Introductie van Cryptonomos: een compleet ICO-platform voor crowdsales

Cryptonomos

Cryptonomos is het enige platform waarmee gebruikers veilig en gemakkelijk een reeks tokens kunnen kopen. Met Cryptonomos krijgen zowel ontwikkelaars als investeerders een gestroomlijnde ervaring: investeerders kunnen meerdere investeringen en cryptocurrencies kiezen zonder de noodzaak om talloze websites te bezoeken of meerdere portefeuilles te maken en gemakkelijk in de ICO’s te investeren.

Tegelijkertijd kunnen ontwikkelaars de site gebruiken om hun eigen Crowdsale te lanceren en een ingebouwd publiek te bereiken en gebruik te maken van de service die tot doel heeft het ICO-proces aanzienlijk te vereenvoudigen.

Cryptonomos-website

Wie zit er achter Cryptonomos?

De mede-oprichters van Cryptonomos zijn onder meer Andrew Kuzenny, Eduard Khaptakhaev en Leonid Markin. Oleg Poskotin is de CEO, terwijl Olesya Egozina de CPO is en Zeev Kirsh de juridisch adviseur. De belangrijkste leden van het team van Cryptonomos hebben meer dan tien jaar ervaring.

Gus Donohoo is verantwoordelijk voor public relations, hij heeft uitgebreide ervaring in media en technologie, en werkte zowel als redacteur van een groot tijdschrift als in twee verschillende fysische laboratoria. Vladimir Karpeev is hoofd digitale marketing met meer dan 10 jaar ervaring in de ruimte.

Cryptonomos-team

Hoe doe je mee??

Om deel te nemen aan Cryptonomos, gewoon account aanmaken, dat duurt maar een paar minuten. Van daaruit kunt u een storting doen in uw portemonnee en kiezen van welke ICO of ICO’s u tokens wilt kopen. Nadat de tokens zijn uitgegeven, verschijnen ze in uw account.

Dashboard

Crowdsales opzetten

Een van de verbazingwekkende dingen van Cryptonomos is hoe eenvoudig het is om een ​​crowdsale op te zetten met behulp van het systeem. Startende bedrijven beginnen het invullen van een aanvraag. U werkt dan samen met het Cryptonomos-team om overeenstemming te bereiken over de voorwaarden en een tokenaanbiedingstrategie te maken. Van daaruit ga je als team verder met marketing en juridische details voordat je een slim contract maakt. Ten slotte start u de verkoop op het Cryptonomos-platform en verzamelt u het geld. Ze worden vervolgens overgedragen aan de startup of hun escrow-agent.

Cryptonomos helpt ook bij het uitgeven en beheren van tokens. Bedrijven hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van al deze diensten van Cryptonomos of slechts enkele, afhankelijk van hun voorkeur.

Maak een lijst van uw ICO

Welke ICO-services biedt Cryptonomos?

De ICO-services die beschikbaar zijn bij Cryptonomos omvatten het hele proces van de crowdsale. Voordat de ICO begint, kan deze helpen met juridische analyse, het ontwerp van de ICO-website, tokeneconomie en meer. Het helpt met technologie, zoals het veilig verzamelen van geld, het ontwikkelen van tokens en het creëren van een veilige gebruikersportefeuille. Met de ICO zelf helpt Cryptonomos bij vroege betrokkenheid van donateurs, PR¸-escrow en beheer van communitykanalen.

Startups kunnen profiteren van de ervaring van Cryptonomos

Door met Cryptonomos te werken, kunnen startups profiteren van de ervaring van de teamleden. Dit is vooral handig voor startups waarvan de belangrijkste teamleden nog niet eerder een ICO hebben gedaan. In wezen zal iemand met uitgebreide kennis en ervaring uw crowdsale beheren, wat de kans op succes aanzienlijk zal vergroten.

Het team van Cryptonomos weet bijvoorbeeld dat een succesvolle ICO afhangt van een project dat belangrijk is voor de blockchain-industrie en -markt, overlappend is tussen de tokenhouders en gebruikers, en een hoge tokenwaarde voor toekomstige houders..

Aan welke ICO-verkoop heeft Cryptonomos gewerkt?

Een van de ICO’s onder de riem van Cryptonomos is Giga Watt met zijn token, WTT. Giga Watt biedt kant-en-klare mijndiensten, samen met aangepaste pakketten om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Er is een reeks diensten voor mijnbouw via verkoop, reparatie en onderhoud van apparatuur, evenals privé-blockchain-onderhoud. Teamleden zijn er trots op transparant te zijn en hebben als doel dat deelnemers toegang krijgen tot de cryptocurrency-mijnindustrie en technologische vooruitgang. Met de WTT-tokens hebben investeerders het gebruiksrecht voor het verwerkingscentrum van Giga Watt zonder huur gedurende 50 jaar. Elk token vertegenwoordigt 1 Watt stroomverbruik voor mijnbouwapparatuur. Eigenaren kunnen het zelf gebruiken of huren.

Cryptonomos biedt ook de mogelijkheid om investeer in de ICO voor ICOS. Dit is het allereerste token dat de blockchain-gemeenschap de mogelijkheid geeft om te stemmen op de beste projecten die via hun eigen ICO’s moeten worden ontwikkeld. Het geeft tokenhouders ook toegang tot toekomstige voorverkopen van deze ICO’s, inclusief een korting van gemiddeld 75 procent. Het heeft een minimaal risico, aangezien de token-wisselkoers hetzelfde blijft in alle ICO-fasen en na de crowdsale.

Van welke lopende ICO’s kunt u profiteren met Cryptonomos?

Voor degenen die willen profiteren van Cryptonomos, kunt u eenvoudig informatie vinden over alle huidige en toekomstige ICO’s op de website. Op deze manier kunt u onderzoek doen voordat u investeert.

Horizon staat

Horizon staat heeft tot doel de manier waarop stemmen en gezamenlijke besluitvorming plaatsvinden te veranderen. Het platform maakt stemmen en besluitvorming mogelijk met een op tokens gebaseerd blockchainsysteem. Dankzij de blockchain-technologie is er een grote mate van vertrouwen en veiligheid zonder de mogelijkheid om gehackt te worden. De ontwikkelaars hopen dat het wordt overgenomen door politieke partijen, wereldwijde ngo’s, multinationale bedrijven en meer.

Speel sleutel

De ICO voor de Playkey Token PKT begon op 1 november. Deze cryptocurrency is ontworpen om gebruikers AAA-games te laten spelen op een low-end pc of ander apparaat met andere gamingdiensten. Degenen achter Playkey zien cloud-gaming als de toekomst. Ze wijzen erop dat de game-industrie groeit, maar dat 81 procent van de gamers de nieuwste pc-games niet kan spelen vanwege hardwarevereisten. Playkey biedt uitkomst: gamers starten de kleine applicatie, en de computer stuurt de commando’s naar de cloudserver. Van daaruit wordt de game gestart via Nvidia met stroom van de GPU-server. Op deze manier kan de gebruiker genieten van de game in full HD en 60 FPS op een Mac of pc.

Neuromatie

De ICO voor Neuromatie begint eind november. Dit is een gedistribueerd computerplatform dat helpt bij het genereren van synthetische gegevens en toepassingen voor diep leren. Met het platform kunnen gebruikers datasetgeneratoren maken, ongelooflijk grote datasets genereren en trainen op deep learning-modellen. Bovendien kunnen ze de modellen en datasets zelfs binnen de markt verhandelen. Transacties binnen die marktplaats worden gedaan via het token en mijnbouw is mogelijk.

Datums

  • De voorverkoop start: 25 oktober 2017 – GMT
  • Voorverkoop eindigt: wanneer ICO begint
  • De belangrijkste verkoop start: 28 november 2017, GMT
  • ICO stopt: 24 uur nadat de geheime limiet is bereikt, of 1 januari

Token-informatie

  • NeuroTokens geslagen: 1.000.000.000
  • Afgegeven in ICO: 700.000.000
  • Reserve: 300.000.000 (voor liquiditeit)
  • De geheime limiet – $ 60 miljoen USD

Gevolgtrekking

Cryptonomos lijkt een groot aantal voordelen te hebben voor zowel gebruikers als startups. Het platform maakt het eenvoudig om in een ICO te investeren door alle relevante informatie rechtstreeks op de website te verstrekken, samen met een link om te kopen. Dit vereenvoudigt het ICO-proces aanzienlijk en maakt het toegankelijker voor crypto-beginners die misschien worden uitgesteld met het gebruikelijke proces om ETH of BTC naar een contractadres te sturen, uit te zoeken welke gasprijs ze moeten gebruiken, enzovoort..

Voor startups die misschien niet bekend zijn met het runnen van een Crowdsale, is het vermogen om de verspreiding van hun ICO te vergroten en deskundig advies te krijgen over hun crowdsale echt waardevol, waardoor ze op de weg naar succes worden gezet..

Handige links:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me