Introduktion til Foregound ICO: Blockchain-baseret affiliate marketing

Forgrundet ICO

Forgrund sigter mod at ændre den måde, affiliate marketing fungerer på. Det forbinder udgivere og annoncører på det traditionelle internet og det decentrale web, som vokser hurtigt. For dem, der kører ICO’er, tilbyder Foreground øjeblikkelige tilknyttede kampagner, der kun har tre linjer med kode. Foreground bruger sit eget blockchain-baserede tilknyttede produkt til at drive sin ICO.

Forgrundet ICO

“Det eksploderende økosystem af decentrale apps har brug for en løsning til indtægtsgenerering,” fortsætter Feiner. ”ICO-markedet alene koster $ 3 mia. Dollar og vokser, men har endnu ikke adgang til selv de mest basale tilknyttede værktøjer. Forgrund er den eneste løsning, der får reklamer og affiliate marketing til at fungere problemfrit på blockchain, hvilket giver os mulighed for at betjene et af de hurtigst voksende markeder i teknologirummet. ”

Rick Feiner, grundlægger og administrerende direktør

Forgrunden har et tokensalg som starter den 28. november kan du finde ud af mere om dette blockchain-baserede tilknyttede marketingfirma nedenfor.

Hvilken erfaring har holdet?

For yderligere at inspirere tilliden til Foreground skal du huske, at fagfolk inden for softwareudvikling byggede den. Forgrund blev udviklet som en del af Paraply of Productive Edge. Productive Edge er en Chicago-baseret Digital Transformation Consultancy med en fuld stack, der konsekvent leverer komplekse softwareløsninger til kunder over hele verden. Skaberne har erfaring inden for mange områder, herunder blockchain, cloud computing, big data og virtual reality.

Holdet i Chicago bag Foreground inkluderer Rick Feiner, som er grundlægger og administrerende direktør. Shane van Coller og Sergey Illin er tekniske arkitekter. Scott Nelson er ansvarlig for forretningsudvikling, Michael Grandy er designeren, og Evan Roth er teknisk rådgiver.

Foregound Team

Produktet er klar

Et vigtigt aspekt af Foreground er, at selvom ICO er ved at begynde, er selve produktet helt klar til lancering. ICO vil finansiere sin fortsatte udvikling, men det er ikke nødvendigt at vente. Dette er en skarp kontrast til de fleste ICO’er, hvor de indsamlede midler vil blive brugt til at udvikle en idé. Da produktet bag Foreground allerede er komplet, er der ingen risiko for, at det ikke gennemføres. Det er der allerede, og investeringer spildes ikke i et mislykket projekt.

Hvordan kan annoncører bruge forgrunden?

Foreground giver annoncører nem adgang til at definere betalingsbetingelser, sømløst spore udgifter og oprette kampagner. Alt dette sker på blockchain for sikkerhed, lethed og gennemsigtighed. Platformen gør mere end bare at tilvejebringe et register fyldt med udgivere eller et marked for at gøre brugerne opmærksom på, som andre lignende programmer gør. I stedet tilbyder Foreground et komplet pris pr. Salg-netværk (CPS) uden behov for at engagere en mellemmand.

Platformen bag Foreground er designet til at arbejde med annoncører uanset hvilken type varer de sælger online, hvad enten det er en fysisk vare eller endda ICO-tokens. Uanset den pågældende annoncør, forbinder Forgrund dem til en stor pool fyldt med udgivere. Dette gøres via Ethereum blockchain, der fungerer som grænsefladen, der giver sikkerhed.

Foreground giver annoncører et garanteret investeringsafkast og hjælper med at sælge mere af produktet, selv i tilfælde af tokens. Alle betalinger automatiseres via smarte kontrakter for yderligere brugervenlighed.

Hvordan bliver du annoncør med forgrunden?

At blive annoncør hos Foreground er utroligt enkelt. Alt du skal gøre er at sende en e-mail via sektionen på Foreground-hjemmesiden, og du vil med det samme modtage alle relevante oplysninger.

Forgrund gør det også utroligt nemt at oprette en forfremmelse. I begyndelsen af ​​formularen minder det dig om vigtige detaljer, såsom at det er permanent og vil være på Ethereum blockchain, hvilket gør det offentligt. Forgrund vil gerne tilbyde support, når du opretter dine kampagner for at sikre, at du ikke laver nogen fejl, eller du kan vælge at gennemføre installationsprocessen alene, hvis du er sikker.

Hvordan tjener du penge som tilknyttet eller udgiver?

Enhver er i stand til at få deres unikke Foreground-henvisningslink og blive udgiver eller tilknyttet. Når du bruger dette link til at bringe trafik til annoncørerne, tjener du Ether. Processen fungerer ligesom med enhver anden annonce på dit websted. Det er ligetil, og forgrundsholdet er der for at besvare eventuelle spørgsmål, der opstår undervejs.

Hvad er DEAL Token?

DEAL-symbolet er symbolet bag forgrunden. Det bruges til at give annoncører rabatter, når de bruger Foreground-platformen. Hvert DEAL-token repræsenterer 80 procent af forgrundsgebyrerne, op til maksimalt 0,5 ETH. Annoncører vil gerne investere i DEAL-tokens, fordi de giver omfattende besparelser og sikrer, at platformen modtager finansiering for at fortsætte sin funktionalitet.

Der er maksimalt 675.675 tokens i den samlede forsyning med 500.000 (74 procent) tilbudt offentligheden. Yderligere 10 procent af tokens tildeles hvert udviklingshold og partnerskaber. Fire procent går til strategiske incitamenter, og de sidste 2 procent er til bounties. Minimumet er 1.500 ETH, mens den hårde hætte er på 25.000 ETH. Kuponværdien er knyttet til Ether-prisen.

Deal Token

Token-salget til DEAL begynder den 28. november. Når det er brugt, brændes DEAL-tokens, og der oprettes ingen nye efter det oprindelige tilbud. Det er også værd at bemærke, at tidlige købere får bonusser, når DEAL stiger i pris, når salget fortsætter.

Hvordan ser tidslinjen ud?

Forgrund er allerede forud for tidsplanen som et af de meget få produkter inden for blockchain-rummet, der er klar til at tjene penge og til implementering. Det betyder, at dets overgang til markedet for flere milliarder dollars allerede er på vej.

For at give dig en idé om de fremskridt, der allerede er gjort, blev de første linjer med Foreground-kode skrevet den 20. januar. Den 4. maj præsenterede holdet prototypen i Chicago Ethereum Meetup-gruppen. I november 2017 var Foreground i beta og inkluderede funktioner, der blev oprettet specifikt til ICO’er og tokensalg.

Version 1.0, som vil være en fuldstændig version baseret på beta, vises i tredje kvartal af 2018. Fremtidige versioner tilføjes derefter på en tidslinje, der skal fastlægges. Disse versioner inkluderer avancerede funktioner samt understøttelse af andetlagsløsninger.

Tidslinje

Konklusion

Forgrunden er unik i verdenen af ​​ICO’er og blockchain-baserede platforme, idet den faktisk allerede er udviklet. Det faktum, at produktet er klar til lancering, skaber tillid og bør tilskynde flere investorer til at deltage. Selve platformen er også meget nyttig, så annoncører kan øge deres investeringsafkast, samtidig med at de giver fordele for alle, der ønsker at blive involveret som tilknyttet.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me