Introduktion til Darico ICO: En guldsikret kryptovalutainvestering

Darico ICO

Udviklerne bagved Darico skabte platformen for at gøre det lettere at investere i kryptokurver. De kalder det en “let adgangsport” til kryptokurrencyinvesteringer, der er sikre, og beskrivelsen synes at være nøjagtig. Det er designet til at appellere til de nye i kryptoinvesteringernes verden, da det kombinerer kryptovalutapotentialet med guldets sikkerhed og stabilitet. Dette kan give nye investorer tillid på grund af den reducerede risiko; trods alt er alle enige om, at guld er en solid, pålidelig investering.

Darico ICO

Navnet “Darico” repræsenterer faktisk nogle af dets nøglekarakteristika: Decentraliseret, aktiverstøttet, Return-fokuseret, Investment-grade, COin.

Hvem er bag Darico?

Holdet bag Darico har mange års erfaring inden for relaterede områder. Mojtaba Asadian er grundlægger og administrerende direktør, mens Solange Basseterre er projektleder. Ihor Pidruchny er blockchain-arkitekten, og Andrew Zubko er blockchain-ingeniøren. Andre medlemmer af teamet inkluderer Roman Tsivka som den smarte kontraktudvikler, Liwaa Chehayeb som forretningsudviklingschef, Kirsten Morel som content manager, Kelly Stafford som community manager og Marco Schlauri som marketing manager. Rådgivere inkluderer Luke Szkudlarek og Mario Colombo.

Darico Team

Hvilke faktorer får Darico til at skille sig ud?

Der er andre kryptokurrencyinvesteringstokener tilgængelige, men holdet bag Darico designet denne med masser til at skelne den fra hinanden. Det skal give investorer diversificering af aktiver såvel som sikkerheden ved en langsigtet investering med kun en cryptocoin. Som sådan er der ikke behov for at søge efter de bedste investeringer for at inkludere en diversificeret portefølje; Darico gør det for dig. Investering i Darico Coin giver dig automatisk den diversificerede portefølje.

Fordi Darico er afhængig af guld, Bitcoin og Ether, er det i stand til at give guldets stabilitet med likviditeten i Bitcoin og Ether. Faktor for potentialet i kryptokurverne, og Darico Coin giver investorer alle de bedste egenskaber ved både traditionelle og kryptoinvesteringer.

Darico Elements

Darico er et direkte svar på problemer som mangel på likviditet, en høj positiv korrelation og en høj volatilitetsrisiko, der i øjeblikket findes på kryptokurrencymarkedet. Med sin diversificerede portefølje løser Darico alle disse problemer. Det er vigtigt at bemærke, at en vis volatilitet er nødvendig, men de nuværende kryptomuligheder er ekstremt volatile, hvilket fører til ekstremer med hensyn til tab og fortjeneste på kort sigt. Darico leverer derimod kontrolleret volatilitet, hvilket er mere konsistent over tid.

Hvordan diversificeres Darico?

En af nøglerne til Darico er det faktum, at 35 procent af det er understøttet af massivt guld, der sidder i husehuse. Dette udnytter guldets ry som en stabil investering og dets anvendelse som reserve i flere tusinder af år. Denne guldbaggrund giver sikkerhed og stabilitet, som andre kryptovaluta-investeringsporteføljer har en tendens til at mangle.

Ud over den del, der er bakket op af guld, støtter Bitcoin 55 procent af Darico, hvor Ether støtter de andre 10 procent. Denne division opretter Darico Coin, så den kan vinde værdi, da de mest rentable kryptokurver i verden øger deres egen værdi.

Denne unikke diversificering af Darico sikrer også, at den har en god, lav korrelation med de andre kryptoaktiver, du finder. Resultatet er sikkerhed, pålidelighed og tiltrækningskraft for dem, der søger diversificering i deres portefølje.

Darico ICO-detaljer og DRC-token

DRC er tegnet, der brænder Darico, og det er i øjeblikket i salget før ICO, der slutter 30. december. I skrivende stund er 606.000 DRC’er blevet solgt ud af tildelte 3 millioner, hvilket svarer til $ 2.038.003 USD. De, der investerer under præ-ICO, modtager en bonus på 110 DRC for hver investeret ETH.

ICO selv spænder over seks måneder, i løbet af hvilken periode der sælges 60 millioner Darico. Eventuelle overskydende mønter, der ikke sælges, brændes, da dette bevarer deres værdi. Bidrag indtil 3 millioner DRC leverer 110 DRC for hver ETH. Efter dette punkt falder hastigheden til 100 DRC pr. ETH. Fra 25.000.001 bliver det 90 DRC, og det går til 75 DRC ved 50.000.001. Efter ICO vil mindst 90 procent af de midler, der er indsamlet i denne periode, gå til at købe aktiverne bag Darico-mønten med ovennævnte division.

Darico Token Sale

Alt om Darico er designet til at gøre investering let for dem, der ikke er fortrolige med kryptovaluta, inklusive Darico Wallet. Tegnebogen er stadig under udvikling, ligesom et Darico-betalingskort. Når de er færdige, vil begge være intuitive at bruge, så alle kan investere i og bruge deres Darico-mønter uanset deres fortrolighed med kryptokurver. Målet er at tillade transaktioner med Darico Coins på nettet og ud af det, hvilket igen vil give mulighed for uendelige investeringsmuligheder.

Hvordan gavner minedrift ejere af Darico-mønter?

Darico Genesis-konti, kendt som DRX, belønnes til investorer for hver 1.000 Darico, de køber i løbet af ICO-fasen. De, der har Darico Genesis-konti, får yderligere indtægter via automatisk minedrift. Disse bestemte konti udsender nye mønter dagligt. Denne daglige auto-minedrift fortsætter i imponerende 18 år, indtil loftet på 240 millioner er nået. Den tidsramme på næsten to årtier sikrer Daricos plads som en langsigtet investering. Emissionerne deles mellem indehavere af Darico Genesis-konti baseret på deres nuværende beholdninger. Både rettighederne til disse fremtidige mønter og ejerskabet af de faktiske Genesis-konti kan overføres.

Hvad er Daricos planer for fremtiden?

Darico blev udtænkt i 4. kvartal i 2016, og præ-ICO er i øjeblikket i gang i 4. kvartal 2017. ICO finder sted i 1. kvartal næste år (2018), hvor handelskomponenten og Darico App ankommer til 2. kvartal. Darico Investment Funds ankommer i 3. kvartal. Derfra vil de udvikle Messenger-komponenten i Darico-appen efterfulgt af appens indekser og kryptovalutapuljer. Endelig vil teamet integrere sikkerhedsteknologi samt smarte pantkontrakter.

Darico køreplan

Konklusion

Darico har potentialet til at være en smart, pålidelig investering for alle, uanset deres fortrolighed med kryptokurrency og om de allerede har kryptoaktiver. Kombinationen af ​​kryptobagring med guld skal give den ønskede stabilitet, likviditet og andre fordele. Selvom dette helt klart er en langsigtet investering, ligesom enhver anden investeringsportefølje, ser det ud til at være en smart beslutning.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me