Introduktion til Forty Seven ICO: Cryptocurrency & Fiat i en bank

Syvogfyrre, også kendt som Forty Seven Bank, har til formål at skabe en fleksibel, åben og innovativ applikationsplatform, som udviklere af finansiel teknologi kan bruge. Disse udviklere kan derefter operere inden for Forty Seven Bank, hvilket giver dem adgang til infrastrukturen og kundebasen. Ideen er, at udviklere med mellemstor til lille kapital kan udvikle white label-apps, der rent faktisk kan konkurrere mod traditionelle banker. I fremtiden kan teammedlemmer se deres løsning, der forstyrrer Den Europæiske Unions finansielle sektor ved at gøre det lettere at komme ind på fintech-markedet.

Syvogfyrre bank

Hvor er fyrre syv baseret?

Forty Seven Banks fysiske placering er i London, Storbritannien, men den er tilgængelig over hele verden. Holdet valgte Storbritannien på grund af de gunstige betingelser for kryptokurver og digitale aktiver fra de regulerende myndigheder. De valgte også denne placering på grund af dens status som et finansielt centrum med verdensomspændende betydning.

Hvilken type tjenester og produkter tilbyder Forty Seven Bank?

Forty Seven Bank tilbyder et komplet udvalg af tjenester til både fiat og kryptokurver med en specialisering inden for digitale finanstjenester. Det kan give en række grundlæggende kryptokurrencyprocedurer, såsom salg og køb, investering, udveksling og konti til både opsparing og løbende konti. Der vil også være unikke kryptorelaterede produkter, herunder optioner, futures og obligationer. Forty Seven Bank ønsker at være førende for langsigtede og kortsigtede perspektiver efter at have opfundet denne markedsplads.

Fyrre syv tjenester

Dette er tæt knyttet til Cryptobonds, et af de produkter, der blev opfundet af Forty Seven Bank, der skulle tage kryptovalutaverdenen med storm. Cryptobonds kombinerer fordelene ved obligationer fra fiat-valutaer med kryptovalutaer. De vil være tilgængelige på flere udvekslingsplatforme, hovedsagelig den fra Forty Seven Bank.

Konti med flere aktiver

Den vigtigste af Forty Seven Bank-produkterne er en konto med flere aktiver. Denne konto giver kunderne adgang til kontiene fra forskellige kryptobøger og banker plus deres besparelser og investeringer i fiat og kryptokurver i en applikation. I det væsentlige kan de med en Multi-Asset-konto bruge alle deres aktivtyper uden at skulle have flere konti.

Der er produkter og tjenester til alle grupper, fra privatpersoner til virksomheder. Biometri vil give sikkerhed og præcision. Personlige bankkunder har adgang til deres sikre kryptotokener og tegnebøger, IBAN, debet- og kreditkort, rejse- og personlig forsikring, appen, lån, mæglervirksomhed og investeringer. De kan foretage konverteringer, indskud og udbetalinger i fiat- og ikke-fiat-valutaer.

Virksomheder vil drage fordel af en overlappende liste over tjenester, herunder adgang til app-platformen, fakturering, finansiering, multi-bankkontostyring, masseudbetalinger, betalingsbehandling, hvid etiketbehandling, smart kontraktstyring, ICO-spærring, kortudstedelse og mere. Udviklere vil være i stand til at få adgang til App Marketplace, Bank as a Service (Baas), scoring, compliance og KYC-tjenester, dataanalyse, forudsigelsesmodeller og andre tjenester. Banken appellerer også til handlende, der kan få adgang til Forty Seven Bank Exchange eller Exchange via API og nyde AI-afdækning og andre tjenester.

Hvad er nogle nøglefunktioner i Forty Seven?

Forty Seven skiller sig ud med sin serviceorienterede arkitektur, åbne API, brug af smarte kontrakter, adaptiv sikkerhedsarkitektur og samtalesystemer. Forty Seven Bank forbinder den traditionelle finansieringsverden med kryptosamfundet. Økosystemet vil være i overensstemmelse med Europa-Kommissionens direktiv om betalingstjenester 2, der trådte i kraft januar 2018. Som sådan vil dette være den allerførste finansielle institution, der fuldt ud understøtter kryptokurver og overholder den fulde lovgivningsmæssige ramme.

Teknologier

For at gøre alt dette muligt udnytter Forty Seven Bank den nyeste teknologi, især den fra blockchain. Det gør også brug af smarte kontrakter, API, biometri og maskinindlæring.

Hvad skal du vide om de fyrre syv tegn?

Forty Seven Bank Token, FSBT, er en vigtig del af infrastrukturen. Partnere og udviklere vil kræve, at tokens uploader fintech-applikationer til platformen. Virksomheder vil kræve, at de forbedrer effektiviteten af ​​operationelle og finansielle aktiviteter ved hjælp af smarte kontrakter. Privatkunder vil være i stand til at drage fordel af FSBT-tokens og deres relaterede fordele. De, der har tokens, får også prioritet til forskellige tjenester.

Der er også et loyalitetsprogram, der inkluderer 20 procent af det foregående års nettofortjeneste i form af FSBL-tokens fordelt proportionalt mellem tokenholdere baseret på mængden af ​​FSBT-tokens, der holdes. Disse FSBL-tokens kan også bruges i Forty Seven Bank Loyalty Shop til at købe produkter og tjenester, såsom gavekort, hotelbooking, fly, laptops, tøj, gadgets og mere.

Poletter

Tokenholdere får adgang til de bedste produkter fra Forty Seven Bank, også inden de er tilgængelige for offentligheden. Derudover skal du holde tokens for at få fuld adgang til hackathons, udviklermøder og White Label API og for at placere en applikation i Forty Seven Bank App Store. Tokens giver dig også ret til at stemme på vigtige samfundsudviklingsprojekter. Dit antal poletter svarer til vægten af ​​din stemme.

Efter afslutningen af ​​ICO kan du få FSBT-tokens på en række kryptokursudvekslinger. Der genereres maksimalt 11.063.829 FSBT. Denne figur inkluderer tokens til bounty, dem til stifterne og bonus-tokens. Halvfems procent af tokens går til bidragydere, hvor 5 procent går til hver af grundlæggerne og til dusøren.

Hvornår er ICO?

På tidspunktet for denne skrivning er ICO allerede i anden runde. Den første runde fandt sted fra 16. november til 16. december 2017. Den nuværende anden runde begyndte 17. december 2017 og varer indtil 28. februar 2018. Den sidste, tredje runde af ICO vil være i hele marts.

Satsen på tidspunktet for denne skrivning, inklusive den aktuelle bonus, er 1 FSBT for 0,00393 ETH. Husk, at den nuværende runde to bonus er 20 procent. Det var 30 procent i første runde og vil være 10 procent i tredje runde. Poletterne kan købes med ETH, BTC, EUR eller USD.

Køreplan

Konklusion

Mens flere banker har dukket op i kryptovalutaverdenen, tilbyder kun få tjenester som Forty Seven Bank. Faktisk er der visse ting, såsom Cryptobonds, som du ikke finder andre steder. Som sådan tilbyder Forty Seven en ny retning for dem, der ønsker at kombinere deres investeringer i kryptokurrency med dem i fiat-valutaer og investere begge typer aktiver på en velkendt måde. Det skulle vise sig at være populært blandt dem, der stadig værdsætter nogle elementer i traditionelle banker og fiat-valutaer, såsom investeringer og obligationer, men alligevel vil udvide deres portefølje til at omfatte kryptokurrency.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me