Introduktion til Gainmers ICO: AI-Powered P2P Social Betting Platform

Gainmers

Gainmers er en peer-to-peer sportsbog drevet af kunstig intelligens og kører på Ethereum Network. Gainmers har til formål at løse de almindelige problemer med traditionelle væddemålssider ved at tilbyde brugerne et engagerende fællesskab, lavere gebyrer og bedre odds. I det væsentlige ser Gainmers en mulighed for at bringe væddemål og sociale interaktioner til blockchain for at forbedre branchen inden for sportsvæddemål for alle involverede parter..

Gainmers websted

Hvordan fungerer Gainmers P2P-væddemål?

Gainmers hovedfunktion er dets peer-to-peer-væddemål. I denne indstilling bestemmes afkast og odds af antallet af spillere, der spiller på en bestemt begivenhed. Dette er i skarp kontrast til traditionelle bookmakere, der har urimelige odds. I stedet for disse traditionelle modeller får brugerne retur på en gennemsigtig måde. Der er valget mellem at oprette et privat rum, så brugerne kan spille med venner eller satse på en offentlig pool.

P2P-væddemål

Hvordan inkluderer Gainmers et socialt aspekt?

For yderligere at skille sig ud fra traditionelt væddemål såvel som andre online væddemålswebsteder, har Gainmers til formål at inkludere en stærk social komponent. Mens de fleste eksisterende platforme gør væddemål til en ensom aktivitet, føler teamet på Gainmers, at den samlede oplevelse vil være bedre i et samfund.

Som et community vil Gainmers-brugere have mulighed for at interagere og engagere sig med andre spillere, hvilket øger platformens brugeroplevelse og værdi markant. For at fremme dette sociale aspekt får hver bruger sin egen profil, der giver dem mulighed for at tilføje venner, skrive i forskellige fora og chatte. De kan også deltage i tillidsmarkedet.

Hvad er Gainmers ‘Trust Market?

Tillidsmarkedet er en anden unik komponent i Gainmers, der giver spillerne mulighed for at købe tip fra mere erfarne spillere, hvilket forbedrer deres egne færdigheder og deres chance for belønninger. Dette er en mulighed for mindre erfarne spillere til at finpudse deres færdigheder med råd fra andre. Det giver også erfarne spillere mulighed for at blive kompenseret for deres indsats.

Tillidsmarked

Efterhånden som brugerne spiller bedre, vil Gainmers kompensere dem for deres analyseindsats relateret til resultater for enhver form for kamp. Når du viser din succes på platformen, vil du være i stand til at promovere og derefter sælge dine forudsigelser i andre begivenheder, hvilket genererer en ekstra indtægtsstrøm. Når brugerne forbedrer deres nøjagtighedsforhold, kan de forbedre deres rang på spilleroversigten. Denne højere placering vil føre til forbedrede værdier modtaget for forudsigelser takket være den højere pålidelighed og nøjagtighed af tidligere forudsigelser. I det væsentlige belønner Gainmers dig for korrekte forudsigelser, ikke kun ved at vinde dit væddemål, men også i muligheden for at sælge dit råd til andre brugere.

Hvordan bruger Gainmers kunstig intelligens?

Holdet bag Gainmers ser integration af kunstig intelligens som en måde for platformen at skalere op over bare P2P-forhold. Dette vil faktisk være en funktion, der ikke er set på andre spilplatforme. Kunstig intelligens kommer fra AI bet bot, Betty. Denne funktion skal give tipsters og brugere mulighed for at træffe bedre beslutninger. Det giver dem også adgang til mere avancerede data. Bedst af alt er, at disse data er let forståelige for den gennemsnitlige spiller og tipster, selv uden forudgående viden relateret til den særlige e-sports- eller sportskategori.

Når brugerne placerer væddemål, vil Betty analysere såvel statistikken som stemningen. Ved hjælp af denne analyse vil den kunstige intelligens lære af de tidligere resultater, så den kan komme med fremtidige forudsigelser med en højere nøjagtighed. Dette gøres til både e-sport og sportsbegivenheder.

Hvilke typer væddemål understøtter Gainmers?

Holdet bag Gainmers ser onlinespilplatforme som fremtiden, specifikt til væddemål på både e-sport og sport. Som mange andre i branchen antager Gainmers, at denne type væddemål snart vil være mere populær end traditionel væddemål. Ud over sport og e-sportsvæddemål generelt er listen over specifikke indsatser for Gainmers omfattende. Sport, der skal støttes, omfatter tennis, baseball, basketball, fodbold og fodbold. Bare nogle af e-sportsgrene inkluderer Counter-Strike, StarCraft, DOTA2 og League of Legends.

Sportsspil

Ud over at satse på sport og e-sport, understøtter platformen streaming af yndlingsbegivenheder. Derfor kan alle føle sig forbundet og engageret i samfundet.

Hvem er Gainmers ‘målgruppe?

Mens alle interesserede i at satse på sport og e-sport er målgruppen for Gainmers, planlægger holdet specifikt at fokusere på de latinamerikanske og Asien-Stillehavsmarkederne. Denne beslutning kommer af det faktum, at begge disse markeder tidligere ikke er udnyttet og vokser utroligt hurtigt.

Hvad er GainToken?

GainToken, GMR, forbedrer brugeroplevelsen. De, der har GMR-tokens, får yderligere fordele, herunder retten til at matche et væddemål mod de andre konkurrenter. Derudover kan de være vidne til begivenheder i realtid og stemme om dem. Tokenholdere har også muligheden for at være vært for private væddemålskonkurrencer. De tjener endda belønninger ved at få henvisninger.

Der vil også være konkurrencer, der kun er åbne for indehavere af GMR-token. Disse konkurrencer vil omfatte distribution af eksklusive produkter, som kan omfatte eksklusive salgsfremmende varer og / eller billetter til begivenheder og turneringer relateret til e-sport og sport.

Gainmers mener, at ved at tilskynde til brugen af ​​GMR-tokenet vil der være en konstant strøm af disse tokens, både ind og ud af platformen, hvilket skal hjælpe med at forbedre den traditionelle spiloplevelse, der aktuelt tilbydes.

Hvornår er tegnsalget?

GMR-tokensalget varer fra 9. april til 6. maj 2018. Bidrag vil blive ydet i ETH, og der er en samlet forsyning på 100 millioner GMR. 60 millioner af disse distribueres under tokensalget. Yderligere 15 millioner er reserveret til fremtidige investeringsrunder samt præmier. Ti millioner er forbeholdt hver teamledelse og udviklerincitamenter og sponsorer og rådgivere. De sidste 5 millioner er forbeholdt dusurer.

Token Salg

Tidlige bidragydere modtager mere GMR for hver ETH, de bidrager med. De, der bidrager med en ETH, får 1.992 GMR i den første uge, hvilket falder til 1.826 GMR i den anden uge, 1.743 i den tredje og 1.660 i den fjerde.

Konklusion

Gainmers har potentialet til at være en spændende bettingplatform for dem, der er interesseret i en række sportsgrene og e-sport. Unikke funktioner, som AI bet bot og trust-markedet, hjælper med at skelne det ud, ligesom andre sociale faktorer, såsom fora og chats. Dette er et projekt at se for dem, der er interesseret i online væddemål, der bruger blockchain.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me