Introductie van PikcioChain ICO: Secure Blockchain-Based Exchange for Personal Data

PikcioChain is een uitwisseling voor uw persoonlijke gegevens rechtstreeks op de blockchain, waardoor zowel veiligheid als transparantie wordt gegarandeerd. PikcioChain is ook compatibel en gedistribueerd, een data-ecosysteem dat het eenvoudig maakt om persoonlijke gegevens te verzamelen, certificeren en vervolgens uit te wisselen.

Pikcio Chain ICO

Wie bezit en ontwikkelt Pikcio?

De netwerk achter Pikcio is het werk van MatchUpBox, een bedrijf dat verantwoordelijk is voor zowel het bezit als de ontwikkeling ervan. MatchUpBox is opgericht door Fabien Bucamp, Didier Collin de Casaubon en Jorick Lartigau. Collin de Casaubon is de CEO en heeft een postgraduaat in filosofie, een master in wiskunde en een MBA. Hij is ondernemer in de software-industrie en heeft meer dan 15 jaar ervaring in het bankwezen.

Het team

Bucamp werkt als CTO en is verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van hardware- en softwareontwikkeling. In het verleden was hij de teammanager voor netwerkbeveiliging van het Franse ministerie van Defensie. Lartigau heeft de leiding over de onderzoeksafdeling en werkt eraan om nieuwe functies te bieden. Met zijn Ph.D. in de informatica is hij een specialist in big data-algoritmen en gegevensbeveiliging.

Alizon Konig werkt aan ontwikkeling en codeert de motor voor MatchUpBox. Gonzague Grandval houdt toezicht op de strategie na een postdoctoraal diploma aan Sorbonne in economie. Hij is gespecialiseerd in de blockchain en cryptocurrency. De chief sales officer is Jean-Francois Lienart, die jarenlange ervaring heeft met het verkopen van IT-diensten en -oplossingen binnen de Benelux-markt, met een specialiteit in het vinden en implementeren van nieuwe technologie om grote organisaties te helpen groeien. Een andere medeoprichter, Cherie Arruda, MBA, is verantwoordelijk voor de planning en audits na 26 jaar werken bij een grote Amerikaanse bank. Ten slotte houdt Delphine Benat-Rassat toezicht op de operaties en heeft ze een master in bedrijfsbeheer.

Waarom moeten gebruikers kiezen voor PikcioChain?

PikcioChain is speciaal ontwikkeld met de huidige “Ken uw klant”(KYC) systemen in gedachten. Dit zorgt ervoor dat het naadloos samenwerkt met bestaande systemen, waardoor u gecertificeerde gegevens rechtstreeks in het KYC-systeem kunt pluggen. Pikcio formatteert de informatie en maakt deze klaar voor uw KYC-systeem, zodat u deze naadloos kunt gebruiken.

Voordelen

Pikcio voldoet ook volledig aan de AVG. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over rechten met Pikcio, aangezien gebruikers te allen tijde de controle over gegevens behouden. Dankzij PikcioCoin zullen gebruikers worden gestimuleerd om hun gegevens te onderhouden. Pikcio maakt het ook voor serviceproviders mogelijk om onboarding te leveren die niet alleen sneller maar ook veiliger is. Dit geeft de serviceproviders niet alleen gemoedsrust en efficiëntie, het verbetert ook de gebruikerservaring van hun klanten.

Wat zijn de PikcioChain-gateways?

Er zijn twee gateways voor PikcioChain, afhankelijk van het type gebruiker. PikcioPro is voor bedrijven die diensten willen gebruiken of aanbieden (zoals advertenties, commerciële aanbiedingen en dataportabiliteit) op basis van datacertificeringen en toestemmingen van klanten. Het is in wezen een portaal voor de Pikcio-marktplaats voor het uitwisselen, kopen of verkopen van gecertificeerde gegevens.

Ondertussen is PikcioMe ontworpen voor de individuele eindgebruikers. Met dit platform kunnen gebruikers veilig communiceren met derden en gegevens delen. PikcioMe stelt individuen ook in staat om gegevens op te halen uit webservices en verschillende bronnen. Ze kunnen ook PKC-tokens verdienen door hun gegevens te certificeren of te verkopen.

Hoe kunt u PikcioMe gebruiken?

PikcioMe is gemakkelijk toegankelijk via een van de verschillende applicaties. Met behulp van het platform kunt u uw persoonlijke gegevens beheren, bestanden uitwisselen of beheren, toegang krijgen tot uw agenda, toegang krijgen tot de portefeuille voor Pikcio-tokens, nieuws van contacten bekijken, chatten met de andere gebruikers en peer-to-peer-e-mails verzenden of ontvangen. In de nabije toekomst zullen gebruikers hun wachtwoorden kunnen beheren en aan een peer-to-peer videochat kunnen werken.

Wat kost het om PikcioChain te gebruiken?

PikcioMe is volledig gratis te gebruiken in de vorm van de verschillende applicaties. U kunt het gratis gebruiken om bestanden uit te wisselen, te chatten of voor andere persoonlijke taken. Sommige andere functies vereisen PKC’s, het token van het platform. Anderen stellen gebruikers in staat PKC’s te verdienen, waardoor de kosten worden gecompenseerd.

Hoewel PikcioMe gratis is voor gebruikers, betalen bedrijven wel voor het gebruik van PikcioPro-services, zoals certificering. Ze betalen ook om de privé-blockchains te beheren die voldoen aan de specifieke behoeften van het bedrijf.

Hoe biedt PikcioMe beveiliging?

Er zijn geen beveiligingsproblemen met PikcioMe, aangezien elke transactie end-to-end gecodeerd is. Om het nog beter te maken, wordt de coderingssleutel altijd gegenereerd met het apparaat van de gebruiker vanuit de PikcioMe-applicatie, in tegenstelling tot een van de MatchUpBox-servers. Daarom kunt u alleen als gebruiker uw gegevens en communicatie decoderen.

Wat moet u weten over PKC?

PKC’s zijn de tokens achter PikcioChain, en ze bevinden zich momenteel in hun voorverkoop. De voorverkoop eindigt donderdag 7 december. PikcioCoin biedt waarde voor uw persoonlijke gegevens, terwijl het gebruikers prikkels geeft om ervoor te zorgen dat hun gegevensrecords up-to-date zijn. Op deze manier bevat het systeem altijd de meest recente gegevens met de grootst mogelijke nauwkeurigheid. Er zijn ook bepaalde functies die alleen toegankelijk zijn via de tokens.

ICO-gegevens

Het eerste muntenaanbod begint in december en er zijn bonussen voor eerdere bijdragers. Elke Bitcoin-bijdrage (1 XBT) geeft de gebruiker een toewijzing van 6.000 PKC. Ze krijgen ook een tijdsafhankelijke bonus, afhankelijk van wanneer ze hebben bijgedragen aan de ICO. De eerste drie dagen van de verkoop is deze bonus 25 procent. Dagen vier tot zes, het gaat naar 20 procent. Het daalt dan tot 15 procent gedurende dagen zeven tot negen. Degenen die op dag 10 tot 12 bijdragen, krijgen een bonus van 10 procent en degenen die op dag 13 of 14 bijdragen krijgen een bonus van 5 procent.

PKC zal in februari 2018 op beurzen verschijnen, dus als u de ICO of voorverkoop mist, is er na een korte wachttijd nog steeds een kans om in deze cryptocurrency te investeren.

Routekaart

Conclusie

PikcioChain is een handige manier om te profiteren van de blockchain tijdens het uitwisselen van informatie. Met dit platform profiteren zowel individuele gebruikers als bedrijven. Dankzij het gebruik van de blockchain is Pikcio ongelooflijk veilig en transparant, waardoor angsten worden weggenomen.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me