Introduktion til Ethersport ICO: En Blockchain Sports Prediction Platform

Ethersport ICO

EtherSport kombinerer en kærlighed til blockchainens alsidighed og decentrale natur med en påskønnelse af sport. Det er en helt decentraliseret platform til sportsforudsigelse, der er baseret på Ethereum-smarte kontrakter og blockchain-teknologi. EtherSport giver brugerne mulighed for at satse på sport, uanset hvor i verden de er.

Ethersport-websted

For at levere retfærdige, gennemsigtige resultater fungerer lotterimekanismen med Ethereum-kontrakter, så der er ingen risiko for korruption. Andre fordele forbundet med EtherSport inkluderer den enklere registreringsproces, anonymiteten, manglen på skjulte gebyrer, de hurtige præmieudbetalinger og den klare, åbne behandling af transaktioner på tværs af valutaer.

Hvem står bag EtherSport?

Medstifter af EtherSport Timofei Bezruk har over 20 års erfaring inden for spil og forretning plus erfaring på markedet for værdipapirer og gældsforpligtelser. En anden medstifter og administrerende direktør, Alex Tsymbal, har flere års forretningserfaring med kryptokurrency og en imponerende portefølje. En anden medstifter, Leon Astrakhanskyi, er også en investor. Han har omfattende erfaring i en række virksomheder, herunder blockchain og online lotteriprojekter. CMO’en, Julia Polonska, har 15 års erfaring med forretningsudvikling, skabelse og administrationsselskaber.

Ethersport Team

Samlet set leverer gruppen af ​​professionelle årtiers erfaring inden for softwareudvikling, spil, marketing og ledelse. Rådgivere inkluderer forretningsrådgiver Hansko Leek, teknisk rådgiver Frank Bonnet, marketingrådgiver Mike Balagna, spilrådgiver Melcom Copeland, sikkerhedsrådgiver Gene Libov, forretningsudviklingsrådgiver Gary Baiton og rådgiver Max Krupyshev.

Hvad er ESC?

ESC er EtherSportCoin, og dette ERC20-token er bygget på den populære Ethereum-platform. Under ICO, investorer kan købe tokens for at hjælpe med at levere de midler, EtherSport har brug for for at få alt i gang. I den nærmeste fremtid vil tokens have mange formål.

ESC-tokens er platformens valuta, og hvad brugerne vil bruge til at købe lotteri. Poletterne er også en investering, der belønner udbytte i form af 15 procent af de penge, der indsamles fra hvert lotteri. Du kan også handle ESC på børser som en spekulativ vare.

De, der investerer i ICO, får endda en permanent fortjeneste fra hvert eneste lotteri, hvilket gør det økonomisk klogt at investere. Præsalget begyndte den 13. november og ICO begyndte den 21. november. ICO slutter den 20. december eller på det tidspunkt, hvor alle tokens er solgt.

Ethersport ICO detaljer

Hvad adskiller EtherSport?

Sammenlignet med andre sportsbettingplatforme, der i øjeblikket er tilgængelige, gør EtherSport det utroligt nemt at registrere. Derudover sikres privatliv, da brugere ikke behøver at dele meget personlige oplysninger, og disse data opbevares aldrig af et tredjepartssystem, såsom dem med andre platforme.

Mens nogle væddemålsplatforme sætter grænser for det beløb, som en person kan vinde, er det ikke tilfældet med EtherSport. Selv hvis du viser dig at være meget talentfuld hos EtherSport, vil dine belønningsbeløb stadig ikke være begrænset. Du bemærker heller ikke nogen begrænsninger for indsatsbeløbene. Efter at have vundet er det billigt og hurtigt at trække din kryptokurrency tilbage.

På grund af brugen af ​​blockchain-teknologi giver EtherSport en gennemsigtighed, der er uden sidestykke. Resultaterne er fuldt gennemsigtige, ligesom udbetalingssystemet. Der er heller ingen skjulte gebyrer eller manipulationer. De lave gebyrer er klare fra starten, så du ved præcis, hvad du vil modtage, og hvad du betaler.

Lottery11: The First Ethersport Game

EtherSport er konfigureret til at levere non-stop spil hele dagen, hver dag. En ny lotteri udkommer hver fjerde time. Systemet har de mest populære sportsbegivenheder fra hele verden, så du er sikker på at finde den, du brænder mest for. Systemet er også meget let at bruge. Alt du skal gøre er at få en lodsebillet med linjen for dine valgte sportsbegivenheder. Forudsig resultaterne, og vent, om du vinder en præmie eller jackpot.

Den allerførste spiltilstand, der udvikles, er en simpel lotteri 11. I dette lotteri ser du 11 ikke-relaterede begivenheder i en række sportsgrene, fra fodbold til tennis til baseball. Du vælger blot hvilket hold der vinder, eller om der er uafgjort i hver kamp (i alt tre muligheder).

Lotterier

Hvad gør Lotters?

I EtherSport er lotterier dem, der opretter lotterier. De starter processen med at offentliggøre deres lotteri-billetter, hvilke spillere køber og udfylder. Som lotter tjener du 15 procent af alle midler indsamlet fra solgte billetter til det pågældende lotteri. Som sådan kan det hurtigt blive en enkel, men alligevel rentabel måde at tjene penge på.

Hvordan fordeles fortjeneste fra lotterier?

For at sikre, at alle involverede i EtherSport tjener overskud, er systemet indstillet til at opdele indtjeningen fra lotterisalg på en gennemsigtig måde. 55 procent går til spillerne i form af gevinster. Yderligere 15 procent går til EtherSport for at holde platformen funktionel og betale sine medarbejdere. Yderligere 15 procent går til lotterierne, som tidligere nævnt. De sidste 15 procent er fordelt på tokenholdere. Denne sidste komponent er grunden til, at deltagelse i ICO vil give fordele i de kommende år.

Fortjeneste ved lotteri

Hvordan ser køreplanen ud?

Tidligt i 1. kvartal af 2018 lancerer EtherSport Lottery 11-programmet på testnetværket. Denne betaversion giver spillere mulighed for at styre deres tegnebøger samt deltage i lotteriet. På dette tidspunkt vil fokus være på at rette fejl og få brugerfeedback. Senere i Q1 lanceres Lotteri 11 på hovednetværket. Dette er når spillerne køber billetter med deres ESC-tokens.

Køreplan

I 2. kvartal lancerer EtherSport muligheder for peer2peer-betting på testnetværket. Denne betaversion giver spillere mulighed for at satse mod hinanden ved at vælge deres begivenheder og indstille deres koefficienter.

Konklusion

Mens der er adskillige væddemålswebsteder til sport, er det kun få, der ligner EtherSport eksternt. De fleste traditionelle sportslotterwebsites har hemmeligheder fra brugerne, men EtherSports blockchain-teknologi giver mulighed for fuldstændig gennemsigtighed. Denne gennemsigtighed skal inspirere spillerne til at bruge platformen uden overraskelser. Det præsenterer en meget nyttig investeringsmulighed under ICO, især da de, der investerer, tjener overskud fra fremtidige lotterier. På grund af dette er det bedst at deltage tidligt i projektet, selvom det kan give mening at investere når som helst.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me