Introduktion SGPay ICO: Cryptocurrency Wallet & Payments

SGPay

SGPay är en tredje generationens plånbokplattform. SGPay-token använder Ethereum-teknik på blockchain och används som ett incitament och verktygstoken på SGPay-plattformen.

Vad gör SGPay?

SGPay är i huvudsak en plånbokstjänst. Den här tjänsten använder bara en plattform för att utföra en mängd olika uppgifter. Användare kan göra e-betalningar med sina kreditkort, köpa och sälja sina kryptovalutor eller använda ett brett utbud av tjänster ombord. Detta ger användarna ett intuitivt sätt att hantera alla sina tillgångar på en enda plats.

SGPay ICO

Enkelt uttryckt kombinerar SGPay plattformen och token till praktiskt taget allt – från dina kredit- och bankkort e-betalningar, till krypto och fiat e-plånböcker – på samma plats. Samtidigt erbjuder den många integrerade tjänster, som ett online köpcentrum, möjligheten att betala elräkningar, cykeluthyrning och mer.

Vad du borde veta om mobilbetalningsfältet i Asien

För att få en bättre uppfattning om varför SGPay gör en sådan skillnad i Sydostasien, ta en närmare titt på den växande arenan för mobilbetalningar i Asien. För närvarande har endast Sydostasien en e-betalningsindustri på 12 miljarder dollar. Dessutom påpekar välrenommerade källor som Straits Times regelbundet dess tillväxt. I själva verket säger vissa uppskattningar att Sydostasien 2021 kommer att ha mobilbetalningar över 30 miljarder dollar. Fler och fler användare i Sydostasien och därefter kräver mobila betaltjänster. Denna tillväxt sker eftersom fler användare vill ha ett alternativ till att bära kontanter, något de ser som obekväma och osäkra.

Betalningar i Asien

Naturligtvis är denna tillväxt långsammare i vissa delar av Asien än andra på grund av rädsla som identitetsstöld eller enkel brist på kunskap. Det är där en pålitlig plattform som SGPay spelar in. Med sin enkla design kan även de som inte känner till tekniken eller kryptovalutornas insatser vänja sig vid det. På grund av dess omfattande säkerhetsfunktioner skulle identitetsstöld inte vara något bekymmer.

Hur är SGPay redo att dominera det växande kryptovalutafältet i Singapore?

Singapore är ett område i Sydostasien med en av de starkaste kryptovalutorna. Den senaste tidens ökning av Bitcoin har lett till ett ännu större intresse för kryptoassets och flera nya kryptovalutor som dyker upp i detta land. Av alla kryptovalutor som visas i Singapore är SGPay inställd på att dominera fältet på grund av dess verkliga praktiska funktion, en kvalitet som saknas bland lokala startups..

Många av sådana plattformar prioriterar unika idéer och kryptoutbyten – men SGPay syftar till att vara en plattform som människor kan använda under sitt dagliga liv. Alla gör inköp, och SGPay ger enkelhet i den åtgärden. Det tar den växande framgången för plattformar som Apple Pay och tar sin design in i kryptovalutavärlden för att låta användare göra betalningar i butiker, online och mer med sina krypto- eller fiat-tillgångar..

SG Pay-funktioner

Singapore kommer att vara basplatsen för SGPay, men det är väl redo att expandera till resten av Sydostasien. En gång där kommer det att kunna nå tiotals miljoner användare som bara väntar på att komma in i världen av e-plånböcker och mobilbetalningar.

Vad är några av de utmärkta funktionerna i SGPay?

Den största dragningen av SGPay är möjligheten att genomföra alla dina dagliga transaktioner i en enda app, från att köpa filmbiljetter och handla online till att köpa Bitcoin och göra e-betalningar. SGPay gör det enkelt att hantera dina kryptovalutor oavsett var du är, inklusive möjligheten att köpa och sälja på själva plattformen. Mobilversionen kommer att ha portföljspårning i realtid 24/7 så att du alltid vet exakt var du står.

SG Pay-funktioner

Medan de flesta liknande plattformar som finns på andra marknader endast erbjuder möjligheten att betala med fiatvalutor eller kryptovalutor, gör SGPay båda. Använd vilken valuta du föredrar hos de deltagande återförsäljarna, så att du har fullständig kontroll över din ekonomi. Ser man på Sydostasien har SGPay stöd för fler kryptovalutor än någon annan lokal e-plånbok. Det stödet innebär att du kan diversifiera din e-portfölj, minska risken och skydda dina ekonomiska intressen.

Användare kan använda sin lagrade fiat-saldo för att överföra pengar till andra användare. SGPay strävar efter att bygga ett belöningssystem för intäktsgenerering så att du får belöningspoäng utan utgångsdatum eller långa och tråkiga villkor att hälla igen när du handlar på partnerns online-köpcentrum. För säkerhet innehåller SGPay biometrisk verifiering och flera andra inbyggda skyddsåtgärder.

SGPay riktar sig mot stora partnerskap tillsammans med de lokala bankerna såväl som i andra vertikaler. Plattformen modellerades som en hybridplattform och inte som ett rent kryptospel så samarbete borde vara enklare med den traditionella bankbranschen.

Vad ska du veta om SGPay-token?

SGPay Token, SGP, är baserad på Ethereum blockchain. Teamet kommer att få en fast leverans på 3,8 miljoner SGP och den offentliga leveransen kommer att vara upp till 10 miljoner, beroende på försäljningen under ICO. Detta kommer att leda till en total tillgång på mellan 3,8 miljoner och 13,8 miljoner, beroende på försäljningens framgång.

Försäljningsbidraget kommer att äga rum den 1–14 februari, vilket ger deltagarna hela två veckor att engagera sig. Under denna pre-försäljningsperiod kommer det att finnas 2 miljoner tokens tillgängliga, medan resten senare kommer att finnas tillgänglig under den huvudsakliga försäljningsperioden.

De som har token får lägre transaktionsavgifter när de köper eller säljer kryptovalutor med plånboken. Du kan också använda SGPay-tokens precis som med Bitcoin eller någon annan större kryptovaluta för att göra överföringar eller betalningar.

SGPay Token Sale

De som har token får lägre transaktionsavgifter när de köper eller säljer kryptovalutor med plånboken. Du kan också använda SGPay-tokens precis som du skulle göra med Bitcoin eller någon annan större kryptovaluta för att göra en överföring eller betalning.

Hur många användare hoppas SGPay få?

Som med alla andra plattformar vill SGPay inte begränsas av förutsägelser om antalet användare och ser mer tillväxt som en bra sak. Det har dock förutsägelser på plats baserat på teamets forskning om mobilbetalningskrav och produkten.

SGPay-mål

År 2018 planerar laget att ha 500 000 användare bara i Singapore. Under 2019 hoppas de kunna sprida sitt inflytande över hela ASEAN-regionen med 5 miljoner användare. 2020 kommer räckvidden förhoppningsvis att sträcka sig över APAC-regionen med 50 miljoner användare.

Vad annat finns på SGPay-färdplanen?

Under första halvåret 2018 kommer SGPay att vara i fas 2. Under den här tiden kommer togenerationshändelsen (TGE) att äga rum och plattformens prototyp kommer att släppas. Denna fas inkluderar också lanseringen av e-plånboksfunktionen, en lista över SGPay-symboler som bekräftelse från den rådgivande nämnden. I fas tre, andra halvan av 2018, kommer teamet att starta e-betalningsfunktionen, ha den intensiva adopsionsenheten, stödja fler tokens och delta i både strategiska partnerskap och marknadsföring på gemenskapsnivå. Fas fyra, första halvan av 2019, kommer att se handelspartnerskap; SDK- och API-funktioner; och integration för NFC, QR och CC.

Slutsats

SGPay är en plattform som kommer att gynna många på grund av dess förmåga att införlivas i allas dagliga liv. Det skapar ett koncept som aldrig tidigare skådats i Sydostasien som har visat sig vara framgångsrikt i andra delar av världen. Med ett formidabelt team som stöder projektet lovar SGPay att vara en användbar plattform för människor i olika åldrar och tekniska kunskaper, vilket ger ännu större medvetenhet om e-betalning och kryptovaluta i Singapore och resten av Sydostasien.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me