Introduktion til Cryptonomos: En komplet ICO-platform til Crowdsales

Cryptonomos

Cryptonomos er den ene platform, der giver brugerne mulighed for at købe en række tokens sikkert og nemt. Med Cryptonomos får både udviklere og investorer en strømlinet oplevelse: Investorer er i stand til at vælge flere investeringer og kryptokurver uden behov for at besøge adskillige websteder eller oprette flere tegnebøger og investere i ICO’erne med lethed.

Samtidig kan udviklere bruge webstedet til at starte deres egen Crowdsale og er i stand til at nå et indbygget publikum og gøre brug af tjenesten, der har til formål at forenkle ICO-processen i høj grad.

Cryptonomos-websted

Hvem er bag Cryptonomos?

Medstifterne af Cryptonomos inkluderer Andrew Kuzenny, Eduard Khaptakhaev og Leonid Markin. Oleg Poskotin er administrerende direktør, mens Olesya Egozina er CPO og Zeev Kirsh er advokat. Nøglemedlemmer i teamet på Cryptonomos har over ti års erfaring.

Gus Donohoo er ansvarlig for PR, han har stor erfaring inden for medier og teknologi, idet han har arbejdet som både redaktør for et stort magasin og i to forskellige fysiklaboratorier. Vladimir Karpeev er leder af digital marketing med over 10 års erfaring inden for rummet.

Cryptonomos Team

Hvordan deltager du??

At deltage i Cryptonomos, bare Opret en konto, hvilket kun tager et par minutter. Derfra kan du foretage et depositum på din tegnebog og vælge hvilke ICO eller ICO’er du vil købe tokens fra. Når tokens er udstedt, vises de på din konto.

Dashboard

Sådan oprettes Crowdsales

En af de fantastiske ting ved Cryptonomos er, hvor simpelt det er at oprette en crowdsale ved hjælp af systemet. Start-up virksomheder begynder med udfylde en ansøgning. Derefter arbejder du sammen med Cryptonomos-teamet for at blive enige om vilkår og oprette en token-tilbudsstrategi. Derfra går du videre til marketing og juridiske detaljer som et team, inden du opretter en smart kontrakt. Endelig starter du salget på Cryptonomos-platformen og samler midlerne. De overføres derefter enten til opstarten eller deres spærrede agent.

Cryptonomos hjælper også med udstedelse og administration af tokens. Virksomheder har mulighed for at drage fordel af alle disse tjenester fra Cryptonomos eller blot nogle få, afhængigt af deres præference.

Noter din ICO

Hvilke ICO-tjenester tilbyder Cryptonomos?

ICO-tjenesterne, der er tilgængelige fra Cryptonomos, spænder over hele Crowdsale-processen. Før ICO begynder, kan det hjælpe med juridisk analyse, ICO-webstedsdesign, tokenøkonomi og mere. Det hjælper med teknologi, såsom sikker indsamling af midler, udvikling af tokens og oprettelse af en sikker brugerpung. Med selve ICO hjælper Cryptonomos med tidligt backer-engagement, PR¸-escrow og administration af community-kanaler.

Startups får fordel af Cryptonomos ‘oplevelse

Ved at arbejde med Cryptonomos er startups i stand til at drage fordel af teammedlemmernes oplevelse. Dette er især nyttigt for startups, hvis nøglemedlemmer ikke tidligere har foretaget en ICO. I det væsentlige vil en person med stor viden og erfaring styre din Crowdsale, hvilket dramatisk øger chancerne for succes.

For eksempel ved teamet på Cryptonomos, at en vellykket ICO afhænger af et projekt, der er vigtigt for blockchain-industrien og markedet, overlappende mellem tokenholdere og brugere og en høj tokenværdi for fremtidige indehavere.

Hvad ICO-salget har fungeret med Cryptonomos?

En af ICO’erne under Cryptonomos ‘bælte er Giga Watt med sit symbol, WTT. Giga Watt tilbyder nøglefærdige minedriftstjenester sammen med tilpassede pakker, der imødekommer brugernes behov. Der er en række tjenester til minedrift via salg af udstyr, reparation og vedligeholdelse samt privat blockchain-service. Teammedlemmer er stolte af at være gennemsigtige og har som mål at deltagerne får adgang til kryptovaluta-minedrift og teknologiske fremskridt. Med WTT-tokens har investorer brugsret til Giga Watt’s behandlingscenter uden leje i 50 år. Hvert token repræsenterer 1 watt strømforbrug til minedrift udstyr. Ejere kan bruge det selv eller leje det.

Cryptonomos tilbyder også muligheden for at invester i ICO til ICOS. Dette er det allerførste token, der giver blockchain-samfundet muligheden for at stemme på de bedste projekter, der skal udvikles via deres egne ICO’er. Det giver også tokenholdere adgang til fremtidige forsalg af disse ICO’er, inklusive en rabat på i gennemsnit 75 procent. Det har en minimal risiko, da token-valutakursen forbliver den samme på alle ICO-stadier og efter folksalget.

Hvilke løbende ICO’er kan du drage fordel af Cryptonomos?

For dem, der ønsker at drage fordel af Cryptonomos, kan du nemt finde information om alle de nuværende og fremtidige ICO’er på hjemmesiden. På denne måde kan du undersøge, inden du investerer.

Horizon State

Horizon State sigter mod at ændre den måde, hvorpå afstemning og fælles beslutningsproces finder sted. Platformen giver mulighed for afstemning og beslutningstagning med et tokenbaseret blockchain-system. Takket være blockchain-teknologien er der en stor grad af tillid og sikkerhed uden evnen til at blive hacket. Udviklerne håber, at det vil blive vedtaget af politiske partier, globale NGO’er, multinationale virksomheder og mere.

Afspil nøgle

ICO til Playkey Token PKT startede den 1. november. Denne kryptovaluta er designet til at lade brugerne spille AAA-spil på en low-end pc eller anden enhed med andre spiltjenester. De bag Playkey ser cloud-gaming som fremtiden. De påpeger, at spilbranchen vokser, men 81 procent af spillerne er i stand til at spille de nyeste pc-spil på grund af hardwarekrav. Playkey tilbyder en løsning: Spillere starter den lille applikation, og computeren sender kommandoerne til cloud-serveren. Derfra lanceres spillet via Nvidia med strøm fra GPU-serveren. På denne måde kan brugeren nyde spillet i fuld HD samt 60 FPS på en Mac eller pc.

Neuromation

ICO til Neuromation begynder i slutningen af ​​november. Dette er en distribueret computerplatform, der hjælper med syntetisk datagenerering og dyb læringsapplikationer. Platformen giver brugerne mulighed for at oprette datasætgeneratorer samt generere utroligt store datasæt og træne i dyb læringsmodeller. Derudover kan de endda handle med modeller og datasæt inden for markedet. Transaktioner inden for denne markedsplads vil ske via dets token, og minedrift er mulig.

Datoer

  • Forsalg starter: 25. oktober 2017 – GMT
  • Forsalg slutter: Når ICO begynder
  • Hovedsalget starter: 28. november 2017, GMT
  • ICO stopper: 24 timer efter hemmelig hætte er nået, eller 1. januar

Token Information

  • NeuroTokens Minted: 1.000.000.000
  • Udstedt i ICO: 700.000.000
  • Reserve: 300.000.000 (for likviditet)
  • Det hemmelige loft – $ 60 Mil USD

Konklusion

Cryptonomos ser ud til at have et stort antal fordele for både brugere og startups. Platformen gør det nemt at investere i en ICO ved at give al relevant information lige på hjemmesiden sammen med et link til køb. Dette forenkler i høj grad ICO-processen og gør den mere tilgængelig for Crypto-begyndere, der måske bliver afskrækket med den sædvanlige proces med at sende ETH eller BTC til en kontraktadresse og finde ud af, hvilken gaspris der skal bruges osv..

For nystartede virksomheder, som muligvis ikke er fortrolige med at køre en Crowdsale, er evnen til at øge spredningen af ​​deres ICO og modtage ekspertrådgivning om deres Crowdsale virkelig værdifuld, hvilket sætter dem på vej til succes.

Nyttige links:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me