Introductie van wereldwijde blockchain: investeringsmaatschappij voor blockchain-technologie

Wereldwijde Blockchain-gids

Global Blockchain is ontworpen met investeerders in gedachten. Dit bedrijf geeft degenen die geld willen investeren de mogelijkheid om dit te doen via een mix van activa binnen de blockchain-ruimte. Die activa in kwestie zijn strategisch gekozen door het team erachter Wereldwijde blockchain-technologieënCSE: BLOCOTC: BLKCF) met als doel een evenwicht te vinden tussen groei en stabiliteit. De portefeuille achter de investeringen combineert blue-chip-holdings, zoals Bitcoin en Ethereum, met ‘small-cap’ cryptocurrency-holdings, inclusief die welke andere investeerders nog niet kunnen bezitten.

Wereldwijde blockchain

Wie zit er achter wereldwijde blockchain?

Het team achter Global Blockchain bestaat uit pioniers uit de sector. U zult degenen met jarenlange ervaring met blockchain-projecten opmerken sinds ze early adopters en oprichters waren. Andere teamleden waren betrokken bij de ICO-revolutie. Omdat het team bestaat uit degenen die al bestaan ​​sinds de geboorte van de blockchain, hebben ze de kennis en ervaring die nodig zijn om potentiële bedrijven nauwkeurig te onderzoeken met het oog op technische levensvatbaarheid en zakelijk inzicht..

Aan het hoofd van dit team staat Steve Nerayoff, een senior adviseur voor Ethereum – een cryptocurrency die met 94.000 procent is gestegen sinds de ICO. Hij ontwierp de Ethereum crowdsale, die het Ethereum-project financierde, en adviseerde vervolgens de Lisk-cryptocurrency, nu met een marktkapitalisatie van $ 526 miljoen.

Het team

Rick Willard, een andere veteraan van de cryptowereld in het Global Blockchain-team, was de mede-oprichter van de Silicon Valley Blockchain Society. Hij heeft landen als Luxemburg geadviseerd over blockchain-strategieën en is een van de belangrijkste experts op het gebied van cryptocurrencies wereldwijd..

Andere opmerkelijke namen op de opmerkelijke Global Blockchain-selectie zijn onder meer Kyle Kemper, uitvoerend directeur van Blockchain Association of Canada, en Michael Terpin, mede-oprichter van BitAngels, het eerste netwerk voor angel-investeerders in de cryptowereld en Shidan Gouran, een blockchain-expert.

Hoe spreekt wereldwijde blockchain beleggers aan?

Global Blockchain zou investeerders moeten aanspreken vanwege het zeer ervaren team en de connecties in de blockchain-gemeenschap. Vanwege die connecties kan de portefeuille vroege investeringsprojecten bevatten waar u anders niet aan mee zou doen. De kennis van het team betekent ook dat investeerders gerust kunnen zijn, wetende dat de investeringen in gekwalificeerde projecten zijn met sterke groeiprognoses. Het beste van alles is dat investeerders zelf geen onderzoek hoeven te doen; het team zorgt ervoor.

Bovendien heeft Global Blockchain zijn eigen in-house innovatie-incubator die middelen levert, die op hun beurt het potentieel van blockchain-technologie maximaliseren en de groei van die technologie verbeteren. Slechts enkele van die belangrijke bronnen omvatten juridische ondersteuning, technisch ontwikkelingspersoneel en startkapitaal. Dankzij de middelen kan de ICO plaatsvinden zodra een product levensvatbaar is.

Partners

Simpel gezegd, Global Blockchain helpt investeerders door al het harde werk van het onderzoek naar verschillende cryptocurrency-investeringen weg te nemen, in plaats daarvan biedt het hen een veilige manier om de slimste investeringen te doen in een online brokerage-account. De typische belegger heeft eenvoudigweg niet de branchekennis die nodig is om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over in welke blockchain- en cryptoprojecten hij moet investeren. Sommigen weten misschien niet eens hoe ze toegang moeten krijgen tot ICO’s.

Hoe ziet de portefeuille van een belegger eruit??

Met Global Blockchain kunnen gebruikers op één locatie investeren in een reeks activa met betrekking tot cryptocurrency. Deze omvatten cryptocurrency-mining, een mandje met blue-chip crypto-holdings (Ethereum en Bitcoin), een mandje met crypto-holdings met kleinere caps, toegang tot pre-ICO- en ICO-financiering en blockchain-startups die zijn ontwikkeld met de eigen studio van Global Blockchain om gedecentraliseerde applicaties te ontwikkelen.

Naarmate er meer kapitaal in de portefeuille van Global Blockchain komt, is het team van plan om het in meerdere silo’s te implementeren. Deze omvatten volwassen blockchain-valuta’s, ICO’s, pre-ICO’s, blockchain-startups en huidige groeitokens met marktkapitalisaties van $ 100 miljoen tot $ 1 miljard. Eenmaal volledig geëvolueerd, verwacht Global Blockchain de allereerste wereldwijde investeringsmaatschappij te zijn met blootstelling aan het complete blockchain-systeem, samen met token-diversificatie en startup equity.

Investeerders

Idealiter bestaat 50 procent van de portefeuille uit valuta’s die een middel voor netwerkbetalingen zijn en 25 procent elk van de valuta’s die een ruilmiddel zijn en valuta’s die deel uitmaken van gedecentraliseerde toepassingen. Het platform zal de activa gelijkelijk verdelen over interne projecten, blue chip-munten, groeimunten en aandeleninvesteringen.

Global Blockchain was ook een van de eerste kopers van Kodak-munt, een gloednieuw token van het beroemde camera- en filmbedrijf. Global Blockchain kreeg 8 miljoen KodakCoins aangeboden als onderdeel van een pre-ICO-verkoop, die het bedrijf met een enorme korting kreeg voor slechts $ 2 miljoen. In verband met zijn KodakCoin-investering is Global Blockchain dat samen met Overstock.com en haar dochteronderneming tZero om de KodakCoin ICO te faciliteren.

Global Blockchain richt zich ook op economieën van videogames. In-game economieën voor enorme videogames zoals Second Life, Eve Online en World of Warcraft vertegenwoordigen enorme mogelijkheden. De economie van het spel Second Life zou bijvoorbeeld de moeite waard kunnen zijn maar liefst $ 500 miljoen, en gebruikers gaven in 2014 $ 60 miljoen uit in echte valuta. De economie van het spel EVE Online was het waard $ 55 miljoen in 2016. En nu is de valuta van World of Warcraft meer waard dan de munteenheid van Venezuela. Global Blockchain zou dat virtuele geld in tokens kunnen veranderen en ze via de cryptocurrency-markt kunnen verhandelen.

Waarom omvat de portfolio Blockchain-startups en ICO’s??

Hoewel vergelijkbare platforms investeren in huidige ICO’s, vindt Global Blockchain dat dit niet voldoende is en dat de huidige teams eendimensionaal blijven. De skillset van de huidige teams is gebaseerd op ontwikkeling zonder de follow-through die nodig is om succes te garanderen. Om een ​​succesvolle munt te zijn, gelooft het Global Blockchain-team dat ze moeten beschikken over opbouw, distributie en branding. Ze zijn ook van mening dat de industrie enorm kan profiteren van een ontwikkelingslaboratorium dat wordt geleid door een team met praktijkervaring. Ten slotte gelooft Global Blockchain dat standaarden voor corporate governance in de blockchain zullen aankomen, en wanneer dit gebeurt, zullen alleen ontwikkelaars die professioneel worden beheerd, overleven.

Portefeuille

Terwijl de meeste cryptocurrency-investeringsbedrijven zich richten op ICO-investeringen, zal Global Blockchain zich richten op de “best-of-breed” cryptocurrencies. Deze hebben een bewezen langetermijnwaarde plus een seed-stage equity-investering in de ondernemingen die volgens hen goed passen bij het ICO-fondsenwervingsmodel, de symbolische economie en decentralisatie..

Hoe investeert u met wereldwijde blockchain?

U kunt Global Blockchain vinden in de vorm van een beveiliging die openbaar wordt vermeld. Je kunt het vinden op aanbiedingen voor Canada (CSE: BLOC, de Verenigde Staten (OTC: BLKCF, en Europa (BWSP.F) van makelaarskantoren of via online kortingsbemiddeling. Dit betekent dat mensen van over de hele wereld met slechts enkele klikken gemakkelijk kunnen investeren in Global Blockchain. Het bedrijf hoopt ook in Australië en Azië te worden vermeld, dus het zal 24 uur per dag verhandelbaar zijn.

Wat zijn de belangrijkste doelen van wereldwijde blockchain?

Het kernteam van Global Blockchain zal na grondig onderzoek tussen de zes en twaalf tokens per jaar incuberen. Het bedrijf zal zelf zorgen voor de cruciale vroege financiering en vervolgens een groot aandelenbelang behouden. Elk bedrijf krijgt zijn eigen toegewijde team, met de mogelijkheid om te worden afgesplitst en vervolgens afzonderlijk genoteerd om op aandelen gebaseerde dividenden aan aandeelhouders te verstrekken. Ten slotte wil Global Blockchain de eerste zijn die de huidige kapitaalmarkten en valuta’s volledig benut met de hulp van een team met gevarieerde en nuttige ervaring.

Gevolgtrekking

Voor degenen die willen investeren in cryptocurrencies of blockchain-technologie maar niet zeker weten hoe ze dit moeten doen en niet te veel risico willen nemen, is Global Blockchain de perfecte keuze. De diversificatie van de portefeuille verkleint het risico, terwijl het ervaren team zorgt voor het onderzoek dat nodig is om crypto-activa te vinden die kunnen groeien.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me