Introduktion til accelerator: En kryptotoken bakket op af fysisk minedrift

Accelerator Mining

Accelerator gør lige hvad navnet antyder, det fremskynder processen med at bruge blockchain-teknologi til aktiviteter såsom minedrift. Acceleratornetværket er et fysisk minedrift i USA, der drives af vedvarende energi og understøtter et token (ACC), der kan udveksles til computertjenester på netværket. Tokenet understøttes i værdi af netværket og er også bevis for indsats, således at ACC-indehavere tjener renter på deres tokenforsyning, hvilket giver en kilde til resterende indkomst.

Accelerator-websted

Hvad er acceleratornetværket?

Selve netværket er et databehandlingsanlæg med en halv megawatt effektkapacitet. Netværket inkluderer også 5.000 GPU-processorer. Prototypen supercomputer til Accelerator Network er allerede lanceret og servicerer ACC-indehavere. Netværket i fuld skala bygges i løbet af 2018 og anslås at give 30 gange større computerkapacitet.

Ud over andre planlagte computertjenester kan Accelerator Token-indehavere i øjeblikket handle med deres token til GPU-minedrift af populære kryptovalutaer i Acclerator Network datacenter.

Funktioner

Hvad er acceleratortegnet?

Accelerator Token, ACC, er en type Smart-kontrakt med bevis for indsats. Ved hjælp af token-staking-systemet kan indehavere af token tjene yderligere ACC til den foruddefinerede hastighed. Som med alt andet, der involverer Accelerator, er processen med at indsætte token enkel og designet til at appellere til en række brugere uanset deres teknologiske baggrund. Staking kræver næsten ingen teknisk viden og kan arbejde med enhver Ethereum-tegnebog.

Ud over andre planlagte computertjenester kan Accelerator Token-indehavere i øjeblikket handle med deres token til GPU-minedrift af populære kryptovalutaer i datacenteret til Accelerator Network. Svampbarheden af ​​ACC-token til GPU-minedrift giver et ekstra likviditetsniveau for ACC-tokenet og bakker dets værdi.

Hvordan det virker

Accelerator brugte en gratis airdrop til at distribuere tidlige tokens. Slutter den 26. oktober 2017 involverede airdrop 200.000 gratis Accelerator-tokens, der blev givet til unikke webstedsbesøgende og tilknyttede selskaber. De resterende 50.000 tokens (20 procent af det samlede beløb) blev afsat til udviklingsfonden og bruges til at opskalere det fysiske minedrift og til markedsføring og andre forretningsrelaterede omkostninger. Den oprindelige levering af ACC er 250.000 med den maksimale samlede forsyning sat til 10 millioner, et tal, der tidligst kan nås inden 2033. Efter dette genereres der ikke flere Accelerator Tokens. Mindste møntalder er tre dage, med det maksimale indstillet til 90 dage.

Hvad er den årlige interesse for tokenet?

Som et token designet til proof-of-stake-minedrift modtager tokenholdere en årlig rente, hvilket vil øge det samlede udbud af tokens. For det første år vil der være en stigning på 300 procent i ACC, hvilket fører til en maksimal samlet forsyning på 1 million i slutningen af ​​denne periode. I det andet år vil der være en stigning på 100 procent ACC, hvilket fører til en maksimal forsyning på 2 millioner. Det tredje år reduceres ACC-stigningen til 50 procent for en maksimal samlet forsyning på 3,5 millioner. Så mellem det fjerde og det 16. år er stigningen i ACC-udbuddet 10 procent hvert år, hvilket fører til en maksimal samlet forsyning på 10 millioner. Den maksimale forsyning kan dog kun nås i et teoretisk scenarie, hvor hver ACC-indehaver indsætter deres forsyning uden nogensinde at overføre tokens til 2033.

Andet end minedrift, hvad kan acceleratornetværket gøre?

Når det er afsluttet, vil Accelerator Network være i stand til at udvinde næsten enhver GPU-mineagtig cryptocurrency. I øjeblikket udvinder det Ethereum, Monero og Bitcoin Gold. Mønter tilføjes med jævne mellemrum, og tilføjelser til listen vælges af samfundet og rentabiliteten.

Ud over minedrift vil Accelerator Network-brugssagerne imidlertid blive udvidet til at understøtte en række andre opgaver, såsom avanceret matematik, kunstig intelligens, off-chain-transaktioner og videnskabelig modellering.

Hvad er omkostningerne og fordelene ved minedrift?

På dette tidspunkt er fem teraflops prissat til 0,0085 ACC i timen, med 25 ved 0,0425 ACC i timen og 100 ved 0,17 ACC i timen. Mens Accelerator holder små udsving i tankerne, giver det også skøn over, hvor meget du vil tjene ved at udvinde forskellige kryptokurver afhængigt af antallet af teraflops, du bruger. Ethereumminedrift genererer ca. 14 MH / s med fem teraflops, ca. 70 MH / s med 25 teraflops eller ca. 280 MH / s med 100 teraflops. For Bitcoin Gold-minedrift er disse tal henholdsvis ca. 250 Sol / s, 1.250 Sol / s og 5.000 Sol / s. Monero-minedrift genererer henholdsvis ca. 500 H / s, 2.500 H / s og 10.000 H / s.

Priser

Hvordan bruges fortjenesten?

Hele 50 procent af de optjente tokens går mod vækst, såsom bygningsareal, jord, servere og hardware. Tredive procent går til arbejdsomkostninger og daglige udgifter, herunder realkreditlån, forsyningsselskaber, strøm og uforudsete udgifter. Udviklingsteamet modtager en provision på 10 procent, og de sidste 10 procent går til markedsføring med det mål at øge bevidstheden og brandets image med hjælp fra et kreativt bureau.

Hvordan ser køreplanen ud?

Airdrop af tokens til Accelerator sluttede i slutningen af ​​oktober 2017, og prototypen til Accelerator Network supercomputeren er live. Projektet er nu i fase to, der startede i 4. kvartal 2017 og varer indtil 3. kvartal i 2018. I løbet af denne periode vil datacentret for Accelerator Network stige til 30 gange dets størrelse. Dette reducerer prissætningen pr. Time for teraflop-brug og eliminerer begrænsningerne i beregningsordren. Derudover vil der blive tilføjet nye job til netværket, herunder minedrift ETC, Zcash, UBIQ og Electroneum.

Køreplan

Endelig anslås leveringen til 4. kvartal 2018. Det er her, at anlægget på halv megawatt er færdigt. På dette tidspunkt tager tokenindehaverne en afstemning for at se, om de vil stoppe væksten, hvilket reducerer beregningen af ​​priser eller foretrækker at bygge en anden større facilitet.

Hvordan bruger du accelerator?

Brug af Accelerator er utroligt simpelt, ligesom teamet designet det til at være. Start med at oprette en Ethereum-tegnebog og indlæse de ACC-tokens, du køber på en børs. Efter tre dage kan du begynde at bruge dine ACC-tokens til at udvinde mere.

På grund af proof-of-stake minedrift belønnes du bare for at holde tokens, selvom du har brug for at følge en enkel procedure for at udvinde dem.

Lægge en ordre

De, der ikke er fortrolige med minedrift, får en tegnebog eller ethvert andet aspekt af processen, finder trin-for-trin instruktioner i Accelerator-brugervejledningen.

Konklusion

For dem, der ønsker at være i stand til at skabe resterende indkomst og mine kryptokurver med minimal eller ingen indsats, er Accelerator en fremragende platform. I øjeblikket er minedriftfunktionaliteten nyttig, selvom den er noget begrænset. Da Accelerator Network vokser, skal platformen dog blive endnu mere nyttig, så tokenholdere kan tjene penge med minedrift uanset deres hardware. Instruktionerne og værktøjerne er også meget godt udformet for dem med begrænset blockchain eller minedrift erfaring, så Accelerator kan nå målet om at hjælpe flere mennesker ind i kryptovaluta verdenen. De yderligere planlagte tjenester, der tilbydes af Accelerator Network, vil være til gavn for alle typer industrier, da næsten enhver virksomhed kan drage fordel af off-chain-transaktioner, kunstig intelligens og lignende tjenester.

nyttige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me