Introduktion av Streamity ICO: En ny decentraliserad kryptovalutaväxling

Streamity ICO

Strömning hanterar vanliga problem med kryptovalutabörser, till exempel möjligheten att konvertera mellan fiat och kryptokurvor snabbt och säkert. Teamet bakom Streamity erkänner att det för närvarande finns många kryptovalutabörser tillgängliga men märker stora brister med dem, såsom höga provisioner, brist på säkerhet och svårigheter att använda. För att ta itu med denna fråga har Streamity minimiprovisioner och erbjuder rättvisa marknadspriser för börser.

Strömning

Vilka är fördelarna med strömning jämfört med andra utbyten?

Streamity använder StreamDesk-plattformen, som är bekväm och enkel att använda, vilket gör det enkelt för experter, nybörjare och alla däremellan att konvertera valutor. Om det uppstår problem eller problem finns teknisk support tillgänglig dygnet runt från Streamity, redo att svara på dina frågor och lösa problem. Tjänsten har också en stor skala utan begränsningar tack vare sin globala närvaro.

Jämfört med andra börser, med hjälp av StreamDesk kan du spara pengar när du köper eller säljer kryptovalutor. Besparingarna kommer från brist på dolda avgifter, låg provision och fasta räntor.

Det finns också säkerhetsfördelar för både köpare och säljare av kryptovaluta med StreamDesk. Säljarens kryptovaluta blockeras med ett smart avtal. När fiatpengarna kommer in på säljarens konto skickar betalningssystemet en signal för att öppna det smarta kontraktet och köparen får kryptovalutan. För ökad säkerhet, om köparen inte skickar fiatpengarna till säljarens konto inom en viss tid, öppnas det smarta kontraktet och skickar tillbaka kryptovalutan till säljaren så att de inte tappar pengar från bedrägeri.

Vad är StreamDesk exakt??

StreamDesk är peer-to-peer-plattformen som är avgörande för Streamity och är en decentraliserad applikation. I denna plattform är båda parterna individer och du kommer inte att hitta någon direkt jämförelse med konventionella institutioner eftersom inga banker är inblandade; istället går valutorna mellan individer utan några finansinstitut inblandade och tar en nedskärning av pengarna.

Stream Desk

StreamDesk är baserad på blockchain-teknik och bör tilltala användare på grund av dess gynnsamma transaktionsvillkor och säkerhet. Eftersom hela processen är avlägsen blir tidshantering enkel.

Vilka är de viktigaste funktionerna i StreamDesk?

Som nämnts, med Streamity, syftar teamet till att ta itu med några av problemen med nuvarande kryptovalutabörser, som volatilitet, höga provisioner och tveksam säkerhet ibland. Användningen av smarta kontrakt ger Streamity och StreamDesk extra säkerhet. Streamity följer också KYC: s policy och principer i samband med rättvist partnerskap, vilket gör verksamheten helt laglig, något som vissa andra börser saknar på vissa marknader.

Streamdesk-funktioner

Användare kommer att uppskatta de minimala provisionerna, som kanske inte ens inkluderar några avgifter och fiat-valuta. Kryptovalutaprovisionerna kan vara så små som noll och max ut till 2 procent, vilket låter användare spara pengar. För ytterligare besparingar erbjuder StreamDesk en rättvis tjänst med kryptovalutavärdet inställt så nära den aktuella växelkursen som möjligt. I själva verket ställer systemet automatiskt in det genomsnittliga marknadsvärdet baserat på information från större börser.

De av alla färdighetsnivåer kommer att uppskatta StreamDesks bekvämlighet och enkelhet, liksom friheten för kryptosamhället. När allt kommer omkring blockeras varken kryptovalutor eller fiatvalutor med plattformen, vilket låter den fungera lagligt i de flesta områden.

Hur är strömning mer än bara ett utbyte?

Istället för att endast erbjuda tjänster för utbyte av kryptovaluta, bidrar Streamity också till att säkerheten förbättras i kryptosamhället. Det ger information och tekniska resurser för blockchain-teknik, vilket hjälper samhället som helhet. De viktigaste aspekterna kommer att omfatta databehandling, investeringar och utbildningstjänster.

Strömfördelar

Specifikt tillhandahåller Streamity analyser, nyheter, utbildningsresurser och investeringsresurser. Var och en av dessa ligger i sin egen affärsmiljö. Det slutliga målet är att skapa en portal med blockchain-teknik och kryptovalutor. Det kommer att ha analyser, idéer och nyheter av hög kvalitet i ett enda personligt konto, tillsammans med möjligheten till unika utbildningskurser från experter. Det kommer också att finnas forum med token-ersättning.

Vad ska du veta om STM-token och ICO?

STM-tokens är en del av Ethereum-plattformen och uppfyller ERC 20-standarden. Antalet tokens är strikt begränsat till bara 186 miljoner, och inga fler kommer att utfärdas i framtiden. När så många tokens har sålts kommer ICO att vara färdig, utan att fler samlingsfaser ska äga rum.

Investerare kan köpa token med BTC, ETH, LTC, ETC, EUR eller USD. Token värderas till $ 0,20, och distributionen kommer att vara proportionell mot antalet investeringar under ICO-kampanjen, med belöningar och bonusar.

Streamity Token-försäljning

Pre-ICO varar från 22 till 28 januari 2018. Under denna tid kommer 20 miljoner STM att finnas tillgängliga med 30 procents rabatt med ett pre-ICO-mål på 2,8 miljoner USD. Tokenförsäljningen börjar den 12 mars med 20 procent rabatt på dag 1 och 15 procent rabatt för resten av fas 1 (fram till 25 mars). Det kommer att finnas 100 miljoner tokens tillgängliga under denna fas. Fas 2 kommer att ha 10 procent rabatt och pågå från 16 till 29 april.

Varför ska du köpa STM-token?

STM-token är nyckeln till att använda Streamity och dra nytta av dess fördelar. För att göra förvärv eller försäljning av STM-tokens enklare kommer de att listas på större kryptovalutabörser efter ICO. Tokeninnehavare utnyttjar också minimal risk eftersom priset för token skyddas av reserver av både fiat- och STM-tokens.

De som har mer än 1250 STM får ytterligare privilegier, inklusive minskade provisioner när de använder StreamDesk-plattformen.

Hur ser färdplanen ut?

Streamity-projektidén började i maj 2017, med prototypen av StreamDesk avslutad i augusti samma år. ICO kommer att äga rum under första kvartalet 2018, liksom lanseringen av StreamDesk. Under andra kvartalet kommer teamet att lansera Streamity-resurserna för utbildning och information.

Streamity Roadmap

Kryptovalutaomvandlaren startar under fjärde kvartalet. Andra kvartalet 2019 lanseras den mobila Streamity-versionen för Android och iOS, och lanseringen av investeringsresursen kommer att ske under fjärde kvartalet 2019.

Slutsats

Även om det redan finns många kryptovalutabörser, verkar Streamity erbjuda ett bra alternativ med lägre avgifter och rättvisa marknadsräntor. Den verkliga fördelen kommer när ytterligare resurser lanseras och användare kommer att kunna få all information de behöver på samma plats som börsen, vilket effektiviserar processen att investera i kryptovaluta.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me