Introductie van HotNow ICO: First Gamified Online-to-Offline Economy

Heet nu ICO

Zoals de voordelen van blockchain worden meer erkend door bedrijven in verschillende industrieën, heeft de wijdverbreide acceptatie van deze technologie de schijnwerpers gericht op het meest baanbrekende onderdeel: cryptocurrency. Cryptocurrency kan veel meer zijn dan eenvoudig digitaal geld zoals bitcoin, en wordt door blockchain-bedrijven specifiek gebruikt om de overdracht van waarde tussen belanghebbenden in hun ecosysteem te benoemen. “Tokenization” is hoe we dit idee omschrijven: dat bedrijven digitale munten gebruiken om meer betekenisvol gedrag van klanten te stimuleren dan alleen kopen. Idealiter zullen alle deelnemers aan een dienst profiteren van een token-exclusieve economie.

HoToKen ICO

Cryptocurrency kan worden gebruikt om andere waardevolle participatieve activiteiten van klanten te stimuleren, dankzij de geschiktheid voor gebruik met slimme contracten. Met het blockchain-grootboek en de cryptocurrency om in realtime de tabbladen bij te houden, kan een contract worden opgesteld om onmiddellijk aan zichzelf te voldoen wanneer aan bepaalde voorwaarden is voldaan. Hiermee gebruiken bedrijven de relatieve waarde van cryptocurrency om geld te fiatgeld om de betaling van werknemers, facturering en andere transactieactiviteiten te automatiseren. Dit is echter niet buiten de gebaande paden denken. De markt wordt steeds meer getuige van nieuwkomers zoals Heet nu, die de speciale kenmerken van cryptocurrency gebruikt om een ​​meer rechtvaardige, tokenized discount-economie voor de detailhandel te creëren.

Evoluerende cryptomunteneconomieën

Tokens werden voor het eerst afgeleid van het Ethereum-platform, waarmee bedrijven zichzelf kunnen crowdfundden door een afgeleide valuta te lanceren met een waarde ten opzichte van een meer liquide onderliggende munt. Degenen die in deze nieuwe blockchain-startups investeren, ruilen hun waardevolle munten in voor een groter aantal van de nieuwe tokens van het bedrijf, die kunnen worden gebruikt voor speculatie of om beschermheer te zijn van het uiteindelijke aanbod van het bedrijf..

Speculatie is momenteel de naam van het spel, waarbij de ongereguleerde aard van deze tokens het mogelijk maakt om geld tussen honderden verschillende alternatieve munten te verplaatsen om te proberen op hype-golven te rijden en het rendement dienovereenkomstig te vermenigvuldigen. Veel bedrijven geven echter niet voldoende redenen om deze tokens vast te houden en te gebruiken voor het beoogde doel, waardoor het idee meer dan twijfelachtig is. Toonaangevende blockchain-bedrijven zoals HotNow erkennen de onhoudbaarheid van deze trend, en bouwen aan gezonde ecosystemen voor cryptocurrency die het gebruik ervan op meer traditionele manieren rechtvaardigen.

Heet nu

De HoToKeN-cryptocurrency is een productiever medium voor het uitwisselen van waarde tussen lokale bedrijven en hun online gemeenschappen en moedigt beide partijen aan om te blijven deelnemen aan een zorgvuldig uitgebalanceerde dynamiek. Verkopers die HotNow gebruiken, kunnen de lokale bevolking belonen met HoToKeN voor het schrijven van recensies, het maken en plaatsen van productafbeeldingen, het doorverwijzen van vrienden, het spelen van minigames en andere activiteiten die hun merk ondersteunen. HotNow is van plan HoToKeN in staat te stellen goederen en diensten bij deze retailers te kopen, waardoor bedrijven zowel advertenties als klanten tegelijk kunnen ontvangen. Klanten hoeven geen interactie te hebben met bedrijven die ze niet ondersteunen, wat betekent dat ze in wezen worden betaald als basisadverteerders met geld dat kan worden vervangen door hun favoriete winkels. Hun bestedingsprestaties worden ook bijgehouden door HotNow, waardoor de meest loyale van hen HoToKeN kunnen lenen voor nog betere deals.

Een teken voor elk bedrijf?

Zo’n systeem is een van de weinige die het verdient om als “tokenized” te worden bestempeld, omdat het erin slaagt een echt geïsoleerde, zelfvoorzienende waardecyclus te zijn. Er wordt voldoende voldaan aan de behoeften van elke deelnemer aan het HotNow-ecosysteem, wat niet gezegd kan worden voor sommige andere cryptocurrency-inspanningen. Andere bedrijven kunnen dit model eenvoudig nabootsen door betere gebruiksscenario’s voor hun eigen cryptocurrencies te bouwen. Het is niet voldoende om de resulterende token te crowdfunding en te bestempelen als geld voor het kopen van een dienst. Het geld stimuleren om binnen deze ecosystemen te blijven, bijvoorbeeld door productieve gebruikers beheerders of VIP’s te laten worden, is noodzakelijk.

Economie

Volgens dit model is het gemakkelijk voor te stellen dat op een dag elk bedrijf zijn eigen token zal hebben en dat de digitale portemonnee van iedereen verschillende munten zal hebben, afhankelijk van de plaatsen waar ze graag winkelen, eten of spelen. Het kan lijken op de manier waarop mensen momenteel merkcreditcards gebruiken die beloningen bieden voor het kopen van items in een specifieke winkel of categorie. HotNow heeft al een vergelijkbare visie voor hun HoToKeN laten zien, en geeft andere bedrijven een voorbeeld om te volgen. Handelaren die het gebruiken, kunnen rok poortwachters zoals Groupon en zoekmachines om klanten te werven en het proces van het verdienen van sociaal bewijs voor hun bedrijf binnen de gemeenschap op een spelcomputer te brengen, allemaal zonder de bank te breken.

Bedrijven en consumenten die de waarde van een dergelijk idee zien, haasten zich om deel te nemen aan de aanstaande eerste tokenverkoop van HotNow, waarvoor de voorverkoop al loopt. Meer dan $ 3.400.000 is ingezameld voor het ambitieuze doel van HotNow om hun platform tegen 2020 in de hele Aziatische regio te hebben. Een deel van het momentum dat het tot nu toe heeft verworven, zijn de geweldige statistieken die het kan illustreren aan potentiële investeerders, zoals het aantal downloads van meer dan 600.000 downloads.

HTKN

Naarmate tokenized platforms geleidelijk hun voordelen illustreren ten opzichte van platforms die groei uitsluitend aan de hand van de dollarwaarde meten, zullen meer services van team wisselen. Een situatie waarin bedrijven concurreren om ook betere diensten en symbolische voordelen te bieden, is het waarschijnlijke resultaat, en dit kan alleen maar goed nieuws zijn voor zowel klanten als retailers..

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me