Introduktion til Dinero: All-in-One Cryptocurrency Payment Solution

Dinero One

Dineroone er stolt af at være det første system af sin art i verden, der giver mulighed for alt-i-en-betaling overalt. Det er en multifunktionel løsning, der tjener flere funktioner, så kunder kan betale ved hjælp af kryptokurrency, udveksle kryptokurver og mere i butikker, caféer, restauranter og andre virksomheder.

Dinero One

Hvilke problemer har Dineroone til formål at løse?

Med Dineroone har teamet bag systemet til formål at løse adskillige problemer, der i øjeblikket berører både handlende og kunder. Fra forretningsperspektivet føler de, at der ikke er nogen grund til at spilde så meget tid på at tælle kontantkasser ud flere gange om dagen eller endda bare en håndfuld gange om dagen. Desværre er dette stadig nødvendigt for at forhindre reguleringsbøder og holde øje med virksomhedens økonomi. Derudover kan de fleste virksomheder ikke acceptere betaling i form af kryptokurver, hvilket begrænser de kunder, de kan tiltrække.

Endelig skal købmænd, der tager betaling (så stort set alle virksomheder), have adskillige stykker hardware, såsom skærm, register, POS-system, pc og mere. Disse kan også være meget forældede, hvilket gør det udfordrende for alt at arbejde sammen.

Fra kundens synspunkt kan det være et stort besvær at ikke være i stand til at betale ved hjælp af kryptokurrency, især da verden er i stigende grad digital, men virksomheder stadig ikke har de nødvendige systemer på plads. Selv med et stigende antal mennesker, der ejer kryptokurrency, er der stadig meget få steder, hvor du kan veksle den til kontanter og omvendt. Endelig er der stadig adskillige butikker, der ikke kan tage kreditkort, hvilket tvinger kunderne til at løbe til en pengeautomat og spilde tid.

Hvilke nøglefunktioner serverer Dineroone?

Virksomhedsejere vil sætte pris på Dineroones evne til automatisk at tælle kontanter og rapportere disse oplysninger i realtid. Dette giver dig mulighed for at spare tid, som du ville have været nødt til at bruge på at tælle pengeskuffen ud flere gange i løbet af dagen. Som butiksejer kan du se denne saldo i din pengeskuffe via en mobilapp, uanset hvor du er.

Funktioner

Dineroone fungerer også som en pengeautomat ved at lade kunder bytte deres kryptokurrency for kontanter. Det er ligesom at have en pengeautomat til din bank, men det bruger kryptokurrency i stedet og tilføjer brugerne bekvemmelighed, mens de trækker flere potentielle kunder til en butik, hvilket forbedrer forretningen for butikken.

Vigtigst er det, at Dineroone er en alt-i-en løsning. Det er kun et enkelt system, der fungerer som en POS-enhed, faktureringssystem, kasseapparat og pc. Du får pc’en såvel som dens skærm plus POS-terminalen, der tager kort og kryptokurver. Som et salgsstedssystem kan Dineroone acceptere betalinger i form af kreditkort, kryptovalutaer og kontanter.

Hvordan ser det globale marked for Dineroone ud?

Holdet bag Dineroone kørte nogle beregninger for at komme med et skøn over det globale marked for Dineroone. Baseret på beregningerne, som holdmedlemmerne skitserer i hvidbogen, anslår de, at den globale markedsværdi for standardkasseapparater ligger på omkring 4,5 millioner euro og har en fornyelsesperiode på flere år. Da Dineroone tjener flere funktioner, tilbyder den en bedre værdi og koster ca. 10 til 15 gange mere. På grund af dette estimerer de, at den mindste globale markedsværdi for løsningen er omkring 45 milliarder euro. Selvom beregningerne er mindre, er potentialet for Dineroone fortsat stort, forudsat at virksomheden kan overbevise virksomhederne om dens fordele, som der er masser af. Da der i øjeblikket ikke er nogen konkurrence, er platformen sat til at revolutionere markedet og tjene penge.

Hvordan tjener Dineroone penge?

Der er flere nøglekomponenter i Dineroones indtægtsmodel. Hovedindtægterne kommer fra overskuddet, der opnås direkte ved salg af Dineroone-systemer. Yderligere indtægter kommer fra månedlige gebyrer for abonnementer på softwareløsninger, herunder faktureringssoftware og sporing af transaktioner via fjernapplikationen. Den sidste del af indtægterne kommer fra en procentdel af alle kryptokurrency- og korttransaktioner, der er godkendt via deres betalingsgateway, både offline og online.

Betalinger

Dineroone vil lægge 50 procent af deres midler på produktionslinjen, med yderligere 25 procent til forskning og udvikling. Resten vil blive delt, hvor 15 procent går til markedsføring og 10 til driftsomkostninger.

Hvad er Dinero Token?

Dinero-tokenet er tilgængeligt via virksomhedens crowdsale, og de, der investerer under salget, bliver aktionærer. Som aktionær får disse investorer hvert år en procentdel af overskuddet fra transaktionsgebyrer for både kort og kryptovalutaer. Sammen får investorerne 30 procent af ejerskabet i virksomheden. Det betyder, at du som investor kan få udbytte fra transaktioner såvel som fortjeneste, der genereres via Dineroone-salg.

Hvornår er Crowdsale?

Crowdsale til DIN er ved at begynde. Forsalget varer fra den 1. marts til den 7. marts, hvor token-Crowdsale begynder den 1. april. I den første uge vil 1 DIN blive solgt til 0,153 EUR, hvor prisen stiger lidt hver uge i salget for at motivere tidlige investorer. Uge to viser en sats på 1 DIN for 0,166 EUR med 0,173 EUR i uge tre, 0,181 EUR i uge fire, 0,190 EUR i uge fem og 0,2 EUR i uge seks. Crowdsale slutter den 12. maj.

Token Salg

Token-symbolet er DNRO, og det er et ERC-20-token. Der genereres i alt 350 millioner tokens, og eventuelle rester, der følger efter massesalget og tildelingen, brændes. Investeringer kan komme i form af ETH eller BTC med en minimumsinvestering på 0,01 BTC eller 0,1 ETH. Hard cap er sat til 2 millioner euro, med soft cap til 18 millioner. Det samlede optimale loft er 45 millioner med et samlet hårdt loft på 45 millioner. Forud for salget samlede Dineroone allerede 1 million euro via lokale investorer.

Konklusion

Dineroone leverer en enestående løsning, der i øjeblikket ikke er tilgængelig på nogen anden måde, hvilket giver det chancen for at innovere markedet og give både kunder og forhandlere de tjenester, de mangler. Sælgere vil drage fordel af et alt-i-et-system, udvide deres kundebase ved at acceptere kryptobetalinger og stoppe med at skulle bekymre sig om at tælle deres pengeskuffer. Kunder vil være i stand til at betale i kryptokurrency og få adgang til en kryptobørs for kontanter, hvilket øger deres livs bekvemmelighed. Dineroone tilbyder en løsning, der gavner alle involverede.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me