Introductie van Dinero: alles-in-één betalingsoplossing voor cryptocurrency

Dinero One

Dineroone is er trots op het eerste systeem in zijn soort ter wereld te zijn, dat overal alles-in-één betalingen mogelijk maakt. Het is een multifunctionele oplossing die meerdere functies dient, waardoor klanten kunnen betalen met cryptocurrency, cryptocurrencies kunnen wisselen en meer in winkels, coffeeshops, restaurants en andere bedrijven.

Dinero One

Welke problemen probeert Dineroone op te lossen?

Met Dineroone wil het team achter het systeem tal van problemen oplossen die momenteel zowel handelaren als klanten treffen. Vanuit het perspectief van een handelaar hebben ze het gevoel dat er geen reden is om zoveel tijd te verspillen aan het meerdere keren per dag of zelfs maar een handvol keer per dag tellen van kassalades. Helaas is dit nog steeds nodig om boetes te voorkomen en de financiën van het bedrijf onder controle te houden. Bovendien kunnen de meeste bedrijven geen betaling in de vorm van cryptocurrencies accepteren, waardoor het aantal klanten dat ze kunnen aantrekken wordt beperkt.

Ten slotte hebben verkopers die betalingen aannemen (dus in wezen elk bedrijf) talloze hardware nodig, zoals de monitor, het register, het kassasysteem, de pc en meer. Deze kunnen ook erg verouderd zijn, waardoor het voor alles een uitdaging is om samen te werken.

Vanuit het oogpunt van de klant kan het een groot gedoe zijn om niet met cryptocurrency te kunnen betalen, vooral omdat de wereld steeds digitaler wordt, maar bedrijven nog steeds niet over de nodige systemen beschikken. Zelfs met een groeiend aantal mensen die cryptocurrency bezitten, zijn er maar heel weinig plaatsen waar je het kunt inwisselen voor contant geld en vice versa. Ten slotte zijn er nog steeds talloze winkels die geen creditcards kunnen accepteren, waardoor klanten naar een geldautomaat moeten rennen en tijd verspillen.

Welke belangrijke functies dient Dineroone?

Bedrijfseigenaren zullen de mogelijkheid van Dineroone waarderen om automatisch contanten te tellen en die informatie in realtime te rapporteren. Zo bespaart u tijd die u zou hebben moeten besteden aan het meerdere keren per dag aftellen van de kassalade. Als winkeleigenaar kun je dit saldo in je kassalade via een mobiele app bekijken, waar je ook bent.

Kenmerken

Dineroone werkt ook als een geldautomaat, door klanten hun cryptocurrency te laten inwisselen voor contant geld. Het is net als het hebben van een geldautomaat voor uw bank, maar het gebruikt in plaats daarvan cryptocurrency, waardoor het gebruikersgemak wordt vergroot terwijl meer potentiële klanten naar een winkel worden getrokken, waardoor de zaken voor de winkel worden verbeterd.

Het belangrijkste is dat Dineroone een alles-in-één oplossing is. Het is slechts een enkel systeem dat fungeert als een POS-apparaat, facturatiesysteem, kassa en pc. U krijgt zowel de pc als het display, plus de POS-terminal die kaarten en cryptocurrencies accepteert. Als kassasysteem kan Dineroone betalingen accepteren in de vorm van creditcards, cryptocurrencies en contant geld.

Hoe ziet de wereldwijde markt voor Dineroone eruit??

Het team achter Dineroone heeft een aantal berekeningen uitgevoerd om een ​​schatting te maken van de wereldmarkt voor Dineroone. Op basis van de berekeningen, die teamleden in de whitepaper schetsen, schatten ze dat de wereldwijde marktwaarde voor standaard kassa’s rond de 4,5 miljoen euro ligt en een verlengingsperiode van meerdere jaren heeft. Omdat Dineroone meerdere functies bedient, biedt het een betere waarde en kost het ongeveer 10 tot 15 keer meer. Daarom schatten ze dat de minimale wereldwijde marktwaarde voor de oplossing ongeveer 45 miljard euro is. Zelfs als de berekeningen een klein beetje afwijken, blijft het potentieel voor Dineroone groot, ervan uitgaande dat het bedrijf bedrijven kan overtuigen van de voordelen, die er genoeg zijn. Omdat er momenteel geen concurrentie is, zal het platform een ​​revolutie teweegbrengen in de markt en winst maken.

Hoe zal Dineroone geld verdienen?

Er zijn verschillende belangrijke componenten van het verdienmodel van Dineroone. De belangrijkste inkomsten zullen afkomstig zijn van de winst die rechtstreeks wordt behaald met de verkoop van Dineroone-systemen. Extra inkomsten komen voort uit maandelijkse kosten voor abonnementen op softwareoplossingen, inclusief factureringssoftware en het volgen van transacties via de externe applicatie. Het laatste deel van de inkomsten komt uit een percentage van alle cryptocurrency- en kaarttransacties die zijn geautoriseerd via hun betalingsgateway, zowel offline als online.

Betalingen

Dineroone zal 50 procent van hun geld in de productielijn steken, en nog eens 25 procent gaat naar onderzoek en ontwikkeling. De rest wordt verdeeld, 15 procent gaat naar marketing en 10 procent naar bedrijfskosten.

Wat is het Dinero-token?

Het Dinero-token is verkrijgbaar via de crowdsale van het bedrijf en degenen die tijdens de verkoop investeren, worden aandeelhouders. Als aandeelhouder krijgen deze investeerders elk jaar een percentage van de winst uit transactiekosten voor zowel kaarten als cryptocurrencies. Samen krijgen de investeerders 30 procent van het eigendom van het bedrijf. Dit betekent dat u als belegger zowel dividend uit transacties kunt halen als winst die is gegenereerd via de verkoop van Dineroone.

Wanneer is de Crowdsale?

De crowdsale voor DIN staat op het punt te beginnen. De voorverkoop duurt van 1 maart tot 7 maart, waarbij de token crowdsale begint op 1 april. Voor de eerste week wordt 1 DIN verkocht voor 0,153 EUR, waarbij de prijs elke week van de verkoop licht stijgt om vroege investeerders te motiveren. Week twee krijgt een tarief van 1 DIN voor 0,166 EUR, met 0,173 EUR in week drie, 0,181 EUR in week vier, 0,190 EUR in week vijf en 0,2 EUR in week zes. De Crowdsale eindigt op 12 mei.

Token-verkoop

Het token-symbool is DNRO en het is een ERC-20-token. Er zijn in totaal 350 miljoen tokens gegenereerd en alle overblijfselen na de crowdsale en toewijzing zullen worden verbrand. Investeringen kunnen plaatsvinden in de vorm van ETH of BTC, met een minimale investering van 0,01 BTC of 0,1 ETH. De hardcap is vastgesteld op 2 miljoen euro en de softcap op 18 miljoen. De totale optimale cap is 45 miljoen, met een totale harde cap van 45 miljoen. Voorafgaand aan de verkoop haalde Dineroone al 1 miljoen euro op via lokale investeerders.

Conclusie

Dineroone biedt een unieke oplossing die momenteel niet op een andere manier beschikbaar is, waardoor het de kans krijgt om de markt te innoveren en zowel klanten als handelaren diensten te bieden die ze missen. Verkopers zullen profiteren van een alles-in-één systeem, hun klantenbestand uitbreiden door cryptobetalingen te accepteren en zich geen zorgen meer hoeven te maken over het tellen van hun geldladen. Klanten zullen in cryptocurrency kunnen betalen en hebben toegang tot een cryptowissel voor contant geld, wat het leven gemakkelijker maakt. Dineroone biedt een oplossing waar alle betrokkenen baat bij hebben.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me