Introduktion til hedge: finansielle instrumenter til kryptomarkedet

Hedge Token

Det Hækprojekt sigter mod at udvikle en platform, der kan hjælpe med at diversificere virksomheden via en række flagskibsprodukter. Platformen giver kryptovaluta-investorer mulighed for at styre deres risikoeksponering på markedet. Hedge Project arbejder også på at gøre indekser til kryptomarkedet, der er professionelt designet tilgængelige for offentligheden. Disse vil være de første indekser af deres art og vil være en base for opførelsen af ​​forskellige kryptokurver.

I det væsentlige ønsker Hedge at give dig mulighed for at købe ind på Cryptocurrency-markedet med et enkelt klik ved at tillade lavprisrisiko og porteføljediversificering plus bekvemmeligheden ved tilgængelighed på en portal.

Hvilket problem håber Hedge Project at løse?

Som med alle andre succesrige platforme, der vises, udvikles Hedge Project som reaktion på et specifikt problem. I dette tilfælde er problemet den dramatiske vækst i kryptokurver og markeder. Faktisk er der allerede over 1.000 kryptoaktiver og kryptovalutaer på markedet, hvor der kommer flere hver eneste dag. Lige hidtil i år har forskellige startups allerede samlet mere end 1,3 milliarder dollars i deres oprindelige møntudbud.

Med kryptomarkeder og projekter, der vokser så hurtigt og opnår en så betydelig fortjeneste, er manglen på gennemsigtighed og begrænsede regler en opskrift på katastrofe. Mens de bedste projekter stræber efter fuld gennemsigtighed, gør ikke alle det. Faktor for manglen på investorbeskyttelse og det meget begrænsede tilsyn med lovgivningen plus begrænset due diligence fra investorernes side, og det bliver klart, at noget mangler. Hedge Project håber at imødegå nogle af disse problemer via dets indekser og andre produkter.

teaser

Hedge Project vil også hjælpe investorer med at håndtere ændringer på kryptomarkederne. Specifikt kan det hjælpe investorer med diversificering og udvælgelse af vindende projekter til at investere i, noget der er blevet meget mere udfordrende efterhånden som kryptomarkederne vokser.

Kort fortalt håber Hedge Project at løse disse problemer ved at tilbyde en platform, der giver mulighed for både kort og lang eksponering samt identifikation af den reelle værdi af projekter.

Vigtige detaljer om ICO og Crowdsale

ICO er foregår lige nu med tokens til Hedge Project kendt som Hedge (HDG). Crowdsale begyndte den 15. september og varer indtil 15. oktober, hvilket giver en hel måned til at blive en investor i projektet. Poletterne distribueres den 16. oktober efter afslutningen af ​​Crowdsale.

Der er i alt 50 millioner HDG-tokens, hvoraf 30 millioner vil være tilgængelige under massesalget. Hvert token koster 0,002 ETH, og der er et hårdt loft på $ 15 millioner til udgifter. Hvis nogen tokens ikke distribueres eller sælges inden for token-salget, brændes de.

Hedge Crowdsale-side

Sådan deltager du i ICO

Bidrag til Crowdsale til hedge platform er ligetil, især hvis du tidligere har investeret i andre ICO’er for kryptokurrency. Begynd med at oprette en ethereum-tegnebog på MyEtherWallet.com. Derfra kan du sende ETH, ethereumvalutaen til Crowdsale-adressen. Det er vigtigt at bruge en tegnebog, som du styrer de private nøgler til, så brug ikke din tegnebog-adresse ved en børs.

Da Crowdsale allerede er begyndt, kan du bidrage med det samme.

token salg

Mere om HDG-tokens

De 30 millioner tokens, der er solgt i løbet af Crowdsale, tegner sig for 60 procent af de samlede tokens. Herefter tildeles holdet den næststørste procentdel, 20 procent. Rådgiverne modtager 7 procent af poletter, initialinvestorer modtager 5 procent, og fremtidige partnere modtager 5 procent, mens bidragsydere modtager 3 procent.

HDG-tokens vil være en hjælpebillet til alle transaktioner inden for platformen. For at liste eller bruge instrumenterne skal investorer købe et token. Hver gang imellem gennemfører platformen token-tilbagekøb via overskydende gebyrer opkrævet via platformen.

Hvad er et indeks?

På det traditionelle aktiemarked er et indeks en måling af kursudviklingen på en gruppe af aktier fra en bestemt udveksling. FTSE 100 repræsenterer for eksempel de 100 største aktier, der handles på London Stock Exchange. Hvis disse aktier stiger i pris, stiger FTSE 100. Hvis disse aktier falder i pris, falder FTSE 100.

Hvad er kryptoindekserne?

Et af de vigtigste produkter, der udgør Hedge Project og dets platform, er Crypto Indices. Disse er de allerførste af deres type, et sæt kommercielle kryptokurrencyindeks, der inkluderer de officielle regelbøger. Når de er færdige, vil der være en lang liste over indeks, som investorer kan se, inklusive Crypto Currency Top 30 Index, Crypto Assets Index og det officielle Bitcoin Price Index.

For at gøre indekserne endnu mere nyttige, vil de omfatte en officiel regelbog og defineret metode. Takket være disse faktorer kan de blive benchmark for kryptokurrencymarkedet og arbejde på at spore de forskellige indekser.

Hvilke indekser der allerede er tilgængelige?

Det første indeks oprettet af Hedge Project er Bitcoin Price Index, kendt som BTCCX. Dette er første gang, at en enkelt referencepris for flere BTC-markedspladser, der opfylder kriterierne, er blevet implementeret. Det starter inden for få uger og er allerede afsluttet. Den måler, hvordan BTC-priser udvikler sig og indeholder en gennemsigtig regelbog, så investorer mere nøjagtigt kan bruge den.

Cryptocurrency Top 30-indekset, CCX30, er også allerede udviklet. Dette indeks måler, hvordan det bredere kryptomarked presterer ved regelmæssigt at spore priser for de top 30 kryptovalutaer, der bestemmes af markedsværdi. Dette indeks er live, det kan du se det på hjemmesiden for webstedet. Det bruger beregninger baseret på priserne på flere børser ud over lokale fordrejninger og volumen, og det har sin egen detaljerede regelbog.

Både Crypto Asset Index og Crypto Income Index vil blive udviklet næste gang. Den første skal lanceres i første kvartal af 2018, mens den anden skal starte i andet kvartal.

Hvad er indeksinstrumenterne?

Hedge Project har også indeksinstrumenter, der er bundet til de forskellige værdier i indekset og kan bruges til handel. De begynder med Crypto-handlede indeks, kendt som CTI’er. Dette er kurve med kryptokurver, der sporer et referenceindeks. De, der deltager i markedet, kan handle med CTI’er. Udviklerne af Hedge Project planlægger også at lancere afledte instrumenter sammen med marginkonti og give mulighed for korte positioner.

Hvad er Crypto Instruments-platformen?

Det sidste store produkt fra Hedge Project er Crypto Instruments Platform. Denne platform vil i sidste ende være “go-to” på markedet for alle investorer, der ønsker at deltage i kryptokurrencymarkederne. Platformen vil omfatte information, der er relevant for kryptomarkedet, såsom værdiansættelsesrapporter og markedsundersøgelser. Det vil også omfatte handlede kurve til kryptokurver og de professionelt designede indeks for kryptokurver og kryptoaktiver.

Hvordan vil Hedgetoken-platformen se ud?

I øjeblikket kan du se en forhåndsvisning af Hedgetoken-platformen på Hedge Projects hjemmeside via siden “Platform”. Når du logger ind, viser det tydeligt din token-balance, porteføljeværdi, transaktioner og mere. Denne oversigt er tilgængelig med et overblik for nem kontoadministration.

Hækplatform

Ved hjælp af platformen kan du spore forskellige ændringer på markederne takket være de indeks, der udgør Hedge Project. Se oplysningerne numerisk og i grafer. Der er også et afsnit med de seneste nyheder, der hjælper dig med at holde øje med alt relateret til dine kryptoinvesteringer. Handel på platformen er ligetil, hvilket giver mulighed for køb i kryptokurver. Hedge Platform arbejder også på at få en licens til handel med fiat-valutaer.

Hækplatform 2

Hvem står bag hækprojektet?

Hedge Project-teamet består af finansielle eksperter med mange års erfaring i en række finansielle institutioner. Teammedlemmer har arbejdet i Schweiz, London, Frankfurt og andre større centre ved at bruge deres viden til at forbedre projektet. Hovedprojektleder, Savo Lovsin, har erfaring som leder af finansiel rådgivning i et Big4-selskab og med et af de største arbitragehandelsselskaber.

Giovanni Lesna, der er ansvarlig for produktudvikling, er en finansiel produktspecialist inden for både konsulenterfaring og gensidige fonde. Han har arbejdet som forretningskonsulent med handelsplatforme, fintech-erfaring og bankrisiko.

Janez Benedik er en investeringsanalytiker og finansspecialist, der har international erfaring inden for forskellige dele af forsikringsbranchen, herunder konti, drift og ledelse.

Kristjan Dekleva er en investeringsanalytiker og finansiel specialist, der fokuserer på investeringsbank og private equity. Han er meget interesseret i monetære og finansielle systemer over hele verden.

Luka Gubo, en rådgiver, er en senior kvantitativ analytiker, der udvikler og implementerer kvantitative modeller og har erfaring med at udvikle modeller til styring af risiko.

Gasper Stih er en community og brand manager, der fokuserer på kommunikation og sociale mediekampagner ud over andre marketingstrategier.

Jure Grabnar, en af ​​udviklerne er dygtig med flere års arbejde inden for softwareteknik sammen med udvikling og design af databehandlingsalgoritmer, der bruges til handelssystemer. Matej Zrimsek er en anden projektudvikler med mange års erfaring, ligesom Klemen Gantar. Matic Nedog er den juridiske repræsentant, der specialiserer sig i forretnings-, virksomheds-, insolvens- og konkurrencelovgivning med fokus på digitale platforme. Primoz Novak er den anden halvdel af det juridiske team med en specialisering inden for flere områder, herunder international lovgivning relateret til kryptokurver.

Konklusion

Hedge Project, specifikt Crypto Traded Indices, har potentialet til at gøre kryptohandel mere gennemsigtig såvel som enklere. Når denne platform er fuldt udviklet, vil alle finde det lettere at deltage i kryptomarkedet på en måde, der er tilgængelig såvel som effektiv. De instrumenter, der tegner sig for short selling og lang eksponering, vil være særligt nyttige ved at lade deltagerne bestemme et projekts virkelige værdi og træffe en beslutning om, hvorvidt og hvor meget de skal investere.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me