler, ejendom, rejser, kunst, corporate, barer og restauranter og hoteller.

Hvad er Luxure Global Citizen-appen?

Luxure Global Citizen-applikationen vil sætte alle funktionerne i virksomheden og dens platform lige ved hånden og er tilgængelig til både Android- og Apple-enheder.

Appen

Medlemmer kan nyde det smukt kuraterede og delbare indhold fra de mere end 1.200 luksusmærkepartnere. Ansøgningen gør det muligt at oprette en særlig ordre, se din konto, se dine månedlige kontante belønningsopgørelser på 5 procent og uploade kvitteringer til organisation. Disse kontantbelønninger er tilgængelige enten kontant eller som LGC-Coin, Luxure Global Citizen-kryptokurrency.

Hvad skete der med den oprindeligt planlagte kryptovaluta?

Populous World Ltd. henvendte sig til Luxure Global Citizen for at oprette denne kryptovaluta og til gengæld modtage 10 procent af fakturaerne, der er filtreret gennem platformen. De to lavede en aftale, men den 1. februar 2018 besluttede Luxure Global Citizen at opsige den med det samme. Dette holdt ikke Luxure Global Citizen tilbage. I stedet fik dets kryptovalutaeksperter arbejde på at starte en intern kryptokurrency og lancerede et nyt websted den 9. februar.

Da mange brugere blev påvirket af Populous World Ltd.-meddelelsen i september 2017, der var uautoriseret, tilbyder Luxure Global Citizen dem adgang til det oprindelige private salg af LGC-Coin. De, der ønsker at deltage i det private salg, skal bare kontakte Luxure Global Citizen med bevis på deres køb fra Populous World Ltd..

Hvad er LGC-mønt??

Det LGC-mønt er en digital betalingsmetode og kryptokurrency, som Luxure Global Citizen ser som forstyrrer det fremtidige landskab af global luksus. Som nævnt lader LGC-Coin medlemmer indløse deres 5 procent kontante belønninger i denne særlige kryptokurrency.

LGC-mønt

Indehavere af LGC-Coin gemmer det i deres offline kolde tegnebog, da dette beskytter mod sikkerhedsbrud, som de fleste hot wallet-udvekslinger kan lide under. Du kan også anmode om, at mønterne tildeles en tegnebog, som du allerede har, hvis du foretrækker det. Enhver, der har LGC-mønter, modtager medlemskab af Luxure Global Citizen sammen med alle fordelene forbundet med medlemskabet.

Du kan bruge LGC-Coin til at betale for specielle ordrer foretaget på applikationen, når den er frigivet. LGC-Coin er den første britiske kryptobørs, der drives af LGC og den første kryptovaluta i verden til “luksus-, plante- og landbrugsmarkeder.”

LGC-møntsalg

Det er vigtigt at bemærke, at købmænd ikke behøver at være vært for en node eller mine eller købe mønten, før de distribuerer den med Luxure Global Citizen, hvilket muliggør partnerskab og sørger for en hurtig udvidelse til listen over partnere.

Hvilken sikkerhed giver Luxure Global Citizen?

Fordi det er baseret på blockchain-teknologi, får Luxure Global Citizen-programmet fordel af den iboende sikkerhed ved denne teknologi. Brugere kan også bruge deres tokens via applikationen i stedet for netværket, hvilket forbedrer sikkerheden. Adresseejere kan mærke deres adresser transparent og tilføje sikkerhed for nye partnere. Platformen giver også mulighed for validering af ukendte adresser, flerdimensionel scoring af adresser og en centraliseret sortliste med dårlige adresser.

Er der en fysisk placering?

Luxure Global Citizen har i øjeblikket kontorer i London og New York, som begge kan besøges med en aftale. I 2018 planlægger virksomheden at foretage den første britiske baserede fysiske udveksling i verden, som vil være i London. Inden for de følgende fem år planlægger det mere fysisk udveksling på fremtrædende steder.

Konklusion

For dem, der regelmæssigt handler luksusmærker, er Luxure Global Citizen og dets LGC-Coin værd at se nærmere på. Denne platform og applikation giver medlemmerne en række specielle funktioner, og medlemskab er lige så simpelt som at købe LGC-Coin. Mellem cash back, adgang til specielle begivenheder og tilbud og et højt niveau af en-til-en-service, mens du handler hos dine foretrukne luksusmærker, giver Luxure Global Citizen adskillige fordele med ringe indsats fra medlemmernes side bortset fra at have noget kryptokurrency.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me