Introductie van SwissBorg ICO: Swiss Wealth Management met slimme contracten

Swissborg ICO

SwissBorg streeft naar een nieuw tijdperk in de wereld van Zwitsers particulier vermogensbeheer, compleet met slimme contracten. Het project heeft een gemeenschapsgerichte aanpak die draait op Ethereum en slimme aandelen. Dit is de allereerste Zwitserse fintech-startup die op maat gemaakte diensten gaat aanbieden voor investeringen in de cryptomarkt. SwissBorg zal een beroep doen op particulieren, financiële adviseurs, investeringsmanagers en DAO’s.

Swissborg-website

Wie heeft SwissBorg ontwikkeld?

De CEO en oprichter van SwissBorg is Cyrus Fazel. De medeoprichter en CSO is Anthony Lesoismier. Christophe Diserens is de COO, Maxime Gillot is de CIO, Marco Guerreiro is het hoofd van kwantitatieve strategieën, Micha Roon is de slimme contractexpert, Olga Vorobyeva is het hoofd van PR en CM, en Maelle Baud is het hoofd van digitale marketing. Colin Wirz is de python-ontwikkelaar, Tomas Shanak leidt IT-operaties, Deni Dudaev is de business development manager, Mai Kiguchi is de blockchain-adviseur en Ken Yagami is het hoofd van Japan..

SwissBorg-team

De adviseurs zijn onder meer Henri Haeni, die de CEO is van Abilene Advisors; Dhanesh Kothari, senior IT-programmamanager; Samuel Johnson, de CTO van Smartlink SA; Daniel Gasteiger, de oprichter van Procivis AG; Miko Matsumara van Pantera Capital; Alexander Fazel, de oprichter van Chameleons Japan; Enrico Ferro, een digitale innovatiegoeroe; en David Drake, die een investeerder is.

Hoe is SwissBorg uniek?

Op dit moment zijn er geen Zwitserse fintech-startups met die op maat gemaakte investeringsdiensten binnen de cryptomarkt, iets dat SwissBorg gaat veranderen. Daarnaast zal het slimme contracten gebruiken, onderdeel van het slimme investeringsmandaat dat wordt aangedreven door de technologie van de Ethereum-blockchain. Tussen digitalisering en cryptografie zal SwissBorg extra maatwerk en toegankelijkheid hebben in vergelijking met andere vergelijkbare projecten.

SwissBorg is ook een meritocratie, wat betekent dat elk lid van de gemeenschap kan bijdragen aan de gemeenschap van het platform. Sterker nog, leden worden beloond voor hun bijdragen, zodat hun harde werk niet verloren gaat. Het team achter SwissBorg is van mening dat elk individu uniek is. Daarom biedt het project op maat gemaakte diensten om aan de specifieke eisen van elke persoon te voldoen.

Het project maakt ook gebruik van een combinatie van AI-optimalisatie, Swarm-intelligentie en automatisering om de strategie en handelsbeheer te verbeteren en het verder te onderscheiden.

Wie heeft er baat bij SwissBorg?

Bijna iedereen, of het nu gaat om een ​​individu of een entiteit, zal kunnen profiteren van SwissBorg. Gedecentraliseerde Autonome Organisaties (DAO’s) zijn de weg van de toekomst naarmate de wereld meer tokenized wordt. Het team achter SwissBorg verwacht dat de huidige bedrijfsmodellen een DAO-model zullen worden. Ze anticiperen ook op de evolutie van het beheer van meerdere valuta’s (inclusief voor multi-cryptocurrencies) en het beheer van contanten. Met SwissBorg kunnen DAO’s profiteren van deze veranderingen in plaats van achter te blijven.

Ook degenen in de financiële gemeenschap zullen hiervan profiteren. Dit is gewoon het volgende niveau van creativiteit van kwantitatieve vermogensbeheerders en vermogensbeheerders. Particulieren die crypto-activa aanhouden, zullen kunnen profiteren van deze geheel nieuwe vorm van financiële diensten. Tussen de slimme contracten, AI en zelflerende algoritmen zijn de investeringsmandaten op maat gemaakt zonder extreme kosten zoals je zou verwachten van een particuliere financieel adviseur.

ICO-gegevens

De SwissBorg ICO begint op 21 november 2017. Er zijn eigenlijk twee verschillende tokens voor de ICO. Het CHSB-token is de manier om lid te worden van de toekomstige startup. CSB, of SB Cryptallion, is een token-hedgefonds met meerdere strategieën.

CSB-tokens

Met de CSB-tokens of het Cryptallion Fund is het doel 350.000 ETH. CSB is ERC-20. Alle niet-verkochte tokens worden vernietigd. 50 procent van de fondsen gaat naar de prestaties van het fonds, waarbij 40 procent wordt herbelegd in het fonds en 10 procent wordt verdeeld binnen het SwissBorg-netwerk.

CSB-tokens

Het doel van dit token is om sterke, positieve en absoluut rendement te behalen binnen cryptocurrencies. Het token zou het risico en de volatiliteit moeten verminderen vanwege zijn gediversifieerde strategieën, en dit tokenfonds zal een multi-strategiebenadering gebruiken. Het fonds is gesloten, wat betekent dat tokens alleen tijdens de TGE worden verkocht. Hierna kunt u ze alleen krijgen via transacties op beurzen. Beleggers krijgen kwartaalrendementen en de fondsresultaten zullen volledig transparant zijn. Het managementteam achter het token heeft een gecombineerde ervaring van meer dan 80 jaar met hedgefondsen in verschillende tijdzones.

50 procent zal strategisch directioneel zijn, met 10 procent toegewezen aan elk van de volgende: ICO-fundamentals, gebeurtenisgestuurd, trendvolgend en mean reversion, cryptolening en arbitragemogelijkheden.

CHSB-tokens

Net als CSB-tokens is CHSB ERC-20. Het doel is 50 miljoen CHF met een totaal aanbod van 1 miljard. De voorraad is vast, waarbij onverkochte tokens worden gereserveerd voor gebruik bij verdere ontwikkeling. Kort nadat de ICO is voltooid, verschijnt het CHSB-token op beurzen.

Degenen die CHSB-tokens bezitten, zullen actief worden betrokken bij de ontwikkeling van het netwerk. Met tokens kunnen houders stemmen over de technische aspecten van de projectontwikkeling. Ze krijgen ook inkomsten uit het netwerk.

Zodra de C-share-technologie of equivalent operationeel wordt, kunnen tokenhouders een SwissBorg C-Share ontvangen voor hun CHSB-token. Terwijl de ERC-20-technologietokens lidmaatschap bieden, geven C-Share-tokens de houder de status van een slimme aandeelhouder. Houders van de ERC-20-tokens hebben het recht om te stemmen over technische projecten en om inkomsten te delen, die beide zijn gebaseerd op slimme contracten. Houders van C-Share hebben recht op on-chain governance en on-chain dividenden, die elk zijn gebaseerd op de Smart Swiss Cooperative.

De inkomstenstromen omvatten handelsvergoedingen voor beleggingsdiensten en prestatie- en beheervergoedingen voor beleggingsoplossingen. Door de link tussen on-chain en off-chain investeringen te overbruggen, kan SwissBorg investeringsoplossingen leveren voor beide werelden.

Zal SwissBorg worden gereguleerd?

Een van de doelen van SwissBorg is om binnen Zwitserland gereguleerd te worden. Als zodanig kunnen alle klanten verwachten dat ze enkele van de waarden hebben die Zwitsers bankieren zo wenselijk maken, zoals betrouwbaarheid, vooruitdenken en precisie..

Conclusie

Gezien de krachtige reputatie die Swiss Banking over de hele wereld heeft opgebouwd op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid, zou SwissBorg een zeer welkome aanvulling moeten zijn. Investeerders, bedrijven en meer zullen waarschijnlijk het gemak van profiteren van een Zwitserse bank verwelkomen. De mogelijkheid om investeringen voor elke klant aan te passen, is ook opmerkelijk, wat SwissBorg nog innovatiever maakt.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me