Introduktion til AO Blockchain ICO: En Blockchain til forretning, bank og investeringer

AO Blockchain ICO

AO Blockchain kommer fra AO Cyber ​​System, som har til formål at sætte avanceret teknologi inden for alles rækkevidde. AO Blockchain er et omfattende system, der tager sig af alle dele af blockchain, herunder udvikling, delegering og implementering. Systemet er designet til at appellere til dem, der ønsker at gøre brug af blockchain, uanset om de er nybegynder eller allerede har mange års erfaring med blockchain-teknologier.

AO blockchain

AO Blockchain-systemet er skalerbart og arbejder på en klynget hybrid af delegeret bevis for indsats og bevis for identitet blockchain, der dækker transaktioner af forbruger til forbruger, forretning til forbruger, forretning til forretning og valuta..

Hvad er nøglefunktionerne i AO Blockchain?

Holdet betragter aktiverne som “kernen” i AO Blockchain. Platformen giver brugerne mulighed for at spore værdi for individuelle aktiver over tid, overføre aktiv ejerskab eller sælge aktier af aktiver på børsen eller via en smart kontrakt. Kort sagt, aktiverne sporer ejerskabet af klasser af forskellige aktiver.

AO Blockchain System inkluderer også en komplet identitetsløsning. Hvis du kombinerer det med en anden identitetsbekræftelsestjeneste, kan AO Blockchain System give virksomheder over hele verden AML / KYC-overholdelse. Brugere kan dele deres identitet med så mange eller så få mennesker, som de vil. Identitetsoplysningerne forbliver private, medmindre du vælger at dele dem.

AO Blockchain-funktioner

AO Blockchain inkluderer indbyggede smarte kontrakter, der hjælper med at sikre standardhandlinger. Kontrakterne er altid enkle at bruge, dele og konfigurere og kan hjælpe med ting som projektstyring og betalingsbehandling eller styring af en fuld portefølje af aktier og / eller valuta. AO Blockchain bruger mindst 101 aktive delegerede til enhver tid. De er ansvarlige for at behandle transaktionerne på tværs af hver blockchain, hvilket muliggør sikkerhed.

Hvad gør AO Blockchain Exchange?

En anden meget nyttig funktion i AO Blockchain er børsen. Denne udveksling er helt decentraliseret og indbygget i AO Blockchain. Det bruger blockchain til at behandle handlerne, og derefter finder mere komplekse handler, køb og salg sted via smarte kontrakter. Børsen starter med BTC, ETH, BCH, LTC og AOCoin, som snart vil blive sammen med Euro og USD fiat-valutaer. Med børsen kan du handle kryptokurver mellem hinanden eller til en fiat-valuta og tilbage. Der vil være støtte til at linke debet- og kreditkort samt bankkonti.

AO-udveksling

Børsen tillader også handel med aktiver såvel som aktier i aktiver undtagen lager. Du indstiller aktivprissætning med smarte kontrakter og enten indtaster dem på Asset Exchange eller handler automatisk imod dem.

Der er endda muligheden for P2P-lån, hvor AO Blockchain-brugere giver et lån til en anden bruger med deres valgte vilkår. Dette er alt muligt på grund af smarte kontrakter. Andre dele af børsen inkluderer marginhandel og finansiering og ordrer, såsom skjulte ordrer, private ordrer, udfyld eller dræb, efterfølgende stop, stop, køb / salg, begræns og en annullerer anden. Holdet undersøger også aktiver-støttede lån for at gøre denne funktion tilgængelig i fremtiden.

Hvilke valutaer kan du bruge med AO Blockchain?

Den primære valuta for AO Blockchain er AOCoin, der bruges til at køre netværket. Først vil brugerne være i stand til at bruge BCH, BTC, LTC og ETH. Til sidst kan brugerne bruge enhver valuta, hvad enten de køber, sælger, handler eller gør noget andet. AO Blockchain-systemet understøtter alle tilgængelige krypto- og fiat-valutaer. Takket være Gateways kan systemet interagere med andre valutaer og lade det bruges til at spore aktivværdi via børsen eller med smarte kontrakter.

Som standard kan enhver konto acceptere enhver kryptovaluta. For at bruge fiat-valutaer skal du validere din identitet på grund af juridiske begrænsninger i visse dele af verden.

Hvad kan du gøre med AOCoin?

En af de mange fordele ved at være AOCoin-indehaver er evnen til at stemme. Ved at være tokenindehaver har du ret til at stemme på delegerede, og hvilke funktioner der tilføjes derefter. Delegater får også stemme for at opretholde valutaens værdi ved at injicere AOCoin eller ændre netværket for at imødegå inflationen.

AOCoin bruges også til at behandle transaktioner, blive delegeret, udstede anbefalinger til ændring af netværksprotokol (kun delegeret) og validere identitet.

Hvad skal du vide om ICO og forsalg?

AOCoin, AOC, forkøb er i øjeblikket i gang. Prisen er 0,0025 $ pr. Mønt, og der er 500 millioner AOC til rådighed under forkøb. ICO begynder i maj 2018 med yderligere 40 milliarder AOC til rådighed til samme pris på 0,0025 $ pr. AOC. Mens prisen pr. Mønt er den samme, får de, der deltager i forsalget, dobbelt deres AOC, når ICO slutter som tak for et tidligt partnerskab. Der er også henvisningsbonuser, 5 procent under forkøb og 2 procent under ICO.

Token Salg

Alle indtægter fra forsalget vil straks være tilgængelige for konsulentteamet bag AO Blockchain, Don’t Panic Consulting, der kan bruges til dette projekt. Indtægter fra ICO holdes i spærring inden for en 3-af-5 Coinbase Vault. Denne indtægt frigives først, før AOC også frigives.

Hvilke andre tal skal du vide?

AO Blockchain understøtter maksimalt ca. 9 kvintillion mønter. Endelig vil der være 101 delegerede med kun en delegeret tilladt pr. Identitet. For at forbedre effektiviteten af ​​delegerede på tværs af systemet vil der være fem blokkæder.

Hvordan ser køreplanen ud?

Forkøb er som nævnt allerede i gang. Samtidig fortsætter teamet med at udvikle AO Blockchain beta-versionen, herunder oprette og teste den med det mål at demonstrere systemet. Gennem begge processer sammensættes marketingteamet. ICO begynder i maj 2018 efterfulgt af opbygning af et fuldt udviklingshold. Holdet vil være i stand til at færdiggøre AO Blockchain-udviklingen, fuldt ud kontrollere produktionssystemet i søgen efter sikkerheds- og kodefejl og frigive programmet. Efter lanceringen vil systemet stadig blive udviklet og levere autoriserede funktioner og sikkerhedsrettelser.

Køreplan

En stadigt skiftende køreplan er tilgængelig via Aha.

Konklusion

AO Blockchain System tilbyder en række tjenester baseret på blockchain på en måde, der skal være ligetil at bruge. Det giver de nødvendige værktøjer til at udvikle sig på blockchain og hjælper dem i en række brancher.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me